alisali1234 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 И Камелия, и Галена имат глас, стига сте дрънкали глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Планета Топ 20 - Октомври 1. Фики - Пате 2. Галин - #MeGusta 3. Денис ft. Adnan Beats & Game Over - Moroko 4. Галена и Фики - Изневериш ли ми 5. Джулия ft. Галена - Поздрав за жена ти 6. Анелия - С тебе ми е най 7. Джена и Преслава - Тук жена му пази 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 9. Галена - #TheBo$$ 10. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат 11. Яница - Изкушение 12. Емануела - Без чувства 13. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 14. Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс - Температура 15. Емануела и Константин - Още те обичам 16. Теди Александрова - Корабът-майка 17. Мария - Всички забранено 18. Джена - Коя 19. Анелия - Дай ми още 20. Преслава - Пада звезда Галя най-после обясни как работи класацията: "Напомням ви, че класацията - Планета Топ 20 е изготвена благодарение на зрителския интерес към видео продукцията на Планета в YouTube - PlanetaOfficial " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 https://www.instagram.com/p/BbGmus1Ht6-/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 https://www.instagram.com/p/BbGmus1Ht6-/ има 50 души на кръст Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 има 50 души на кръст Това не е в САЩ ма Фикленоо! Кьорава ли си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29): Не си забавен. Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не си забавен. Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш. Чества тя .. Рамазан Байрам в джамията в Разград Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Чества тя .. Рамазан Байрам в джамията в Разград Не, тя живее в околията на София от доста години вече. Така, че не говори глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не си забавен. Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш. Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш. Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не си забавен. Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш. Нападаме ли на лична основа заради чалгарки, модераторе? Между другото, "сто" и "процента" са 2 отделни думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш. Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект! От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия. Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба. Тихичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия. Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба. Тихичко. Не си писал коментари, а си похвалил Наркоманката? Къде, на лично съобщение ли? Тихичко, ама когато реша Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 И Камелия, и Галена имат глас, стига сте дрънкали глупости. Имат глас да говорят. За пеене е друга тема :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Джена мюсюлманка ли е? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 https://www.instagram.com/p/BbGmus1Ht6-/ Кой позволява в църквата такива прояви? Джена мюсюлманка ли е? Ако ѝ изнася - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не, тя живее в околията на София от доста години вече. Така, че не говори глупости. Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик Не знам за Несебър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 има 50 души на кръст 50 души има само до сцената, а ти ако имаш нужда от нов диоптър, да ти запишем час за очния? Кой позволява в църквата такива прояви? Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам за Несебър. Имат, че съм слуша, че лятото живеят там, а и кума им Влади е от Равда и съм слушал, че в предишни години Наско не излизал от заведението. Даже преди Джена е ходил с дъщерята на готвача ни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал .... Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Малина беше първата бездарница, която опита да си прикрие липсата на гласови данни с мятане за задник, бюст и ефектни клипове. Следващата май беше Андреа. А и Малина първа се лепна за Азис, нещо, което впоследствие и Андреа направи. Не виждам да са дружки към днешна дата, но пък ние знаем, че Василка си е лицемерна и е само със силните на деня. Като за бездарница, и впредвид напредналата си възраст, Малинажа има бая големи тупалки през годините, и като се сети да пусне нещо, продължава да звучи добре. Да не говорим, че е една от малкото която има сценично поведение - мята гюбеци, имаше балет, изобщо беше наясно че не е достъчно просто да се изтъпаниш на сцената и просто да пееш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам! Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме. Ако държиш да правим по-нататъшен разбор на текста на Камито, спирането на секса е точно в тон с вървящите коледни пости, така че не виждам проблем да я включат и в литургията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме. Много ясно. Това говори зле за самата църква. Но за пари са готови на всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Джена мюсюлманка ли е? Не, Помакиня е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари