SG Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 "Мистерия" е преиздаден. Не мога да повярвам, че Пайнер са се стегнали и са уредили правата. Браво! Това е добър знак, очевидно наистина ще преиздават най-големите си класики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Нелина "ПРОМО ДНЕС!!! Гледайте първи новата ми песен от 17ч. в Planeta official !" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Новата на Преслава изобщо не ме грабна. Не е лоша композиция, текстът ми е твърде кифленски. Изобщо не мога да проумея какъв е патосът, леещ се от коментарите от последните страници. В момента чалгата взима превес на поп музиката само с бройка нови проекти. Но не виждам нито една от последните песни да се задържи в перспектива като голям хит. Ти никога не виждаш. Време ти е да спреш с прогнозите, че лятото предвиди 2 млн. за Камелия до края на годината, а тя ще направи поне 8 до края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не мога да повярвам, че Пайнер са се стегнали и са уредили правата. Браво! Това е добър знак, очевидно наистина ще преиздават най-големите си класики. Ти вярваш, че са уредили правата? :1000 (29): Просто на гърците не им се занимава.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Същото може да се каже и за попа. Коя точно песен ще остане във времето като голям хит - “Герой”, “Листата падат” или пък може би най-слабата песен в кариерата на Дара или онази на близначките, която стана популярна само заради участието им в Брадъра? Песента на Михаела Маринова е с класи над тези в чалгата, които са излезли тези дни и последни седмици. Не знам дали ще остане във времето, но силно се надявам, защото песента е уникална. И не става въпрос само затова, всички медии (сериозни), са на страната на поп музиката и рекламират по всякакъв възможен начин тях. Да не говорим за турнетата им, които бяха 2 или 3, но събраха бая народ. Нещо с което поп-фолк жанрът, не може да се похвали в последните години! пс. Сега погледах, каналът на Саня има 245K абонати, а този на Планета - 1 милион, т.е. гледанията на поп-фолка нормално е да са повече, защото това също има влияние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 "Мистерия" е преиздаден. Ох, радост и за моите очи! От пайреските ѝ албуми само този ми остана. А това преиздаване трябва ли да значи, че съответният албум е в оригиналната си концепция - в смисъл: оригиналните плейлиста, книжно тяло и НЕкнижна кутийка? Или нещо съм се заблудил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Какви кутийки ви гонят? Купували ли сте албуми в последните години! Това е една картонена опаковка и вътре един диск, цялото запечатано в целофан. За последно нещо като кутийки, а вътре легло за диска от пластмаса имаше 2010 година, на някакви албуми на Преса и Кама, които ги бутаха на "Булсатком". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 То даже в световен мащаб вече албумите масово са в картонени кутийки. Не че много хора купуват албуми на физически носители, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ох, радост и за моите очи! От пайреските ѝ албуми само този ми остана. А това преиздаване трябва ли да значи, че съответният албум е в оригиналната си концепция - в смисъл: оригиналните плейлиста, книжно тяло и НЕкнижна кутийка? Или нещо съм се заблудил? Песните са 11, както в оригиналното издание, но няма книжка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Преиздадени са и "Нежни устни" и "Ези-тура". Малко по-късно ще им кача снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Щом дисковете са CD-R, песните mp3-ки ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 +1 Една Вероника откъм клипове беше сто пъти по-голям новатор и с ”аматьорски” според някои режисьор като Скерлев правеше убийствени клипове за онова време като ”Кралят на нощта”. Да не говорим и за Малина, Есил. Елена с ”Достатъчно” и ”Изгубена”. Кама с ”Някой ден” и т.н. Екстра Нина с мащабни сюжетни клипове като ”Сълзи нечакани”. А вече за музикално творчество да не говорим... Там онези тотално изпадат от борда. Ама актуални били, мачкали с гледания. Голям праз. Абсолютно, сега не са новаторски, а лъскави. Хубаво е, че Нина се върна към интересните клипове, защото наистина си я биваше, защото тя бе режисьор на някой клипове преди. "Любовница" и "Мъжко момиче" също бяха качествени. Още с "Деветия елемент" имаше нотката на новаторското. По това време излиза и най - добрия и скъп клип - "Влюбих се опасно", може би заради чуждестранния екип и набор от стилисти, гримьори.. За първи път се появява такава компютърна анимация, после и във видеото с Орлин има също, после и в "Раздяла" - пак в Сърбия докарват микробус, пълен с 50кг. торби пясък.. Вече "Луда за любов" в тази екзотична обстановка с тигри, игуани, "Магия" също като в приказка - любими са ми. Да не говорим за "Горчиво и сладко" струващ прецедентните тогава 25 000 лева, и то без Пайнер. То няма кадри, дето пее - все едно филм гледаш, изключително мащабен, въпреки температурите от -23 градуса, снимат две денонощия на декорите на "Помпей" и "Спартак" в киноцентър "Бояна". Макар и несюжетни много харесвам "Йерусалим", "Не мога без тебе" и "Мъжете също плачат". 50 метра сатен, 30 м. бяла и червена коприна и пак 45 градуса на сянка, втория пък като заснемане с Люси, последния пък във виртуално 3D студио в Тел Авив, а в "Искам да те няма" ме кефеха многото образи на Рени наведнъж - чак след това се забелязват някои такива наченки в "Настроение" и "Грешиш тотално", ако не се лъжа. Глория пък с "Крепост" и "Лабиринт" с ефектите, отделно с "Ангел с дяволска душа" се е различавал от ТВ Версиите тогава. От Ивана въздействащи ми бяха "Безумна цена" и "Освободете дансинга", "Като на 17" също беше добро попадение. И още много, много, изобщо, да не кажа, че от "Влез" не са ме впечатлявали особено клиповете. Новия на Преслава без развиването на два сюжета едновременно наистина присъствието и не е въздействащо, но като се замисля най - добрите и клипове са "Лъжа е" и "Феномен", май не е блестяла особено с видеа, но компенсираше с глас. Като цяло сюжетните са ми любими като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Магда не е от преиздаваните, то си и личи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Какви кутийки ви гонят? Купували ли сте албуми в последните години! Това е една картонена опаковка и вътре един диск, цялото запечатано в целофан. За последно нещо като кутийки, а вътре легло за диска от пластмаса имаше 2010 година, на някакви албуми на Преса и Кама, които ги бутаха на "Булсатком". "Вътре в мен" на Райна също беше в кутийка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Щом дисковете са CD-R, песните mp3-ки ли са? Каква е разликата между CD-R и т.нар. матрични дискове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Каква е разликата между CD-R и т.нар. матрични дискове? По-евтини са за производство и траят по-малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ох, радост и за моите очи! От пайреските ѝ албуми само този ми остана. А това преиздаване трябва ли да значи, че съответният албум е в оригиналната си концепция - в смисъл: оригиналните плейлиста, книжно тяло и НЕкнижна кутийка? Или нещо съм се заблудил? ”Мистерия” и 2002 си беше картонен, първият такъв в чалгата. После така направиха и „Губя те бавно” и ”Крепост”, макар че при него имаше и картон, и кутия. И така през 2007 май започнаха официално с картонените. И буквално, и преносно стойността на продукта така олекна. Започнаха да влагат по-малко ресурс и въображение при отпечатването. Изключваме албума ”Благодаря”, чиято обложка на дискс бе с лаково покритие, но Глория сама си ги беше поръчала отделно. Тази инициатива с преиздаването ми е смешна, защото я разгласяват. Реално доста неща са преиздали в последните години в доста мизерен вид. Постоянно купувам и знам. На Глория й преиздаваха всичките албуми след 2009 в окаяно състояние. Както споменах вече, принко диск няма да си купя. Проблемът не им е в правата, а в това, че преиздаването им се изразява в аналог на пиратски копия на оригиналите, както едно време апокрифните презаписи. Предпочитам някой очукан оригинал от олх, но все пак оригинал. Пробвайте в складовете в София и Димитровград, аз в първия скоро си намерих ”Мистерия” на касетка. Но като цяло вече по-касовите албуми са изчерпани или преиздадени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 По-евтини са за производство и траят по-малко. Какво ще рече, че траят по-малко? Разлагат се дисковете ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Какво ще рече, че траят по-малко? Разлагат се дисковете ли :1000 (29): CDR-ките траят максимум 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ноормално да преиздават дисковете на Деса. След невероятния интерес в Капките от хиляди българи към нея, Пайнер съвсем логично ще се възполза от търсенето да направи парички на неин гръб. Деса продава. Това да не е Галена или друга с претенциите и... Дето и 10000 копия не е продала през животаси от ни един албум... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 "Мистерия" е преиздаден. Много се радвам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 При Преслава е взета буквално само идеята от клипа на We don't talk anymore - нито сцените, нито изпълнението са същите. При Андреа, Галена, Мария и всички останали, които са крали и които сме плюли, е било цел да се постигне копие едно към едно. Не разбирам защо се правите, че е едно и също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 При Преслава е взета буквално само идеята от клипа на We don't talk anymore - нито сцените, нито изпълнението са същите. При Андреа, Галена, Мария и всички останали, които са крали и които сме плюли, е било цел да се постигне копие едно към едно. Не разбирам защо се правите, че е едно и също. Ти чуй само как са й смесени песните последните 6-7 години, боклукчийските клипове са й най-малкия проблем :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Емануела и Кокаин с 2 млн гледания и 23k лайка. Преслава с 930k и с 24k лайка! Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Същото може да се каже и за попа. Коя точно песен ще остане във времето като голям хит - “Герой”, “Листата падат” или пък може би най-слабата песен в кариерата на Дара или онази на близначките, която стана популярна само заради участието им в Брадъра? Попът има страшно добра медийност. Чалгата е в дискотеките и толкова. Никой около мен, който не слуша чалга активно не знае нито една от тазгодишните песни. А пардон... само Мотел на Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари