Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Иншалах и Преси да видим така! Коментирай новия сингъл на Емануела! Кралицата проклина в него. Слушах го веднъж-дваж, не ме впечатли. -А. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Слушах го веднъж-дваж, не ме впечатли. -А. Друго си е някой да те гушка и да седи за теб на линия. -А Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кали, на линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Само МЕГАхитове! Като този например: :Vishenka_05: Азис е като драг куин тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кали, на линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб! Мигом го давам! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Азис е като драг куин тук. Тука и двамата са същинска гротеска.Такъв кич, толкова неприветливост и претруфеност не се среща често /освен при Ванча разбира се/. :1000 (29): Все едно са ги извадили от някой бразилски карнавал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тука и двамата са същинска гротеска.Такъв кич, толкова неприветливост и претруфеност не се среща често /освен при Ванча разбира се/. :1000 (29): Все едно са ги извадили от някой бразилски карнавал. Коментирай този вечен мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Преслава размаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Коментирай този вечен мегахит. Това ми е любимата песен на Деса, само, че оригиналния вариант от 2000 година.Това си беше голяма изненада като излезе зимата на 2005 и още по-голяма, когато спечели наградата за дует на "Нов Фолк".Феноменални са и двамата и това е може би един от най-успешните проекти и за него, и за нея.Деса е супер яка кур*а тука, много възбужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това ми е любимата песен на Деса, само, че оригиналния вариант от 2000 година.Това си беше голяма изненада като излезе зимата на 2005 и още по-голяма, когато спечели наградата за дует на "Нов Фолк".Феноменални са и двамата и това е може би един от най-успешните проекти и за него, и за нея.Деса е супер яка кур*а тука, много възбужда. О,да,знам за оригинала.На мвн Фатме ми е плашеща тук😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Милите ми те.Божествата на неадекватността. :1000 (29): Това ми е любимата песен на Деса, само, че оригиналния вариант от 2000 година.Това си беше голяма изненада като излезе зимата на 2005 и още по-голяма, когато спечели наградата за дует на "Нов Фолк".Феноменални са и двамата и това е може би един от най-успешните проекти и за него, и за нея.Деса е супер яка кур*а тука, много възбужда. Много възбуждаща Десислава, ама за оригинала, по-точно клипа, си спомням да казваше, че друг те възбуждаше, не наш'та, а... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това ми е любимата песен на Деса, само, че оригиналния вариант от 2000 година.Това си беше голяма изненада като излезе зимата на 2005 и още по-голяма, когато спечели наградата за дует на "Нов Фолк".Феноменални са и двамата и това е може би един от най-успешните проекти и за него, и за нея.Деса е супер яка кур*а тука, много възбужда. Така ми харесваш повече. Не е лошо, да си падаш по извращенията, като на Фатмагюл подутия баджак, пред крехките, верно циганета, ама с млад, сочен и стегнат такъв. Честно казано, даже Василиса ми го дига повече, от толумбата, ма карай, подробности. Иначе песента ми е любима и на мен, ма определн повче във варинта, който откри актуалната кариера на Фатме - беквокалистка. Тя явно също го предпочита, щото все на цигански го подкарва гледам по участия ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 О,да,знам за оригинала.На мвн Фатме ми е плашеща тук😁 Що бре?Я виж каква хубава щампа си е нахлузила, а косата е все едно е дърпана цяла нощ.Много и тича курвенската визия. :1000 (29): Много възбуждаща Десислава, ама за оригинала, по-точно клипа, си спомням, че друг те възбуждане, не наш'та, а... :1000 (29): Олеееееееее, ама аз публично ли съм го казвал? :aw: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Помним ли този хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Що бре?Я виж каква хубава щампа си е нахлузила, а косата е все едно е дърпана цяла нощ.Много и тича курвенската визия. Повече ми харесва в "Мръсни поръчки",кой да очаква,че Деска е толкова пластична на пилона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Помним ли този хит? ДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 ДА! Андруша кога ще пуска нова песен, по едно време се говореше за дует с Алисия, ама типично в нейн стил е ясно, че бавно ще станат нещата Дано си струва чакането Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Андруша кога ще пуска нова песен, по едно време се говореше за дует с Алисия, ама типично в нейн стил е ясно, че бавно ще станат нещата Дано си струва чакането До края на годината или в началото на следващата ще пусне поредната английска боза /вероятно/. За чалга песен..може би чак следващото лято или след негою :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Така ми харесваш повече. Не е лошо, да си падаш по извращенията, като на Фатмагюл подутия баджак, пред крехките, верно циганета, ама с млад, сочен и стегнат такъв. Честно казано, даже Василиса ми го дига повече, от толумбата, ма карай, подробности. Иначе песента ми е любима и на мен, ма определн повче във варинта, който откри актуалната кариера на Фатме - беквокалистка. Тя явно също го предпочита, щото все на цигански го подкарва гледам по участия ... Какви извращения - супер е секси и това го казва момче, което не си пада по този пол, а и гледам да не бъда пристрастен.Щом през 2005 на едно 12 годишно лапе му е събудила интереса, какво остава за по-големите батковци?Беше си секс икона навремето, не може да се отрече по никакъв начин.Но пък виж, може и тя да е причината да стана гей. :1000 (29): Относно това за беквокалистката явно щом я канят толкова много нейни колеги, значи има защо.Дали защото има ангелски глас, или пък буди интереса само с името си не мога да кажа ама фактите са си факти. Повече ми харесва в "Мръсни поръчки",кой да очаква,че Деска е толкова пластична на пилона. Тогава беше почнала да тренира и имаше хубави форми.Сега е табуретка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 До края на годината или в началото на следващата ще пусне поредната английска боза /вероятно/. За чалга песен..може би чак следващото лято или след негою :1000 (29): Аман от английски бози. С чалга проби, с чалга и ще се възроди. Дано все пак пусне и чалга песен догодина, че както е тръгнало май ще го кара само на английско. Със Суза такъв хит изкара, ся' поредния чуждоезичен провал. Язък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тогава беше почнала да тренира и имаше хубави форми.Сега е табуретка. Нали? Само за пляскане й беше дупето,а и не само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аман от английски бози. С чалга проби, с чалга и ще се възроди. Дано все пак пусне и чалга песен догодина, че както е тръгнало май ще го кара само на английско. Със Суза такъв хит изкара, ся' поредния чуждоезичен провал. Язък. Върви й го обяснявай,ни приема,ни предава на тази тема.Дано се осъзнае скоро.Толкова години напъни с тия английски песни и накрая чак с Витамин имаше някакъв по-голям успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Върви й го обеснявай,ни приема,ни предава на тази тема.Дано се осъзнае скоро.Толкова години напъни с тия английски песни и накрая чак с Витамин имаше някакъв по-голям успех. Бе какъв по-голям успех, същата боза като предишните, даже Love is mine повече ме кефи. Остава ни само да се надяваме да се осъзнае скоро, че със чалга много и се получават нещата и пуска готини песнички. Строго забранено още не ми е омръзнала, пък си я слушам доста често. Уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тогава беше почнала да тренира и имаше хубави форми.Сега е табуретка. Табуретка :1000 (29): А какво ще кажеш за "Невъзможно е да спре", където е в оптимална форма, супер секси и пластична? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Бе какъв по-голям успех, същата боза като предишните, даже Love is mine повече ме кефи. Остава ни само да се надяваме да се осъзнае скоро, че със чалга много и се получават нещата и пуска готини песнички. Строго забранено още не ми е омръзнала, пък си я слушам доста често. Уникална! Ами не знам,стана й най-гледаната песен на английски.Иначе и Vitamin,и Love is mine са ги пускали в мола докато пазарувам,чак се изненадах. :1000 (29): Жалко,че от толкова страйкове "Строго забранено" не се показва отстрани и заби на 4 милиона,а докато беше в трендига правеше по над 100к дневно,а някои хора тук омаловажат успеха на песента само защото заби на тези гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари