Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Оле как ми надухте главата, че Преслава и Деса са изкарали най-силните песни за сезона.. та и за годината. Чакайте, Галена все още не е казала финалната си дума :Vishenka_05:

Да песните са топ и интереса към тях е голям, особено към Преслава ама тва натрапване ми идва too much.

Сподели в други сайтове

И аз чух това за напускането на Ивана, между другото. Надявам се да е само слух. Макар че, както някой каза в предишен пост, за нея няма никаква полза от това да виси там. С или без Пайнер ще е еднакво неактуална, но пък понякога като пуска песни от сорта на "Ало, мамо" ще докосва хората и ще прави по 1-2 милиона дори и в малък канал. Както виждаме Пайнер вече не залагат на най-силното място за нейна изява- концертите- така че тя действително не губи нищо. Друг си беше случаят с Камелия, например, която като напусна още държеше да е актуална и цели 3 години се бори, за да върне този статут.

А като говорим за отписвания и завръщания на изпълнител, мисля че е добре да подметнем, че най-дългогодишния пример не е Преслава, а Десислава- и то с цели 10 години отгоре хаха. :3fdb8960598fa63e: Та нея някои като Фокси я отписват още от първия албум от 1998, само защото не бил толкова успешен като на Глория и Камелия... После видяхме какво стана 2000 и как се изравни с тях, след което последва и нова вълна от съмнения дали тя ще се задържи покрай бременността и заминаването за Америка, които тя отново разби през емблематичната 2002. :D После след напускането 2003 уж пак пак беше приключила, но не се оказа съвсем така... и всичко това е преди старта на Преслава. :1000 (29): После я отписвахме заради Горещи следи, Брадъри, прецаквания с телевизии, дори като се върна в Пайнер повечето не вярваха, че още е сила, докато през 2016 не разби като някоя актуална дебютантка. :whistling: Гледам, че и в момента отново е отписана покрай временното неглижиране на кариерата заради бременността, но мисля, че времето достатъчно пъти е показвало, че тя хич не е за подценяване... :whistling:

На практика Десислава и Камелия са както най-отписваните, така и най-дълго задържалите се имена. Като при Камелия основния период на отписване е от "Престъпно е" до "Дразни ме", когато действително не беше силна като преди, но и тя намери начин да се съживи. Струва ми се, че след години и след някое и друго отписване и завръщане наистина именно на тях ще се гледа като на най-големите в чалгата евър (освен Азис, де), но ще видим.

Сподели в други сайтове

Оле как ми надухте главата, че Преслава и Деса са изкарали най-силните песни за сезона.. та и за годината. Чакайте, Галена все още не е казала финалната си дума :Vishenka_05:

Да песните са топ и интереса към тях е голям, особено към Преслава ама тва натрапване ми идва too much.

Ок.

Сподели в други сайтове

И аз чух това за напускането на Ивана, между другото. Надявам се да е само слух. Макар че, както някой каза в предишен пост, за нея няма никаква полза от това да виси там. С или без Пайнер ще е еднакво неактуална, но пък понякога като пуска песни от сорта на "Ало, мамо" ще докосва хората прави по 1-2 милиона дори и в малък канал. Както виждаме Пайнер вече не залагат на най-силното място за нейна изява- концертите- така че тя действително не губи нищо. Друг си беше случаят с Камелия, например, която като напусна още държеше да е актуална и цели 3 години се бори, за да върне този статут.

А като говорим за отписвания и завръщания на изпълнител, мисля че е добре да подметнем, че най-дългогодишния пример не е Преслава, а Десислава- и то с цели 10 години отгоре хаха. :3fdb8960598fa63e: Та нея някои като Фокси я отписват още от първия албум от 1998, само защото не бил толкова успешен като на Глория и Камелия... После видяхме какво стана 2000 и как се изравни с тях, след което последва и нова вълна от съмнения дали тя ще се задържи покрай бременността и заминаването за Америка, които тя отново разби през 2002. :D После след напускането 2003 уж пак пак беше приключила, но не се оказа съвсем така... и всичко това е преди старта на Преслава. :1000 (29): После я отписвахме заради Горещи следи, Брадъри, прецаквания с телевизии, дори като се върна в Пайнер повечето...

Тази песен е страхотна! Любима!

Сподели в други сайтове

Да,яде в момента.

Не съм се и съмнявал.

Няма "трийсеи" , в първата тройка е. :whistling: 4В е точния формат. :girl_cry2:

Да се поздравим с "Бяла роза" викам аз. :3fdb8960598fa63e:

Първата тройка от зад напред и си стискаме ръцете.

Понеже чичо ви Фокс твърди, че Деси пеела на плейбек във Видин...показвам този клип където пее сръбска песен..Кама и тази песен не може да я изпълни..и чичо ви Фокс спомена, че хората се смеели на Деса на нейните изпълнения, а се вижда ясно, каква истерия и се кефят. :1000 (19):

Благодаря, Ненуж, с тоя клип спестих цели 2,30 от перхидрол, идеално ми прочисти ушната кал.

Сподели в други сайтове

Тази песен е страхотна! Любима!

Аз за албума говорех, водеше се голямо падение за нея заради смяната на саунда от сладки DS-стайл песни към мазни кючеци. :3fdb8960598fa63e: Но както видяхме дори и тогава оцеля и през 2006 скандализира с новаторския за жанра "Сладки сънища". :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Аз за албума говорех, водеше се голямо падение за нея заради смяната на саунда от сладки DS-стайл песни към мазни кючеци. :3fdb8960598fa63e: Но както видяхме дори и тогава оцеля и през 2006 скандализира с новаторския за жанра "Сладки сънища". :Vishenka_05:

О,не знаех,не съм много запознат с ретро песните,но все пак песента й си ми остава една от любимите нейни. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Колко гледания направиха песните от 2016-та за 2 месеца и 1 седмица!

1.Дай ми още +1,459,000

2.Жена за лудницата +1,048,000

3.Не ме заслужаваш +850,000

4.Пей сърце +831,000

5.На Египет фараона +663,000

6.И на всички като тебе +661,000

7.Гот ми е +660,000

8.Почти перфектен +604,000

9.Да те бях зарязала +517,000

10. Ня проблем +514,000

11.С друг ме бъркаш +510,000

12.Все ми е тая +456,000

13.Царя на купона +451,000

14.Вертолета +437,000

15.В друг живот +430,000

16.Ти да си +390,000

17.Нека да е тайно +379,000

18.Нито дума +351,000

19.Ти ли +328,000

20.Купон без край +311,000

21.Няма да ти пиша +310,000

22.#МамаУраган +284,000

23.Моят мъж +240,000

24.Като теб +202,000

25.Мой +179,000

26.Калифорния +139,000

27.Златото ми +138,000

28.Лято 2016 +133,000

29.Специално за всяка +130,000

30.За най красивата принцеса +123,000

Сподели в други сайтове

О,не знаех,не съм много запознат с ретро песните,но все пак песента й си ми остава една от любимите нейни. :Vishenka_05:

Щом ти е любима, значи албума Гореща следа може и да ти хареса. :3fdb8960598fa63e: Песента иначе е яка, но не е много в обичайния за нея тогава стил. Иначе аз точно покрай тази албумна ера взех да я харесвам повече, впечатли ме как на едно и също място може да е събрала както диви чалгии, така и поп, денс, ар енд би и дори латино. Това си беше невиждано за жанра по онова време.

Сподели в други сайтове

Щом ти е любима, значи албума Гореща следа може и да ти хареса. :3fdb8960598fa63e: Песента иначе е яка, но не е много в обичайния за нея тогава стил. Иначе аз точно покрай тази албумна ера взех да я харесвам повече, впечатли ме как на едно и също място може да е събрала както диви чалгии, така и поп, денс, ар енд би и дори латино. Това си беше невиждано за жанра по онова време.

Винаги съм се чудил от кои клипове й са сглобили фен видеото.

Сподели в други сайтове

На практика Десислава и Камелия са както най-отписваните, така и най-дълго задържалите се имена. Като при Камелия основния период на отписване е от "Престъпно е" до "Дразни ме", когато действително не беше силна като преди, но и тя намери начин да се съживи. Струва ми се, че след години и след някое и друго отписване и завръщане наистина именно на тях ще се гледа като на най-големите в чалгата евър (освен Азис, де), но ще видим.

При Камелия паузата е огромна.Последния и по-голям хит беше "Изпий ме цялата" та докато направи "Дразни ме" минаха едни 7 години.То и като цяло тя почти не пускаше кой знае каква продукция и като бройка, и като качество.

Първата тройка от зад напред и си стискаме ръцете.

Важното е да е в ТОП 3, независимо дали отпред-назад или обратното. :whistling:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

При Камелия паузата е огромна.Последния и по-голям хит беше "Изпий ме цялата" та докато направи "Дразни ме" минаха едни 7 години.То и като цяло тя почти не пускаше кой знае каква продукция и като бройка, и като качество.

Ти пак си се сетил за Изпий ме цялата, аз се сещам преди Дразни ме пак чак за Усещам те още :D Te и двете май са кавъри?

Сподели в други сайтове

Ти пак си се сетил за Изпий ме цялата, аз се сещам преди Дразни ме пак чак за Усещам те още :D Te и двете май са кавъри?

Не са кавъри, ама никак. За гръцката падна голямо търсене, ама нищо не се намери. Но все пак вашият "десов" Славчо го правеше без резултат.

Сподели в други сайтове

Винаги съм се чудил от кои клипове й са сглобили фен видеото.

Клиповете са почти всичките й самостоятелни от 2002, 2003 и 2004- последните в Пайнер и първите извън Пайнер. Ако ти е интересно да ги видиш, може да провериш в Уикипедия, има ги в графата за Видеоклипове. :)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%...%B0%D0%B2%D0%B0

Важното е да е в ТОП 3, независимо дали отпред-назад или обратното. :whistling:

Действително, Камелия истински тотален хит не беше имала от "Изпий ме цялата" (бих добавил и "Манастир"- 2011), но аз имах в предвид в кои години е била отписвана. Тя на практика дълго време поддържаше някакво високо звездно ниво дори и без редовна продукция- от 2011 до 2014. Всички очакваха "Престъпно е" да е грандиозното й завръщане, но сингълът се провали брутално, въпреки че беше супер. Оттам нататък Камелия вече изпадна в статута на 'залязла' и дори и аз я наричах такава по едно време. Все пак няколкото години без хит изглеждаха показателни, та то дори и Десислава без компания правеше поне по един на година. Но "Дразни ме" страхотно опроверга всички, дори и мен, за което се радвам. :Vishenka_05:

Колко гледания направиха песните от 2016-та за 2 месеца и 1 седмица!

1.Дай ми още +1,459,000

2.Жена за лудницата +1,048,000

3.Не ме заслужаваш +850,000

4.Пей сърце +831,000

5.На Египет фараона +663,000

6.И на всички като тебе +661,000

7.Гот ми е +660,000

8.Почти перфектен +604,000

9.Да те бях зарязала +517,000

10. Ня проблем +514,000

11.С друг ме бъркаш +510,000

12.Все ми е тая +456,000

13.Царя на купона +451,000

14.Вертолета +437,000

15.В друг живот +430,000

16.Ти да си +390,000

17.Нека да е тайно +379,000

18.Нито дума +351,000

19.Ти ли +328,000

20.Купон без край +311,000

21.Няма да ти пиша +310,000

22.#МамаУраган +284,000

23.Моят мъж +240,000

24.Като теб +202,000

25.Мой +179,000

26.Калифорния +139,000

27.Златото ми +138,000

28.Лято 2016 +133,000

29.Специално за всяка +130,000

30.За най красивата принцеса +123,000

ДС единствената певица от 90-те с песни в ТОП 30. И то три песни, едната от които на крачка от ТОП 5. Жалко, че с Кама все се разминават с хитовите години- догодина "Дразни ме" навярно ще е в ТОП 30, а ДС най-много да е влязла с Ангелите, ако се задържи толкова.

Между другото, именно гледаемостта в дългосрочен план показва реално кое къде е. Дори и тезите за купените гледания издишат, когато към песента ти продължава да има някакъв среден интерес дори и година след излизането... или може би някой се занимава да пазарува гледания за стари работи?

Сподели в други сайтове

Да кажем, че "Изпий ме цялата" беше по-скоро популярна. :3fdb8960598fa63e: Кавъри са да, колкото и фокса да се опитва да изтъкне факта, че Пайнер нарочно забавили Кама през 2010 с "Еротика", когато първо излезе гръцкия оригинал. :whistling:

Действително, Камелия истински тотален хит не беше имала от "Изпий ме цялата" (бих добавил и "Манастир"- 2011), но аз имах в предвид в кои години е била отписвана. Тя на практика дълго време поддържаше някакво високо звездно ниво дори и без редовна продукция- от 2011 до 2014. Всички очакваха "Престъпно е" да е грандиозното й завръщане, но сингълът се провали брутално, въпреки че беше супер. Оттам нататък Камелия вече изпадна в статута на 'залязла' и дори и аз я наричах такава по едно време. Все пак няколкото години без хит изглеждаха показателни, та то дори и Десислава без компания правеше поне по един на година. Но "Дразни ме" страхотно опроверга всички, дори и мен, за което се радвам. :Vishenka_05:

"Дразни ме" и на мен ми харесва доста.Хубавото е, че поне аз и ти признаваме успехите на Камелия, което почти никога няма да видим от нейните фенове за нашата Фатме. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Да кажем, че "Изпий ме цялата" беше по-скоро популярна. :3fdb8960598fa63e: Кавъри са да, колкото и фокса да се опитва да изтъкне факта, че Пайнер нарочно забавили Кама през 2010 с "Еротика", когато първо излезе гръцкия оригинал. :whistling:

"Дразни ме" и на мен ми харесва доста.Хубавото е, че поне аз и ти признаваме успехите на Камелия, което почти никога няма да видим от нейните фенове за нашата Фатме. :Vishenka_05:

На мен Кемси ми беше любимка още преди Деска, най-малкото от носталгия по детското ми фенство винаги ще й се кефя. :D А и тя е доказвала какъв хамелеон може да бъде и именно затова винаги съм си имал едно наум, дори и когато я отписвах. Аз дори и сега имам още по-големи очаквания от нея и си мисля, че има много накъде да върви. Каквото и да си говорим, колкото и да е яка "Дразни ме", тя си е стандартна песен, правена по-модела на "Неудобни въпроси", а клипът няма нищо общо с нивото на "Минута живот", например. Камелия със сигурност може много повече и знам, че сега като най-накрая е амбицирана ще го направи- предвиждам до няколко месеца да разбие с нещо още по-оригинално, което да я прати директно в ТОП 3 на самия жанр.

А ДС който иска да я признава, тя достатъчно пъти доказа, че не е за подценяване. На практика е единствената поп-фолк звезда от 90-те, която е имала поне по един хит на година толкова много време след пика си- това е показателно.

Като говорим за хитове, честити 13 милиона гледания на И на всички като тебе. Към тях ако добавим и 2-та милиона от странични канали стават 15- евала!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...