Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Планета Топ 20 - Октомври

1. Фики - Пате

2. Галин - #MeGusta

3. Денис ft. Adnan Beats & Game Over - Moroko

4. Галена и Фики - Изневериш ли ми

5. Джулия ft. Галена - Поздрав за жена ти

6. Анелия - С тебе ми е най

7. Джена и Преслава - Тук жена му пази

8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея

9. Галена - #TheBo$$

10. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат

11. Яница - Изкушение

12. Емануела - Без чувства

13. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли

14. Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс - Температура

15. Емануела и Константин - Още те обичам

16. Теди Александрова - Корабът-майка

17. Мария - Всички забранено

18. Джена - Коя

19. Анелия - Дай ми още

20. Преслава - Пада звезда

Галя най-после обясни как работи класацията: "Напомням ви, че класацията - Планета Топ 20 е изготвена благодарение на зрителския интерес към видео продукцията на Планета в YouTube - PlanetaOfficial "

Сподели в други сайтове

Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" :roll1: (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" :roll1: (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29):

Не си забавен.

Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш.

Сподели в други сайтове

Не си забавен.

Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш.

Чества тя .. Рамазан Байрам в джамията в Разград ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не си забавен.

:roll1:

Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш.

Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не си забавен.

Нападаме ли на лична основа заради чалгарки, модераторе? Между другото, "сто" и "процента" са 2 отделни думи.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш.

Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект!

От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия.

Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба.

Тихичко.

Сподели в други сайтове

От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия.

Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба.

Тихичко.

Не си писал коментари, а си похвалил Наркоманката? Къде, на лично съобщение ли?

Тихичко, ама когато реша :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не, тя живее в околията на София от доста години вече. Така, че не говори глупости.

Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик

Сподели в други сайтове

Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик

Не знам за Несебър.

Сподели в други сайтове

има 50 души на кръст

50 души има само до сцената, а ти ако имаш нужда от нов диоптър, да ти запишем час за очния?

Кой позволява в църквата такива прояви? :mf_surrender:

Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал ....

Сподели в други сайтове

Не знам за Несебър.

Имат, че съм слуша, че лятото живеят там, а и кума им Влади е от Равда и съм слушал, че в предишни години Наско не излизал от заведението. Даже преди Джена е ходил с дъщерята на готвача ни

Сподели в други сайтове

Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал ....

Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам!

Сподели в други сайтове

Малина беше първата бездарница, която опита да си прикрие липсата на гласови данни с мятане за задник, бюст и ефектни клипове. Следващата май беше Андреа. А и Малина първа се лепна за Азис, нещо, което впоследствие и Андреа направи. Не виждам да са дружки към днешна дата, но пък ние знаем, че Василка си е лицемерна и е само със силните на деня.

Като за бездарница, и впредвид напредналата си възраст, Малинажа има бая големи тупалки през годините, и като се сети да пусне нещо, продължава да звучи добре. Да не говорим, че е една от малкото която има сценично поведение - мята гюбеци, имаше балет, изобщо беше наясно че не е достъчно просто да се изтъпаниш на сцената и просто да пееш.

Сподели в други сайтове

Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам!

Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме.

Ако държиш да правим по-нататъшен разбор на текста на Камито, спирането на секса е точно в тон с вървящите коледни пости, така че не виждам проблем да я включат и в литургията.

Сподели в други сайтове

Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме.

Много ясно. Това говори зле за самата църква. Но за пари са готови на всичко.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...