Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Планета Топ 20 - Октомври

7. Джена и Преслава - Тук жена му пази

8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея

Галя най-после обясни как работи класацията: "Напомням ви, че класацията - Планета Топ 20 е изготвена благодарение на зрителския интерес към видео продукцията на Планета в YouTube - PlanetaOfficial "

И що тогава Преслава и Джена са преди Емилия и Стораро след като вторите им съкратиха разлика от повече от половин милион за месеца и от днес вече официално ги биха по гледания?

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Коментирай, че Райна и до ден днешен е една от най известните чалгарки в Мк.

Главно заради тази песен, голям хит е. Лятото се изненадах, всяка вечер я пускаха, а може би и щото си е нашо моме :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

У нашто Скопйе не е така 1000%20(29).gif

Първа асоциация за Бг чалгарка е Гергана. :3fdb8960598fa63e:

Глория е също много известна и това най-вече с Не сме безгрешни, дори все още се слуша 1000%20(29).gif

За Азис пък да не говорим, без Хабиби не минава нито една слава, нито имен ден, па и на детски рождени дни съм го чувала 1000%20(29).gif

Анелия и Преслава също, но старата черна Анелия.....

Сподели в други сайтове

Гледанията на Преслава са си точни. Споделяния, лайкове, гледания - отговарят си. Гери-Никол като ги прави с песен, слушаща се от 10 до 25 годишни, защо да не ги прави и Преслава, при положение, че има слушащи чалга на абсолютно всяка възраст?

Сподели в други сайтове

Гледанията на Преслава са си точни. Споделяния, лайкове, гледания - отговарят си. Гери-Никол като ги прави с песен, слушаща се от 10 до 25 годишни, защо да не ги прави и Преслава, при положение, че има слушащи чалга на абсолютно всяка възраст?

+1

Сподели в други сайтове

Денис най-неочаквано извади егати' хитачката. Мега яка! И се чува от доста места, гледам и гледанията й много.

Туй ако някой ме прекара да си го пусна още два три пъти, че почне да ма кефи.

Сподели в други сайтове

Някога тези песни хитове N1 ... дали някога Глория би ги изпяла и изобщо ще ги чуем на живо някъде някога ...

Ако й се каже да ги изпее, може да ни прати да пасем. Предпочита да пее ”Кралица”, Облачета и т.н.

Сподели в други сайтове

П. вече е направила 300К за днес, а има още 2 часа от нейният ден :3fdb8960598fa63e:

Мелето пак смаза с грешни прогнози.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

П. вече е направила 300К за днес, а има още 2 часа от нейният ден :3fdb8960598fa63e:

Привижда ти се. Не съм давал прогноза, а изразих съмнение, че е възможен спад след почивните дни.

Сподели в други сайтове

Аз прогнозирам, че до ден ще падне до 250К, няма как да задържи толкова дълго интереса.

Мачкай с прогнози, папи. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Пак ли с Анелия бе, сега пък Стораро.

Да и звънна да и предложа и аз един дует ли, като гледам как не отказва...

Дано липсата и на отказ да е ограничена само до песните, че и ако и в други аспекти не отказва ще бъда принуден да проявя интерес :D :D :D

Сподели в други сайтове

Анелия е брутално забавна- тя наистина не отказва на никого! :1000 (29):

Още съм шокиран как тази година вместо да отбележи подобаващо 15 години на сцена, тя реши вече тотално да си срине нивото в кариерата и да си прецака засилката, която Дай ми още ѝ даде... А можеше да е първата категорична лидерка след Галена и Преслава...

Сподели в други сайтове

Седим си със състуденти в университета и уж работим, нали. :1000 (29): Та съм си пуснал "Още те обичам" и унгарецът до мен се заглежда. И някъв: That video looks so Bulgarian. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Много хвалба за песни всякакви напоследък. Така беше и пролетта. И дойде стадион "Спартак" във Варна и на другия ден целия форум оплю пролетта. Смятам, че ще падне голям смях, ако същото стане и след "Колодрума" в Пловдив. Или поне този път няма да спестя иронията на няколко сладки душици тук. :happyppl:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...