Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

На мен Кемси ми беше любимка още преди Деска, най-малкото от носталгия по детското ми фенство винаги ще й се кефя. :D А и тя е доказвала какъв хамелеон може да бъде и именно затова винаги съм си имал едно наум, дори и когато я отписвах. Аз дори и сега имам още по-големи очаквания от нея и си мисля, че има много накъде да върви. Каквото и да си говорим, колкото и да е яка "Дразни ме", тя си е стандартна песен, правена по-модела на "Неудобни въпроси", а клипът няма нищо общо с нивото на "Минута живот", например. Камелия със сигурност може много повече и знам, че сега като най-накрая е амбицирана ще го направи- предвиждам до няколко месеца да разбие с нещо още по-оригинално, което да я прати директно в ТОП 3 на самия жанр.

А ДС който иска да я признава, тя достатъчно пъти доказа, че не е за подценяване. На практика е единствената поп-фолк звезда от 90-те, която е имала поне по един хит на година толкова много време след пика си- това е показателно.

Като говорим за хитове, честити 13 милиона гледания на И на всички като тебе. Към тях ако добавим и 2-та милиона от странични канали стават 15- евала!

О, Камелия и аз много си я тача.Дори една от първите касетки, които съм си купувал беше "Златна рибка".Албум, който и до днес ми остава много любим и пазя голям сантимент към него.Към днешна дата нямам кой знае какви очаквания към нея след всички провали, които пусна във времето.Някакво средно ниво си държи последните 15 години лично за мен.Силата и беше в първите 2-3 албума, след това си позагуби нюха.От време на време уцелваше хубави песни, като клиповете и бяха на ниво и дотам. :3fdb8960598fa63e:

Честито да ни е.Тази песен за мен се нарежда до съвременните златни хитове на Деси.Може би ми е като "Бели нощи" за второто десетилетие на 21 век. :1000 (29):

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

О, Камелия и аз много си я тача.Дори една от първите касетки, които съм си купувал беше "Златна рибка".Албум, който и до днес ми остава много любим и пазя голям сантимент към него.Към днешна дата нямам кой знае какви очаквания към нея след всички провали, които пусна във времето.Някакво средно ниво си държи последните 15 години лично за мен.Силата и беше в първите 2-3 албума, след това си позагуби нюха.От време на време уцелваше хубави песни, като клиповете и бяха на ниво и дотам. :3fdb8960598fa63e:

Честито да ни е.Тази песен за мен се нарежда до съвременните златни хитове на Деси.Може би ми е като "Бели нощи" за второто десетилетие на 21 век. :1000 (29):

Е, чак толкова ли ти е специална? Вярно, стана си голям хит, но чак да е като "Бели нощи"... Текстът не ти ли идва малко елементарен? ;)

Сподели в други сайтове

То от 2004-2005 натам на практика никой от певците на 90-те вече не е на същото онова ниво като преди (пак изключвам Азис, той само по себе си е феномен). Деси се задържа актуална най-дълго от всички, но от този период нататък и тя вече изпадаше в дупки, които не бихме виждали при име в разцвета на кариерата си. Може би просто 'старите' отидоха малко настрани, давайки път на новото поколение, което по това време изгря в лицето на Гергана и Преслава и започналите преди това Емилия и Анелия. Няма как да не споменем и старта на безпрецедентното лидерство на Ивана, която беше много над всички. Понякога в такива моменти се разклащат и позициите дори и на най-големите- пример е Лили Иванова, на която също й бе нужно малко време да се 'вгради' в новото време на 90-те, за да стигне до "Ветрове" и последвалите хитове и албуми. Та в този ред на мисли, и Деси имаше някакъв такъв преход през годините, макар и в комерсиална музика като чалгата на моменти да й е било по-лесно да е в ТОП-а, макар и не номер 1. Истинският огромен ренесанс при нея обаче наистина започна през миналата година и хит като "И на всички като тебе" действително е съвременният еквивалент на старите й класики. Ще видим дали и Кама ще се уреди така с "Дразни ме" в дългосрочен план, но както казах- тя така или иначе тепърва има накъде да върви, според мен. Деси също, дано най-накрая да вземем отново да ги видим заедно по върховете.

Сподели в други сайтове

Е, чак толкова ли ти е специална? Вярно, стана си голям хит, но чак да е като "Бели нощи"... Текстът не ти ли идва малко елементарен? ;)

Мисълта ми е, че за последните 7 години това стана най-големият и хит.Естествено е далеч като качество от нощите, но времената се менят и това върви в момента.Иначе наистина си ми е доста специална, на текста толкова не му обръщам внимание, колкото на изпяването, а е то меко казано брутално. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Мисълта ми е, че за последните 7 години това стана най-големият и хит.Естествено е далеч като качество от нощите, но времената се менят и това върви в момента.Иначе наистина си ми е доста специална, на текста толкова не му обръщам внимание, колкото на изпяването, а е то меко казано брутално. :Vishenka_05:

Аааа, така по-бива, хаха. :)

Аз пък много си се кефя на "В друг живот" и като че ли повече на "И това ще преживея", балада, която не се оцени, но аз не спирам да си я пускам. Сега и дуетът с Джордан много ме зариби. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Деската си е кралица на баладите, няма как феновете й да не се жегваме от подобни проекти, а когато са експерименти- съвсем... :Vishenka_05:

Това постепенно наближава 12 милиона, между другото. Не знам каква балада трябва да се направи, за да й счупи този рекорд за България...

Сподели в други сайтове

"И това ще преживея" е една от най-добрите балади в модерния попфолк. Невероятна песен, която, макар и да не надмина "В друг живот", също придоба изключителна популярност. 6 милиона за по-малко от година. Обожавам я!

Сподели в други сайтове

Деси има също голяма дупка, в която напуска всевъзможни глупости.Говоря за периода от 2007-8 до около 2011-2 като изключвам някои парчета от "Послушай сърцето си".Важното е днес какво се случва, а то е повече от очевидно-продуктивна, с качествени проекти и много добри клипове и резултатите за налице. :Vishenka_05:

Аааа, така по-бива, хаха. :)

Аз пък много си се кефя на "В друг живот" и като че ли повече на "И това ще преживея", балада, която не се оцени, но аз не спирам да си я пускам. Сега и дуетът с Джордан много ме зариби. :Vishenka_05:

"В друг живот" е уникална, много нежна и лирична, с невероятно послание, подкрепена със страхотен видеоклип.Нареждам я до едни от най-хубавите и балади. :Vishenka_05: То като се замисля тя май няма слаба балада. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

"И това ще преживея" е една от най-добрите балади в модерния попфолк. Невероятна песен, която, макар и да не надмина "В друг живот", също придоба изключителна популярност. 6 милиона за по-малко от година. Обожавам я!

И аз я обожавам! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Малинажа е опасна.Поредната от старите кучки,която още прави хитове. :gun_bandana:

Да, ама нещо изчезна напоследък.Иска ми се пак да ни забие с някоя яка цигания ала "Страст". :happybday:

Сподели в други сайтове

Скоро май ще пуска фт с Азис. :Vishenka_05: Дано е нещо като "Нека да не знам"

Аз бих бил доволен и на нещо като "Студ".Може да прави рядко балади, но и се получават, имайки впредвид гласовите и възможности. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Аз бих бил доволен и на нещо като "Студ".Може да прави рядко балади, но и се получават, имайки впредвид гласовите и възможности. :Vishenka_05:

Последната й е много яка.Не знам защо флопна така изведнъж

Сподели в други сайтове

Малко ли? :3fdb8960598fa63e:

Е, омекотих малко, но предвид други мазнотии, това си е направо с ниски нива на холестерол... :1000 (29):

"Тръгвам си" ѝ е един от върховете! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Като заговорихте за Малина, ето това ѝ е супер, въпреки че е малко "мазно". :1000 (29): :Vishenka_05:

Това е песен-емблема.Огромен хит беше навремето, по турнетата беше лудница на нея. :Vishenka_05:

"Тръгвам си" също е страхотна, мерси, че ме подсети за нея.Не съм я слушал от години.

Последната й е много яка.Не знам защо флопна така изведнъж

Тя тръгна добре, ама после нещо се заби в девета глуха.Аз доста често си я въртя вкъщи, обожавам ретро звученето и. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...