Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Нека и тя се зарадва на успех в новите стрийм правила. Все пак Анелия в началото беше много слаба в Ютуб и нямаше нито един клип, който да има 10 милиона, ама сега е съвсем различно.. Ако Преслава направи 30 млн, ще се усъмниш ли, че има купени? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ако Преслава направи 30 млн, ще се усъмниш ли, че има купени? Зависи, то си се усеща когато един хит е истински. Но аз имам усещането, че максимума ще е 10-15 млн. Примерно за тази песен, според мен гледанията са дори малко. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Зависи, то си се усеща когато един хит е истински. Но аз имам усещането, че максимума ще е 10-15 млн. Примерно за тази песен, според мен гледанията са дори малко. Анелия заслужаваше много повече. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Анелия заслужаваше много повече. Като си глупав и не използваш най-големият връх в кариерата ти става така. Можеше да не пуска песен поне до края на лятото, да си налага "Дай ми още" и да я развие максимално. А вместо това пусна 13 дуета... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тази песен на Анелия не съм я чувал никъде другаде извън дискотеките,не знам защо като беше все още актуална я гласяхте за хит от ранга на "Хабиби". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Какви ли не чалга хитове излязоха в последните 2 години, но не е имало такъв, който да поддържа 300к на ден цяла седмица. Изключвам Азис, разбира се, при който ситуацията е различна. Наистина ми е странно, особено на фона на интереса към песните на Преслава в последните 3 години. Ще кажеш, че някакъв велик шедьовър е направила, а песента е по-слаба и нехитово звучаща от една "На тебе не отказвам" примерно. Или има нещо гнило, или тази песен е някаква мега великата и само аз и Кондомчо не сме дорасли да я оценим достатъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Какви ли не чалга хитове излязоха в последните 2 години, но не е имало такъв, който да поддържа 300к на ден цяла седмица. Изключвам Азис, разбира се, при който ситуацията е различна. Наистина ми е странно, особено на фона на интереса към песните на Преслава в последните 3 години. Ще кажеш, че някакъв велик шедьовър е направила, а песента е по-слаба и нехитово звучаща от една "На тебе не отказвам" примерно. Или има нещо гнило, или тази песен е някаква мега великата и само аз и Кондомчо не сме дорасли да я оценим достатъчно. Точно моите мисли. Добре, че има поне един човек, който да ме разбира. Подозирам, че и на Преси фенс им изглежда странна работата, но нали са се обрекли във вярност до живот, не биха го изрекли на глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Преслава изкара най-големият си хит от "Моето слабо място" насам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Точно моите мисли. Добре, че има поне един човек, който да ме разбира. Подозирам, че и на Преси фенс им изглежда странна работата, но нали са се обрекли във вярност до живот, не биха го изрекли на глас. Нормално е те да не го изричат, но ние затова сме тук. Има и други аргументи за това как тези гледания са меко казано странни - и първоначалните, и сега 6 дни по-късно. В най-голямата чалга група във ФБ например (Поп - фолк хитове до скъсване) премиерното постване на "Ангелите плачат" е събрало 3,7 хил. лайка и 2700 споделяния, а на Преслава 2,5 хил. лайка и 1650 споделяния. И двете са постнати мигновено след публикуването им в Тубата... Не казвам, че песента на Преса не става. На фона на "Пада звезда", "Без теб", "Няма да ти пиша" е стъпка напред със сигурност, но според мен не й е съвсем чиста работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Обаче, Пламба, ако кликнеш тук, се вижда откъде идват гледанията на Преслава по градове: https://artists.youtube.com/insights/artist...=%2Fm%2F02plrvm Излиза, че няма подозрителни градове, нито ексесивна бройка от някой град. Всички са или български, или такива, в които има много българи, и са разпределни горе долу пропорционално. Така, че може и да са реални. Явно ставаме свидетели на нещо невиждано до този момент в попфолка. И явно май ние с теб сме едни от малкото, дето смятат песента за нищо кой знае какво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Обаче, Пламба, ако кликнеш тук, се вижда откъде идват гледанията на Преслава по градове: https://artists.youtube.com/insights/artist...=%2Fm%2F02plrvm Излиза, че няма подозрителни градове, нито ексесивна бройка от някой град. Всички са или български, или такива, в които има много българи, и са разпределни горе долу пропорционално. Така, че може и да са реални. Явно ставаме свидетели на нещо невиждано до този момент в попфолка. И явно май ние с теб сме едни от малкото, дето смятат песента за нищо кой знае какво. На тези, които със сигурност имат купени, как излизат по градове гледанията? На Татяна последната примерно? Не съм толкова навътре в схемите на Ютуб. Чисто по логика разсъждавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 На тези, които със сигурност имат купени, как излизат по градове гледанията? На Татяна последната примерно? Не съм толкова навътре в схемите на Ютуб. Чисто по логика разсъждавам. Като го стартираха тоя сайт в началото, някой беше видял, че на Алисия сума ти гледания й идват от абсурдни държави като Ботсвана, Никарагуа и тем подобни. Иначе за Татяна май няма начин да се види, щото мисля, че не фигурира като опция сред изпълнителите, за които има инфо. То по принцип доскоро имаше инфо за бая изпълнители, но свалиха линковете незнайно защо. Този на Преслава съвсем случайно ми се беше запаметил в историята на сърфиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Обаче, Пламба, ако кликнеш тук, се вижда откъде идват гледанията на Преслава по градове: https://artists.youtube.com/insights/artist...=%2Fm%2F02plrvm Излиза, че няма подозрителни градове, нито ексесивна бройка от някой град. Всички са или български, или такива, в които има много българи, и са разпределни горе долу пропорционално. Така, че може и да са реални. Явно ставаме свидетели на нещо невиждано до този момент в попфолка. И явно май ние с теб сме едни от малкото, дето смятат песента за нищо кой знае какво. Germany 79,792 total views нали в Германия забранено Ютуп ?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Germany 79,792 total views нали в Германия забранено Ютуп ?!?! Къде до виждаш по държави? На мен само градове ми излизат. Ми в Германия има едно 300-400К българи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Пред дилема съм.. Тотален хит ли ще е новата песен на Джена или нр. Коментарите са в двете крайности Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 П. пак е първа в Трендинг Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Къде до виждаш по държави? На мен само градове ми излизат. Ми в Германия има едно 300-400К българи. Цък Цък (Това за всичките й песни общо за 4 дни) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 П. пак е първа в Трендинг Дуета им с Джена беше в Мк тренда, май до 28-30 стигна. Заслужава и тази! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не мога да повярвам как едно обикновено комерсче на Преса и пълен ташак на Джена въобще се обсъждат! Явно не ми е мястото в тоя форум щом това ви "харесва". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Цък Цък (Това за всичките й песни общо за 4 дни) Благодаря. Ами на мен всичко ми изглежда точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Дуета им с Джена беше в Мк тренда, май до 28-30 стигна. Заслужава и тази! Macedonia (FYROM) 12,911 total views От мен, от теб и от Alter Ego Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Macedonia (FYROM) 12,911 total views От мен, от теб и от Alter Ego Коментирай, че Райна и до ден днешен е една от най известните чалгарки в Мк. Главно заради тази песен, голям хит е. Лятото се изненадах, всяка вечер я пускаха, а може би и щото си е нашо моме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Germany 79,792 total views нали в Германия забранено Ютуп ?!?! Сигурно са от мен хахаха .... беше забранено преди няколко години сега си е съвсем свободно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 В Дойчланд не е забренана тубата, но доста често официалните клиповете не са достъпни заради ГЕМА, местната музикална асоциация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Денис най-неочаквано извади егати' хитачката. Мега яка! И се чува от доста места, гледам и гледанията й много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари