mitak_94 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тази вечер в "X Factor" ще се пее "Завинаги" на Анелия и Миро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тази вечер в "X Factor" ще се пее "Завинаги" на Анелия и Миро. Нормално тя не минава за чалга песен все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 ЛИДЕРКАТА мачка - към 350к през четвъртото денонощие Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тази вечер в "X Factor" ще се пее "Завинаги" на Анелия и Миро. Отвратителна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Отвратителна песен. +1, но пак е нещо, знаейки табуто срещу чалгата в това предаване (освен ако не е за подигравка по време на кастингите). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как човек може да не харесва "Завинаги". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как човек може да не харесва "Завинаги". :1000 (29): Невероятно е как може да носиш аватар на Анелия от преди 10 години :1000 (1): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как може да носиш аватар на Анелия от преди 10 години :1000 (1): Анелия от преди 10 години си беше топ :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как човек може да не харесва "Завинаги". :1000 (29): Песента няма никакъв смисъл. Правена е колкото да има повод за дует между Анелия и Миро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Анелия от преди 10 години си беше топ :1000 (19): Да, но към днешна дата е пълна развалина, добре че чат-пат уцелва песни като "Генерал" и "Дай ми още". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Да, но към днешна дата е пълна развалина, добре че чат-пат уцелва песни като "Генерал" и "Дай ми още". Така е .. а преди всяка нейна песен беше жестока. Време е и тя да се завърне и да помачка малко, като Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Така е .. а преди всяка нейна песен беше жестока. Време е и тя да се завърне и да помачка малко, като Преслава. Съмнявам се. Тя няма никаква реална преценка и визия за кариерата си .. колко ненужни бозави дуети пусна тази и миналата година, които никой не забеляза? не че Преслава има концепция, но поне не се излага с такива колаборации Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как човек може да не харесва "Завинаги". :1000 (29): Какво да й харесваме? Изключително обикновена песен, която граничи с посредственост, но дразнещия припев и пеенето по де що има предаване вече 10 години я е превърнало в една от най-противните песни, която никога не бих си пуснал доброволно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Какво да й харесваме? Изключително обикновена песен, която граничи с посредственост, но дразнещия припев и пеенето по де що има предаване вече 10 години я е превърнало в една от най-противните песни, която никога не бих си пуснал доброволно. Подкрепям. Сред песните на Анелия и дуетите й и песните въобще има доста по-добри парчета, не толкова прехвалени и натрапвани. А впрочем Анелия от кога няма свястна балада? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Амброжке, да отидеш! Ще чакаме снимки и клипчета! Голяма радост за русенските и фенове.Утре ще си взема билети. Само тая Симона малко не ми се нрави. А на Валя? Егати, никъде не мога да намеря "Искам всичко" и "Моят свят", а това са едни от най-добрите албуми в поп-фолка. Дано впоследствие и те да бъдат преиздадени! Аз преди година си намерих "Искам всичко" от някъв чичак в олх.Беше ми казал, че има разни албуми, които не беше пуснал в тогавашната си обява, та така с голям късмет се сдобих албума.Както някой спомена, вторият и диск го има и в двата магазина на Пайнер, ако не са ги грабнали вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Голяма радост за русенските и фенове.Утре ще си взема билети. Само тая Симона малко не ми се нрави. Аз преди година си намерих "Искам всичко" от някъв чичак в олх.Беше ми казал, че има разни албуми, които не беше пуснал в тогавашната си обява, та така с голям късмет се сдобих албума.Както някой спомена, вторият и диск го има и в двата магазина на Пайнер, ако не са ги грабнали вече. Айде първи ред , Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Вторият им дует е къде къде.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Надуйте хита и изпаднете в транс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Надуйте хита и изпаднете в транс! Ти първия ден каза, че е провал! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ти първия ден каза, че е провал! Мила, това го написах, без да съм чул песента даже. Харесва ми да дразня феновете на Преси. Песента е хит, а който го отрича, моля да пие една студена вода! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как човек може да не харесва "Завинаги". :1000 (29): Любима ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Вторият им дует е къде къде.... :1000 (19): Тази е по-яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Когато говорим за Анчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тази е по-яка Така е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Когато кака ви Яница започна да атакува с хитове още от 2012 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари