Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Още по-брутално ще е да пише заклинания от рода на "Galena - KILL" Мечтаем преди всичко за несравним прием! Може да го направи малко по-кодирано и скрито, като само начертае с пирона едно G и го задраска с Х, ще е жестоко и брутално Не забравяй и бис! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Може да го направи малко по-кодирано и скрито, като само начертае с пирона едно G и го задраска с Х, ще е жестоко и брутално Не забравяй и бис! :roll1: Не съм си и помислял, че ще мине без бис. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Дай боже! Дано Преса прочете това. О, Преси чете тук, да не забравяме, че изпълни "На тебе не отказвам" заради нашите молби с Кели миналата година Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 О, Преси чете тук, да не забравяме, че изпълни "На тебе не отказвам" заради нашите молби с Кели миналата година Беше скандално като изцепи: "вашето желание по всички форуми", при положение, че само Рамания остана .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 О, Преси чете тук, да не забравяме, че изпълни "На тебе не отказвам" заради нашите молби с Кели миналата година Знаех си аз,че вместо книги чете Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Беше скандално като изцепи: "вашето желание по всички форуми", при положение, че само Рамания остана .. Факт, бях в потрес и шок с дни! Коментирай, че П. се е активизирала в литератирния свят и се снима как чете, че даже и търси препоръки за книги от фенове и приближени хора! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Факт, бях в потрес и шок с дни! Коментирай, че П. се е активизирала в литератирния свят и се снима как чете, че даже и търси препоръки за книги от фенове и приближени хора! мисля, че това с книгата беше поза .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 мисля, че това с книгата беше поза .. Сигурно даже не е книга, а вид декорация Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Любимата ми песен за последните месеци.Заслужаваше да и се обърне повече внимание ама нали е Райна, а не някое топ име.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Любимата ми песен за последните месеци.Заслужаваше да и се обърне повече внимание ама нали е Райна, а не някое топ име.. Искам нещо СЕКСтремно.. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ocko power! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ocko power! Без ОЦКО е гола вода ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Докрай,докрай,изцеди ме пак докрай.. Слушаме ли хита на 2011? Искам дует между кака Андри и Преси,а клипа да е как изнасилват плюшени мечета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 мисля, че това с книгата беше поза .. Докато някои го правят и без да се снимат тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4.Преслава Грешка! Камелия е певица на годината, в момента е звяр и мачка наред, не разбра ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Искам нещо СЕКСтремно.. :1000 (6): Говори ми на езика на телата.. Гърмим ли тази вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Говори ми на езика на телата.. Гърмим ли тази вечер? О,да,избухваме като ферментирало вино.Само като чуя Докрай и дрехите сами се махат. С теб забравям за недей..до утре искам алейлей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Как се носи във ефира, съблечи я, съблечи я .. 1:21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 О,да,избухваме като ферментирало вино.Само като чуя Докрай и дрехите сами се махат. С теб забравям за недей..до утре искам алейлей. Аз съм на вълна неадекватна Фатме. Направо пръска тука.Голям е шемет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Аз съм на вълна неадекватна Фатме. Направо пръска тука.Голям е шемет. Да не е ударила нещо за отскок? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Да не е ударила нещо за отскок? Възможно е. Тя е единствената певица, поздравявала всички, които обичат да мастурбират.Много е скандална в началото на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Възможно е. Тя е единствената певица, поздравявала всички, които обичат да мастурбират.Много е скандална в началото на клипа. Не ми излиза. Все пак трябва да й се признае,че е доста пластична,щеше да е скандално от толкова подскачане да падне на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не ми излиза. Все пак трябва да й се признае,че е доста пластична,щеше да е скандално от толкова подскачане да падне на сцената. Специално за теб го качих в тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Специално за теб го качих в тубата. само уникално тъпо парче като Фатмето може да запише парче на тема самозадоволяването и после да се черви като пъпчива тийнейджърка, хваната от майка си с лампа в ръка по време на същия едноличен акт, като стане време да я пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Рекордът на Галя е разбит. В момента Не се изтриваш има 293к гледания. До 18 ще 400к. Преслава ги размаза по всички параграфи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Аз съм на вълна неадекватна Фатме. Направо пръска тука.Голям е шемет. Неадекватницата сладка тя. Да не е ударила нещо за отскок? Абсурд! Тя си е перманентно "на отскок". По рождение си има една-две ракийки. Ако допълнително вземе нещо за стимул, тогава не знам що за неадекватна ще е... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари