Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Така е! Деса мачка с наденичките на скарата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Деса мачка с наденичките на скарата Беше адски скандална с наденичката все пак трябва да го покаже..няма как.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аууу какво надушвам? Крави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ах, как ми намирисва, че някой ще получи дългогодишен бан Този клип, колкото пъти го пусна и ме избива на смях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Смачкала е Фатмето, цялата тепсия опечени наденечки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Беше адски скандална с наденичката все пак трябва да го покаже..няма как.. Това и е една от най-противните песни, пълна излагация за певица като Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Нека стъклата от нас да се напукат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Призовавам ви да се укротите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това и е една от най-противните песни, пълна излагация за певица като Деса. Аз не виждам, кое е скандалното чак пък..просто държи една наденичка..а има и по - скандални неща от това... Одеве гледах интервю на Андреа..подготвяла нови песни, но не каза дали ще са поп или поп-фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Абе ко пееше оргиналната Толумба леля Ванча навремето. Ох как мирише, ах как миреше, ама кой да предполага че не било на любов .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Призовавам ви да се укротите! Ще видим... 5 минути Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аз не виждам, кое е скандалното чак пък..просто държи една наденичка..а има и по - скандални неща от това... Одеве гледах интервю на Андреа..подготвяла нови песни, но не каза дали ще са поп или поп-фолк. Говоря за самата песен, не за наденичката с която прави разни препрадки към други неща ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Невероятно е как може да носиш аватар на Анелия от преди 10 години :1000 (1): Не виждам смисъл да сменям постоянно графики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Деса мачка с наденичките на скарата Целия видеоклип е доста забавен, а и самата песен ми е много любима /особено индийската част/.Шарено, неангажиращо, нестандартно. Жалко, че песента не стана дори популярна, пък аз и възлагах големи надежди. Най-вероятно си е омандала наденичките след края на снимките, защото от тогава започна да качва килца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Обаче забелязвате ли, че новата песен на Екстра Нина е на 11-то място в Сигнал.бг това говори, че песента е приета много добре..въпреки, че и трябва много време да се разгърне, като цяло...смятам, че Нина с този проект се завърна официално в Пайнер. Да продължава в тази насока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Целия видеоклип е доста забавен, а и самата песен ми е много любима /особено индийската част/.Шарено, неангажиращо, нестандартно. Жалко, че песента не стана дори популярна, пък аз и възлагах големи надежди. Най-вероятно си е омандала наденичките след края на снимките, защото от тогава започна да качва килца. Поделили са си ги с Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Няма омръзване тази песен.....хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Поделили са си ги с Андреа. Напълно възможно. Добре дошли на теб и Докето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Напълно възможно. Добре дошли на теб и Докето. Милите ми те.Божествата на неадекватността. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Обаче бързо се отказаха някои хора и заключиха анкетата, като видяха, че "И на всички като тебе" е песен, която е на година, а "Дразни ме" на 5 месеца..се видя кратко, точно и ясно, коя е по - харесвана, като клип и песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Мне, просто има достатъчно места, където да серете, няма нужда да държим още едно помещение проветрено и оплевено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Обаче бързо се отказаха някои хора и заключиха анкетата, като видяха, че "И на всички като тебе" е песен, която е на година, а "Дразни ме" на 5 месеца..се видя кратко, точно и ясно, коя е по - харесвана, като клип и песен. Заключих я защото е напълно излишна и безмислена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Заключих я защото е напълно излишна и безмислена! Не спираме ли "И чакам нещо мъничко от теб" цял ден? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Заключих я защото е напълно излишна и безмислена! Това са им най-успешните проекти в последните години на вечните конкурентки, щеше да е хубаво продължение на вечната война. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не спираме ли "И чакам нещо мъничко от теб" цял ден? Няма спиране, утре отивам на работа със слушалките да си я слушам ... На линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари