THE IIconic Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Изтрила съм излишните ви коментари. Все пак тук е форум и всеки може да изказва свободно мнението си за даден изпълнител, било то негативно... Не е нужно да се стига до скандали и нападки на лична основа. 7 дни за Lucas, вече прекали .... Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 В канала на Планета няма и следа от лайвовете и клипа на "Знам диагнозата". Причина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 В канала на Планета няма и следа от лайвовете и клипа на "Знам диагнозата". Причина? Кавър е. Те така по едно време махнаха и "За господина" и "Пий едно от мен". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Кавър е. Те така по едно време махнаха и "За господина" и "Пий едно от мен". Нали правата са й уредени? През 2008 вече се плащаше, ако искаш да направиш кавър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Нали правата са й уредени? През 2008 вече се плащаше, ако искаш да направиш кавър. Те и на изброените от мен са с платени права, просто поредната Пайнерска простотия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Те и на изброените от мен са с платени права, просто поредната Пайнерска простотия. Те правата са за определен срок от време и после не може да се преиздават песните, но не знаех, че трябва да се трият клипове, качени преди години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Тази Анастасия или взима нещо или е мръднала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ивана в началото на своето лидерство. Е, т'ва бяха песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Мега звездно! Преслава пее в пицариите из САЩ Пицариите не са ли запазената територия на Туца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Тази Анастасия или взима нещо или е мръднала. Коя е тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Дебора тази седмица е в Черешката на тортата - довечера ще готви. Не подозирах, че е толкова тъпо парче. Направи опит и да изпее "Девойко мари хубава". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Тази Анастасия или взима нещо или е мръднала. Тя е психично болна - взима лекарства. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ивана в началото на своето лидерство. Е, т'ва бяха песни... Плейбек и гротескна рокля - голямо лидерство. Отделно това не е запис от 2 години Планета, а от 2-рите годишни награди, награди - на който Глория, Десислава или Анелия трябваше да са големите победители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Лидерката в целия й блясък: Преслава как гротескно пляска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Плейбек и гротескна рокля - голямо лидерство. Отделно това не е запис от 2 години Планета, а от 2-рите годишни награди, награди - на който Глория, Десислава или Анелия трябваше да са големите победители. Те си бяха с или без благоволението на Планета. Дори и Рени, Емилия и Райна мачкаха 2003, така че едва ли Троянския кон е бил едноличен лидер. Просто тя клекна, за да си получи желязото. И през 2007 разбра, че не си е струвала жертвата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Те си бяха с или без благоволението на Планета. Дори и Рени, Емилия и Райна мачкаха 2003, така че едва ли Троянския кон е бил едноличен лидер. Просто тя клекна, за да си получи желязото. И през 2007 разбра, че не си е струвала жертвата. Лошото за Ивана е, че ако не беше клекнала и тези 3-4 звезди години нямаше да има - а щеше да е една от масовката. Навярно и Гергана щеше да е по-голямо име от нея, и фурорът, които предизвика Герга не беше чрез промиване на мозъци и превръщане на ТВ Планета в ТВ ИВАНА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ивана в началото на своето лидерство. Е, т'ва бяха песни... И в края на лидерството Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 И в края на лидерството Този запис е една година след краят на Ивана - иначе тук е тотална кръчмотека на сцената на Националният дворец на културата, на такива като Ивана трябва да им се забрани да имат досег до места за култура. Ейтука циганията и пошлотията са в още по-застрашителни размери: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Този запис е една година след краят на Ивана Но все още закриваше Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Но все още закриваше Защото й натикаха Мегазвезда в алчната гуша, а на въпросните 6 години Планета Димана и Борис пяха след Певицата на годината, така че.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Лошото за Ивана е, че ако не беше клекнала и тези 3-4 звезди години нямаше да има - а щеше да е една от масовката. Навярно и Гергана щеше да е по-голямо име от нея, и фурорът, които предизвика Герга не беше чрез промиване на мозъци и превръщане на ТВ Планета в ТВ ИВАНА. Сега... Ивана е добра певица. Не е най-добрата, но е добър глас, пее на живо, има и по-сериозен репертоар. Тя трябва да целува ръка на 4-ма души - Рени, Индира, Пайнера и Гергов. И преди заветната 2003 имаше няколко хита, но клекна и това доста се отрази на самия бизнес. Не казвам, че е била само тя, но основно тя изгради тази схема. Към днешна дата не виждам в нея хъс, нито да вълнува някого с нови песни или образ. Лакомията води до тотално изхабяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Сега... Ивана е добра певица. Не е най-добрата, но е добър глас, пее на живо, има и по-сериозен репертоар. Тя трябва да целува ръка на 4-ма души - Рени, Индира, Пайнера и Гергов. И преди заветната 2003 имаше няколко хита, но клекна и това доста се отрази на самия бизнес. Не казвам, че е била само тя, но основно тя изгради тази схема. Към днешна дата не виждам в нея хъс, нито да вълнува някого с нови песни или образ. Лакомията води до тотално изхабяване. Как да вълнува някого, като тя самата се лута и не може да реши какви песни да пее - такива, в които ще е Майка Тереза или такива, в които ще е кучката, докарала някой богаташ до просешка тояга. Ивана тогава имаше попадения, сега прави бълвочи, които само тя и лизогъзците й слушат. Не мога да не кажа, че се радвам, че спря да прави продукция и вече година няма нищо ново от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Как да вълнува някого, като тя самата се лута и не може да реши какви песни да пее - такива, в които ще е Майка Тереза или такива, в които ще е кучката, докарала някой богаташ до просешка тояга. Ивана тогава имаше попадения, сега прави бълвочи, които само тя и лизогъзците й слушат. Не мога да не кажа, че се радвам, че спря да прави продукция и вече година няма нищо ново от нея. Каквото и да прави Ивана си остава най-обичаната чалгарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Каквото и да прави Ивана си остава най-обичаната чалгарка. Къде? Кога? Преслава има много повече фенове, Глория има далеч по-вярна агитка, Галена получава много по-голямо одобрение, Десислава също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Как да вълнува някого, като тя самата се лута и не може да реши какви песни да пее - такива, в които ще е Майка Тереза или такива, в които ще е кучката, докарала някой богаташ до просешка тояга. Ивана тогава имаше попадения, сега прави бълвочи, които само тя и лизогъзците й слушат. Не мога да не кажа, че се радвам, че спря да прави продукция и вече година няма нищо ново от нея. Чак да се радваш... Не злорадствай, не ти отива. И на мен през 2007 ми беше яко писнала и знаех, че този балон ще се спука и хората ще се преориентират. Съдбата не е пощадила никого, така че Ивана си е взела уроците, надявам се. Знаеш ли, тя стана известна на 30 и искаше бързо да навакса, за да стигне до имена като Глория тогава. Получи й се въпреки известните компромиси. Ако сега направи хубава песен, ще се радвам много, стига да не е фанатично религиозна, кръчмарска или лицемерно конформистка. Такива ги е пяла вече. Искам нещо като Дансинга или ”Безумна цена”. Ивана има жестоки социални песни наравно с Глория и ако направи концерт, има репертоар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари