Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много ясно. Това говори зле за самата църква. Но за пари са готови на всичко.

Еми та тая църква надали се поддържа самичка за всеки случай. Междудругото е напълно резонно щом са имали терен, да имат и зала, колко удобно след венчавката да си направиш тържеството в съседното помещение.

Сподели в други сайтове

Копанарка е (влашки цигани), тя сама си го каза

Капанка, не копанарка, съвсем различно е :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Има ли по-голям провал от това:

Не. Което доказва колко "голямо" име е Пеевска. Провалите на големите имена правят поне 2 млн., тази зациклила на 600К. Тя сигурно Нелина прави повече.

Сподели в други сайтове

Точно кОпанарка се казва!

Не говорете глупости. Едното са цигани, другото са етнографска група българи - като шопи, тракийци, добруджанци и т.н.

Сподели в други сайтове

Не говорете глупости. Едното са цигани, другото са етнографска група българи - като шопи, тракийци, добруджанци и т.н.

Начетената ми географска енциклопедия, бе. :Vishenka_05:

Какви са почвите в Сакар планина?

Сподели в други сайтове

Начетената ми географска енциклопедия, бе. :Vishenka_05:

Какви са почвите в Сакар планина?

Излужени канелени :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преслава и днес ли направи 300К? Само още един ден да го стори и ще напиша протестно писмо-анализ на трафикa в youtube до ХотАрена и други медии, време е да се даде гласност на това безумие. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Преслава и днес ли направи 300К? Само още един ден да го стори и ще напиша протестно писмо-анализ на трафикa в youtube до ХотАрена и други медии, време е да се даде гласност на това безумие. :3fdb8960598fa63e:

Превърти на 1:28:40 и коментирай, че стои 20 секунди наведена, за да чака бис :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Превърти на 1:28:40 и коментирай, че стои 20 секунди наведена, за да чака бис :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Кума Лисата на попфолка!

А забеляза ли как всеки път си смуче от пръстите все едни и същи заучени фрази "Всеки път сте все по-добри, все по-добри и все повече ви обичааааам". Напъва да вкара и емоция, ама отдавна мина времето, в което ревеше като малко момиче на сцената.

Сподели в други сайтове

Браво, нека да отиде така цяла седмица.

Аз прогнозирам, че до ден два ще падне до 250К, няма как да задържи толкова дълго интереса.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Аз прогнозирам, че до ден два ще падне до 250К, няма как да задържи толкова дълго интереса.

Тя отдавна трябваше да е паднала и под тази цифра. Такова нещо не се е случвало в попфолка никога.

Сподели в други сайтове

Тя отдавна трябваше да е паднала и под тази цифра. Такова нещо не се е случвало в попфолка никога.

Нека и тя се зарадва на успех в новите стрийм правила. Все пак Анелия в началото беше много слаба в Ютуб и нямаше нито един клип, който да има 10 милиона, ама сега е съвсем различно..

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...