Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз не говоря само за нейните фенове! Абсолютно никой не констатира дори, че клипът е копнат. А не е като We don't talk anymore да е световно безизвестна песен/клип.
image.jpg
Сподели в други сайтове

Ами мен много ме впечатли клипа. Тази година видеопродукцията е слаба за всички, Галена поддържа ниво, както винаги, но и нейните клипове не са нещо УАУ. Тук имаме оригинална идея (която реално не е оригинална, защото е крадена, но така де :D), а последната минута наистина бях зяпнал. Например как се сменят местата в унисон с ритъма, как, когато картината е една, другата съвсем леко си личи. Изобщо много майсторски направено. Реално ако имаше по-силна актриса, а не Преслава, щеше да е нещо фантастично. В някои кадри се държи супер неадекватно, особено около колата. Но и там си личи, че е имало опити за разчупване, просто тя няма рутината да има присъствие пред камерата, когато се снима видео - свикнала е на чашите в ръка, инфантилните намигвания и повдигания на вежди и замахвания към екрана.

Но на черното бяло не може да се каже. Много е смешно да чета хистериите на някои тук. Аз се радвам за чутовния успех на Преслава. Главната причина, поради която ме дразни поначало, е, че може много повече от това, което по принцип предлага, обаче посредствеността за нея е станала начин за водене на кариера. Затова, когато изкара силен проект, достоен да се конкурира с тези на колежките ѝ, се кефя от сърце.

Сподели в други сайтове

Аз не говоря само за нейните фенове! Абсолютно никой не констатира дори, че клипът е копнат. А не е като We don't talk anymore да е световно безизвестна песен/клип.

Аз лично никога не съм гледал този клип, айде песента се е случвало да я засека или поне като припев я знам, но реално, дето се вика, даже не знаех, че има клип.

Сподели в други сайтове

Феновете на Преслава не са твърдяли, че клипът е новаторски за България, но аз го направих, и все още държа на това. Не знам да има друго видео с подобна концепция у нас- ако има ми го покажете и ще призная, че съм сгрешил поради неосведоменост.

А това, че идеята за паралелно показваните сцени е взета от западен клип не значи нищо. Сцените на Преслава и на Чарли са напълно различни, само идеята за монтажа е взаимствана, но без останалото да е прекалено натрапчиво. Не бих нарекъл това кражба, а по-скоро вдъхновение от очевидно успешен западен модел, което само по себе си е новаторство за България. Все едно да кажем, че Галена е крала като на моменти е била повлияна от някои западни трендове, което прави постоянно.

И спокойно, клипът определено не е най-великият за България или дори за годината. Но Е най-добрият в кариерата на Преслава. А за 2017 Босът си остава видеото на годината. И все пак е интересен фактът, че за първи път Преслава ще бъде реална конкуренция на Галена в тази категория.

Сподели в други сайтове

Айде Галеновите по спокойно, фиклената по точно хд :3fdb8960598fa63e:

Преслава смачка, песента си я бива, с много як клип. Резултата е очевиден - рекорд. Видяхме че с по слаба песен не става, "Пада звезда" - 230к.

*Кога излиза на Камелия?

Сподели в други сайтове

Нямам нищо против Преслава, но ако беше Галена до сега да сте я направили на гъз.

И за по-леки инспирации сте я наричали крадла. Пък и единственото новаторско нещо в клипа е, че екрана е разделен на две, няма нищо друго различно от обичайното въргаляне по дивани, легла, коли. . ;)

Пс: Не съм 'Галенова', въпросът е принципен.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Стига с тая Галена, в последните години е абсолютен фалш като цялостен продукт и личност. Дори поведението и е като на восъчна фигура. Голямо разочарование, преди много я харесвах.

Сподели в други сайтове

Стига с тая Галена, в последните години е абсолютен фалш като цялостен продукт и личност. Дори поведението и е като на восъчна фигура. Голямо разочарование, преди много я харесвах.

Галена вече е на друго ниво !

9211854N.png

Ким Кардашиян похвали лично Галена

Световноизвестната реалити звезда Ким Кардашиян бе приятно изненадана, дори впечатлена, от родната фолк дива Галена.

Повод за това стана тазгодишният костюм, който певицата бе избрала да облече за парти по случай Хелоуин. Галена се спряла на тоалет и визия, с които невероятно сполучливо влезе в образа на световноизвестната американка.

445ca4e4689dfb89d21b65b4b5a2c449.jpg

На снимката, заедно с Галена е и нейният дългогодишен стилист Добромир Киряков, който пък се превъплъти в ролята на съпруга на риалити звездата — рапърът Кание Уест.

Ким има тази традиция, редовно да поздравява феновете си, избрали да се маскират като нея, като публикува в социалните мрежи колаж от снимки на най-сполучливите и интересни визии. Тази година в селекцията ѝ попадна и наша Галена.

"Обичам да виждам вашите костюми за Хелоуин, които ви превръщат в мен", гласи текстът, който риалити звездата сложи към колажа, публикуван в нейния Instagram профил.

Сред коментари към снимката се открива и един, написан от Галена, който гласи: "Ким Кардашиян също ни хареса."

23101163_168017957116190_9092873969576443904_n.jpg

Сподели в други сайтове

Чалгата определено се завърна. Мисля си, че след потресаващото лято, в което бяха брутално смачкани и изместени от попа, изпълнителите се нахъсаха и се постараха да изкарат силни неща. Само вижте най-гледаните песни за седмицата - топ 5 изцяло чалга - кога последно е било това? Изключвайки "Хабиби" с трафика от чужбина и циганията "Кас иси", топ 15 на най-гледаните песни е 11 на 4 за чалгата. Отделно сега Преслава изкара хита на сезона. Браво, ей така ги искам, амбицирани.

Сподели в други сайтове

610,423 views

:3fdb8960598fa63e:

Че тя вчера по това време нямаше 110к гледания, по-бързо ли се актуализират на втория ден?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Преси вече е първа в Трендинг, сега ще започне да трупа още повече гледания :3fdb8960598fa63e:

Миличка, отваряй шампанското и да взривим цял Студентски град :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И мен ме радва страшно много този подем в поп-фолка. Коя от коя по-различни и хитови песни излезнаха. Дано успеят да напълнят залата в Пловдив. От това зависи каква ще е диагнозата на Пайнер за вбъдеще.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...