Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Имаше и такива моменти, в които прекаляваше - факт, но когато е казвала нещо, винаги е било на място - особено като протестираше по халат на наградите или като говореше за записите на чужди песни. Може да е било и за пр, може да не е била най-подходящият човек за това. Но защо да не го направи, след като другите мълчат? Мисля, че на Камелия й пука как се развива бизнесът и не е някакъв темерут. А и тя е от тези, които харесват Преслава по принцип като певица. Що нападна точно нея, а на друга някоя? И що да сме нелепи? Не знам дали има по-нелепо същество от Преслава в тоя бизнес - цял живот на късмета си да разчита. Още ми е пред очите на наградите в Маринела, зад нея стоях - как се мяташе като змия, докато Фики пееше, и после едва ли не подкани цялата свита да напуснат, когато започна изпълнението на Галин... А и забравих да напиша, че Камелия е много по-голям виновник от Преслава за това на жанра да му излезе лошо име - с дългогодишния си имидж (поведенчески и визуален) на к*рва Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Бе я ходете да се гръмнете някъде и "десовите" и "преслините"! Д`еба и табуретките, влязоха по втория начин и ще им прощаваме даже. Айде сиктир! Видяхме им таланта в първите 2 години от кариерите. Ако не ги беше акуширал дъртия Соня Немска щеше да им е с кариера мечта.... Чиче, време е да си починеш от форума. Няма ли модератор тук? Псувни, доста ниско падна тази вечер :1000 (29): Както Камелия каза: "Не мога да харесвам някого само защото е талантлив". Мисля, че това изречение изчерпва всичко. Жалко, защото си интелигентно момче. Първо, Преслава и Десислава, колкото и да са гласовити, не са най-гласовитите и не са единствените гласовити. И понятие си нямат от славата, която певици като Тони Дачева и Глория са изживели - това цялата държава да ти е в краката и да си напълнил всички летни театри, стадиони и спортни зали. Да подкрепяме наглостта на Преслава в последните години само защото е талантлива, но безгръбначна. А бунтари като Камелия, които дърпат бизнеса напред и имат публична позиция всеки път, да мачкаме и да гоним от фирмата. На гласища като Глория и Нелина да налагаме какво да пеят и да им казваме, че никой не им слуша баладите. Грозно, много грозно. И какъв беше изводът - че трябва да си покорна лолитка, която да лъска обувките на чичо Митко и така подмолничко да си постига целите, та дори и да минава през трупове... Поне Десислава е добродушна, докато Преслава е склонна да се изгаври с колеги. И така го прави, че никой да не разбере. Подигравала се е и с Глория и Ивана в ефир. Да не припомням случаите. Едното беше в интервю при Слави, другото при Иван и Андрей. И нищо не казва - те иронизират и имитират, а тя се хили. Мекотело. Айде мерси от такива хора. Имат понятие от слава, не се бой. Съгласен съм за едно - да пееш на плейбек в заведение е нагло и аз за това не ходя по тия участия. Но и двете са с невероятни приеми по концерти. Винаги. И публиката пее с тях, а което е още по-важно лично за мен - те могат да пеят. И това на мен ми е достатъчно. Те са на първо място певици. Не друго. Глория и Нелина също имат мощни гласове, със сигурност. Гласът на Нелина ми допада много, но в нея липсва харизма и толкова години не можа да изкара по-голям хит от първия си. Иначе данни определено има а е и симпатична. Не знам колко разбираш от музика, дали си се занимавал някога изобщо и свириш на инструмент (защото аз съм ги правил и двете), но гласовете на Преслава и Десислава са в пъти по-богати от този на Глория. Да, тя има плътен топъл тембър, но скучен. Тя пее всичко с еднаква постановка. Дали пее народно, нейните песни или Уитни тя звучи еднакво. Отново казвам - аз не искам Десислава или Преслава да ми бъдат приятелки. Не ме вълнуват толкова какви хора са. Мацките си гледат интереса и толкова, както всяка една от тях, НО имат талант. А на един талантлив човек много лесно и бързо се прощава почти всичко Защото като си пуснеш записи на двете от капките или от последните сборни концерти и чуеш Глория да пее песните си със Симона то определено има разлика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 А и забравих да напиша, че Камелия е много по-голям виновник от Преслава за това на жанра да му излезе лошо име - с дългогодишния си имидж (поведенчески и визуален) на к*рва И все пак, без бай`Милко да натисне Пайнера, Преса още щеше да е шивачка в Добрич. Големите звезди се познават от километри, набутаните насила също. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 И още нещо, драги ми Калине - Камелия във финалния си период в Пайнер нарочно не пускаше песни, защото чакаше договорът й да си изтече. Сигурен съм, че и тия леки песнички като "Щипни ме", които издаде накрая, са били в резултат от това, че не е имала муза за нещо повече. Ти как би се чувствал - дали ще ти е до музика, когато преговаряш за по-добри условия и спориш с доста задръстен човек, който ти се води шеф... Ми ако Кама 2000-та е имало защо да се старае да го опровергава, когато той е смятал, че от "Златна рибка" няма да излезе сполучлив албум, то в последните години ролята на опозиция на един монополист не я устройваше. Да не е луда да му играе по свирката, за някоя и друга ротация. Да не се казва Преслава, любителката на желязо. Кама си отгледа хитовете - използва трибуната на Пайнер, и когато се усети готова да се махне, просто го направи. Такива мераци е имала отдавна. Както и Глория впрочем, още 2005. Глория си е друг тип човек обаче - нея я задържат лоялност, сантименти и или нещо друго, но и тя на практика е сама. Нека не забравяме как погнаха Деса, като напусна. После тя клекна, върна се и понеже Митьо я обожава, си простиха доста бързо. Мисля обаче, че Камелия повече си държи на думата и е по-принципна. Но айде, Деса беше млада тогава - имала си е причина и е реагирала по-емоционално. Но дори е тя е показала някакъв характер тогава. А Преса... там характер да видиш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Преси смаза с хит! Прекаляме се пред нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 И все пак, без бай`Милко да натисне Пайнера, Преса още щеше да е шивачка в Добрич. Големите звезди се познават от километри, набутаните насила също. :1000 (30): Да, дай да обвиняваме Димитров, че налага име от каталога си и го бута напред... Та нали това е работата на продуцента! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Фокси, тези работи за табуретките ги наложи главно ти, така че не се карай на хора, които не ти зачитат тези непотвърдени измислици. Още има и такива в Рамания, представи си. И до ден днешен няма никакво доказателство как са се издигнали Деса и Преса, оставаме си само с твоите теории и с тези на някой и друг хаплив писател. Но ако гледаме мненията на рандъм форумци и писатели, нали знаеш, че и Камелия бързо можем да я изкараме табуретка, която си е легнала с еди-кой си за слава, каквито неща се твърдяха усилено от не един човек във времето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Да, дай да обвиняваме Димитров, че налага име от каталога си и го бута напред... Та нали това е работата на продуцента! Той е виновен за всичко. Димитров, Преслава и Десислава. Те са се наговорили още преди Преслава да стане певица, за да може да прецакат Камелия. Преслава и Десислава са се покали с шефа, за да може да не даде нито една статуетка на жената с глас на славей, чипровската Лепа Брена, балканската Мадона. Певицата с главно П, с шоу на световно ниво и клипове, които, ако не бяха гепсани от тук и там щяха да получат поне по 2 оскара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Чиче, време е да си починеш от форума. Няма ли модератор тук? Псувни, доста ниско падна тази вечер :1000 (29): Имат понятие от слава, не се бой. Съгласен съм за едно - да пееш на плейбек в заведение е нагло и аз за това не ходя по тия участия. Но и двете са с невероятни приеми по концерти. Винаги. И публиката пее с тях, а което е още по-важно лично за мен - те могат да пеят. И това на мен ми е достатъчно. Те са на първо място певици. Не друго. Глория и Нелина също имат мощни гласове, със сигурност. Гласът на Нелина ми допада много, но в нея липсва харизма и толкова години не можа да изкара по-голям хит от първия си. Иначе данни определено има а е и симпатична. Не знам колко разбираш от музика, дали си се занимавал някога изобщо и свириш на инструмент (защото аз съм ги правил и двете), но гласовете на Преслава и Десислава са в пъти по-богати от този на Глория. Да, тя има плътен топъл тембър, но скучен. Тя пее всичко с еднаква постановка. Дали пее народно, нейните песни или Уитни тя звучи еднакво. Отново казвам - аз не искам Десислава или Преслава да ми бъдат приятелки. Не ме вълнуват толкова какви хора са. Мацките си гледат интереса и толкова, както всяка една от тях, НО имат талант. А на един талантлив човек много лесно и бързо се прощава почти всичко Защото като си пуснеш записи на двете от капките или от последните сборни концерти и чуеш Глория да пее песните си със Симона то определено има разлика Ми имам си понятие - без да го изтъквам за меродавно, но за мен певици, които пеят всичко и се бият за универсални, всъщност пеят от всичко по малко и нищо перфектно. Глория си има стил жената - легато, с дълги фрази, винаги може да я познаеш. Има клипчета от общото им участие с Преслава в Найт флайт - ако не си си ги пускал, пусни си ги. Деса също е пяла с Глория - още на първия концерт на Глория в зала на НДК, "За тебе, майко" направиха в дует и там се чу коя изпъква. И не мисля, че е защото Глория се напъва нарочно. Глория например пее перфектно естрада. Тя и Маргарита Хранова уж пее всичко еднакво, но е велик сопран и това, че си има стил, не значи, че не може да отвее Преслави и Десислави. Постановката й на пеене в "Зайди, зайди", "Мома вода налива" и други народни песни е съвсем различна - има си ги трилерите и другите мелизми. Освен това издържа дълго и то се видя и на последния концерт в НДК. Преслава и Десислава не пеят така, както пееха. Имат талант, ама талант имат още и много други певици. Много се пренебрегват тук гласове като Емилия, Тони Дачева, Есил. Дориедна Анелия пееше уникално в началото, но и тя си съсипа глас. Та така. Някои неща са въпрос на вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ми имам си понятие - без да го изтъквам за меродавно, но за мен певици, които пеят всичко и се бият за универсални, всъщност пеят от всичко по малко и нищо перфектно. Глория си има стил жената - легато, с дълги фрази, винаги може да я познаеш. Има клипчета от общото им участие с Преслава в Найт флайт - ако не си си ги пускал, пусни си ги. Деса също е пяла с Глория - още на първия концерт на Глория в зала на НДК, "За тебе, майко" направиха в дует и там се чу коя изпъква. И не мисля, че е защото Глория се напъва нарочно. Глория например пее перфектно естрада. Тя и Маргарита Хранова уж пее всичко еднакво, но е велик сопран и това, че си има стил, не значи, че не може да отвее Преслави и Десислави. Постановката й на пеене в "Зайди, зайди", "Мома вода налива" и други народни песни е съвсем различна - има си ги трилерите и другите мелизми. Освен това издържа дълго и то се видя и на последния концерт в НДК. Преслава и Десислава не пеят така, както пееха. Имат талант, ама талант имат още и много други певици. Много се пренебрегват тук гласове като Емилия, Тони Дачева, Есил. Дориедна Анелия пееше уникално в началото, но и тя си съсипа глас. Та така. Някои неща са въпрос на вкус. Всяка си е силна в отделни стилове. Например Глория и Преслава, не могат да пеят фоклор като Деси Слава, тя и Преслава не могат да пеят естрада като Глория, а Глория и Деса не ги виждам да пеят рок като Преслава ... индивидуални гласове са. Какво да кажат такива като Галош и Камчия, като в нито едно не ги бива обаче Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Да, дай да обвиняваме Димитров, че налага име от каталога си и го бута напред... Та нали това е работата на продуцента! Не и когото налага едно или пет имена за сметка на всички останали, не по-малко талантливи, утвърдени и работещи. Доста избирателно е продуцент Димитров. Би трябвало да си наясно. Или щом е за Преслава, може? Но щом говори на Нелина и на Глория, че баладите им не стават - значи е така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Какво да кажат такива като Галош и Камчия, като в нито едно не ги бива обаче Смаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не и когото налага едно или пет имена за сметка на всички останали, не-помалко талантливи, утвърдени и работещи. Доста избирателно е продуцент Димитров. Би трябвало да си наясно. Или щом е за Преслава, може? Но щом говори на Нелина и на Глория, че баладите им не стават - значи е така? Не, сериозно ви се чудя на критериите... Нали се сещате, че за това Преслава отчита много по-голям процент от гореизброените. Нормално е да налагаш някого, от когото печелиш повече... Това е бизнес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 -А., според теб съществува ли някаква вероятност, Преси да направи 10 млн. до края на 2017 г.? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Нека правим разлика между налагане когато от страна на публиката има интерес и налагане когато няма. Десислава и Преслава предизвикаха такъв още с първите си албуми, макар и интересът да не бе като при най-големите имена в тези два периода. Виждаше се, че в двете има потенциал да са ТОП и дори номер 1 звезди и нямаше причина Димитров да не поиска да си създаде още две златни кокошки и съответно да не пожелае да ги помпа повече. При Преслава изкуственото налагане започна чак когато Галена тръгна да я измества и тя се стресна да не последва съдбата на Ивана, преди това обаче си беше бетон номер 1 певица, защото народът я искаше като такава. При Десислава беше същото през 2002 и 2003, тя просто напусна точно когато току-що беше станала номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Нека правим разлика между налагане когато от страна на публиката има интерес и налагане когато няма. Десислава и Преслава предизвикаха такъв още с първите си албуми, макар и интересът да не бе като при най-големите имена в тези два периода. Виждаше се, че в двете има потенциал да са ТОП и дори номер 1 звезди и нямаше причина Димитров да не поиска да си създаде още две златни кокошки и съответно да не пожелае да ги помпа повече. При Преслава изкуственото налагане започна чак когато Галена тръгна да я измества и тя се стресна да не последва съдбата на Ивана, преди това обаче си беше бетон номер 1 певица, защото народът я искаше като такава. При Десислава беше същото през 2002 и 2003, тя просто напусна точно когато току-що беше станала номер 1. Ама пак казвам, това е работата на продуцента. Да побутва изпълнителя в по-слабите моменти. В цял свят се прави, но в България е ненормално... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 двоен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не, сериозно ви се чудя на критериите... Нали се сещате, че за това Преслава отчита много по-голям процент от гореизброените. Нормално е да налагаш някого, от когото печелиш повече... Това е бизнес. Добре, тогава ми кажи как до 2003 година всички бяха добре - пак си има водещи имена, които държаха връх в хонорарите, но и останалите не бяха зле, бяха си ротирани и канени на концертите за рождените дни и в програми, уреждани им бяха участия, кавъри имаше за всички... Изведнъж взеха да напускат Петра, Мира, Весела, Мая и Магапаса, Цветелина, Екстра Нина, Надя, Валя и кого ли още не... Имаше масови напускания. Сега, да не започвам темата от кого тръгна това - знаем, не е Преслава първоизточникът дупедавец. Но Ивана знаеше кога да спре. Не са спирали провеждането на награди заради нея. Няколко изпълнители са се оплаквали от това, че сами се уреждат участия по-бързо и качествено, защото когато са разчитали на Пайнер... пак е имало конкретни покани към тях, само че Димова ги е пренасочвала избирателно към други. Вече как си решават кого да цакат и кого да лансират, не знам, но е тъпо. Не трябва да гледаш само кой ти носи най-много кинти в хазната, а комплексно. Иначе се поражда нелоялна конкуренция. Заради това със спонсорите Димитров съвсем спря да влага. Рени беше права. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Добре, тогава ми кажи как до 2003 година всички бяха добре - пак си има водещи имена, които държаха връх в хонорарите, но и останалите не бяха зле, бяха си ротирани и канени на концертите за рождените дни и в програми, уреждани им бяха участия, кавъри имаше за всички... Изведнъж взеха да напускат Петра, Мира, Весела, Мая и Магапаса, Цветелина, Екстра Нина, Надя, Валя и кого ли още не... Имаше масови напускания. Сега, да не започвам темата от кого тръгна това - знаем, не е Преслава първоизточникът дупедавец. Но Ивана знаеше кога да спре. Не са спирали провеждането на награди заради нея. Няколко изпълнители са се оплаквали от това, че сами се уреждат участия по-бързо и качествено, защото когато са разчитали на Пайнер... пак е имало конкретни покани към тях, само че Димова ги е пренасочвала избирателно към други. Вече как си решават кого да цакат и кого да лансират, не знам, но е тъпо. Не трябва да гледаш само кой ти носи най-много кинти в хазната, а комплексно. Иначе се поражда нелоялна конкуренция. Заради това със спонсорите Димитров съвсем спря да влага. Рени беше права. До към 2003 г. нямаха телевизия и реално не можеха да цакат имената, които се търсят. Докато при появата на телевизия /4-тата най-гледана към 2003 г./ вече могат да налагат строг контрол върху ротацията на дадени изпълнители и чрез нея да приковават вниманието съм тези, от които извличат повече изгода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Фокси е прав. Песента на Емилия е хит - страшно много хора се асоцииираха с текста, както се получи и със Смелите през 2011. Песента на Преслава също беше хит, но след години ме съмнява някой да я помни. Това да не ти е "Лъжа е"... Как може да казваш, че Емилия е безлична и нямала силни приеми... дето още с "Нежни устни", после и с "Хайде на купона", "За мене забрави" и още толкова много песни е мачкала... Емилия е класа и Преслава може да й носи куфарите. Никога не се е държала безобразно, никога не е ламтяла за награди, винаги е уважавала авторитетите и винаги е пяла на живо като змей. Не само се помни,а се и върти всяка вечер по дискотеките и винаги е имала уникално силен прием!Като почнете с едни измислици,в които само вие си вярвате ставате за смях.Та тя е една от 4те песни останали във времето през последните години редом до "Кой","Хабиби" и "Дай ми още" и "Мотел" те първа ще се доказва.Почти няма вечер без тази песен,а по участия е лудница.Хайде моля ви се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не само се помни,а се и върти всяка вечер по дискотеките и винаги е имала уникално силен прием!Като почнете с едни измислици,в които само вие си вярвате ставате за смях.Та тя е една от 4те песни останали във времето през последните години редом до "Кой","Хабиби" и "Дай ми още" и "Мотел" те първа ще се доказва.Почти няма вечер без тази песен,а по участия е лудница.Хайде моля ви се Като чуя за песни, останали във времето, си представям нещо съвсем друго - да ме извиняваш. Седни и се замисли с какво понятие натоварваш определени песнички от последните години. Точно така - "песнички". Недей с такава настървеност. Няма да си по-малко фенка, ако поне веднъж си обективна. Но споко, ще го израснеш. Да се надяваме поне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Такамч докъде бяхме? Точно Преса и Толумбата за класически пример на мързелани, които имат не че нямат талант, ма не си мърдат пръста и грам за нещо повече. Нито го развиват, даже обратното, към днешна дата са толкова регресирали от плейбек и мързел, че в послената минимум петилетка не са пяли наживо освен в звукозаписното студио, не танцуват, имат нулево сценично поведение и присъствие; не сцена не са самодостатъчно атрактивни и така и не разбраха че да се изтъпаниш с микрофон и да се правиш че пееш в такт с плейбека не е това за което ти се радват хората. Допълнително, може и да не сме им светили, ама никоя от двете не е стигнала върха само с гласови данни, а с мощното рамо на продуцента, който ги бута изкуствено в топа, за сметка на други, със сравними гласови данни, на базата на едно полягане от тяхна страна, коя в леглото, коя финансово, или и двете. И двете чакат продуцента да им избере песни, да им направи клипове, пиар, изобщо всичко наготово, щото сами ша стигнат до кривата круша. В тоя редна мисли, пичитателите на Наркоманката могат да фърлат едно око на настоящата пародия на кариера на Толумбата, щото точно това я чака Пете в мига, в който спре да е приоритет на Инженера или последния просто спусне кепенците на кокошарника. От другата страна на картинката имаме работещи певици, които успяват в по- голямата си част без помощта, или дори активното съботиране на продуцента, които сами се грижат за кариерите си, във всички аспекти, от избор на песни до пиар и уреждане на участия. Щото иначе щяха да завиждат на Тоти от Съединение за шеметната и звезда кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Добре, тогава ми кажи как до 2003 година всички бяха добре - пак си има водещи имена, които държаха връх в хонорарите, но и останалите не бяха зле, бяха си ротирани и канени на концертите за рождените дни и в програми, уреждани им бяха участия, кавъри имаше за всички... Изведнъж взеха да напускат Петра, Мира, Весела, Мая и Магапаса, Цветелина, Екстра Нина, Надя, Валя и кого ли още не... Имаше масови напускания. Сега, да не започвам темата от кого тръгна това - знаем, не е Преслава първоизточникът дупедавец. Но Ивана знаеше кога да спре. Не са спирали провеждането на награди заради нея. Няколко изпълнители са се оплаквали от това, че сами се уреждат участия по-бързо и качествено, защото когато са разчитали на Пайнер... пак е имало конкретни покани към тях, само че Димова ги е пренасочвала избирателно към други. Вече как си решават кого да цакат и кого да лансират, не знам, но е тъпо. Не трябва да гледаш само кой ти носи най-много кинти в хазната, а комплексно. Иначе се поражда нелоялна конкуренция. Заради това със спонсорите Димитров съвсем спря да влага. Рени беше права. Според мен основният проблем не започна от 2003, а от 2011, то точно оттогава се забелязва и постепенния спад на жанра, а и периода, в който Камелия започна с най-големите си протести. 2004 и 2007 Ивана и Преслава си бяха любимките на народа, лидерството им щеше да започне с или без уреждане на проценти с Митака. Мислиш ли, че ако Соня Немска или Татяна бяха дали 100% щяха да станат такива звезди, та дори и по 100 пъти на ден да ги бяха въртяли? Не, защото към тях никога не е имало естествено голям интерес. Единствено 2003 и 2006 са им спорните 'преходни' години и на двете (Ивана и Преслава), но не защото вече не са се очертавали да станат номер 1, а защото чисто и просто не са били единствени на върха, както в следващите. Друго си е обаче случилото се през 2011. Хората постепенно започваха да искат Галена и затова Митака отново пробва схемата, с която преди беше помогнал на Ивана и Преслава лидерството им да започне по-бързо, но... Пресли не се даде. Тук вече съм съгласен с теб- тя наистина не знаеше кога да се спре, за разлика от Ивана, а и феновете я подкрепяха и я държаха в ТОП 2-3 няколко години. И това продължи чак до миналата година, когато най-накрая отново народът си каза думата и я изгони дори от ТОП 5 за кратко, при което вече дори и наградите и налагането нямаше как да я спасят. В момента обаче забелязваме нещо друго при нея, което при най-големите имена сме забелязвали само при Десислава и Камелия- тя отново успява да е реално достоен конкурент на другите за върха, въпреки че е имала голям спад. Това Ивана и Глория, колкото и да ги харесвам, още не са го направили след техните спадове, но имам надежда, че ще го направят. И да уточня, че говоря за актуалност, а не за концертна дейност- там знаем, че Глория за момента е ненадмината, но и естрадните са ненадминати дори и без да са актуални. Да видим дали Софка няма да промени нещата с нейния още по-голям на вид концерт. По темата за 2014- аз лично първо се сещам наравно за "Моето слабо място" и "Хавана тропикана" като чуя за тази година. И за "Мойто зайче", де, но това си е вече от лично пристрастие. И все пак си струва да отбележим, че тази песен на ДС е нещо като еквивалент на Камелиевата "Дразни ме" днес- супер хит, за който всички знаят, но който малко или много винаги ще е подценяван само поради глупавият факт, че изпълнителят не е в голяма компания. Макар че в случая Кама е малко по-призната от ДС в това отношение, признавам, може би заради многото милиони гледания... иронично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Някога тези песни хитове N1 ... дали някога Глория би ги изпяла и изобщо ще ги чуем на живо някъде някога ... Това е една от най-хубавите песни на Глория, а тя сигурно няма и спомен от нейното съществуване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Според мен основният проблем не започна от 2003, а от 2011, то точно оттогава се забелязва и постепенния спад на жанра, а и периода, в който Камелия започна с най-големите си протести. 2004 и 2007 Ивана и Преслава си бяха любимките на народа, лидерството им щеше да започне с или без уреждане на проценти с Митака. Мислиш ли, че ако Соня Немска или Татяна бяха дали 100% щяха да станат такива звезди, та дори и по 100 пъти на ден да ги бяха въртяли? Не, защото към тях никога не е имало естествено голям интерес. Единствено 2003 и 2006 са им спорните 'преходни' години и на двете (Ивана и Преслава), но не защото вече не са се очертавали да станат номер 1, а защото чисто и просто не са били единствени на върха, както в следващите. Друго си е обаче случилото се през 2011. Хората постепенно започваха да искат Галена и затова Митака отново пробва схемата, с която преди беше помогнал на Ивана и Преслава лидерството им да започне по-бързо, но... Пресли не се даде. Тук вече съм съгласен с теб- тя наистина не знаеше кога да се спре, за разлика от Ивана, а и феновете я подкрепяха и я държаха в ТОП 2-3 няколко години. И това продължи чак до миналата година, когато най-накрая отново народът си каза думата и я изгони дори от ТОП 5 за кратко, при което вече дори и наградите и налагането нямаше как да я спасят. В момента обаче забелязваме нещо друго при нея, което при най-големите имена сме забелязвали само при Десислава и Камелия- тя отново успява да е реално достоен конкурент на другите за върха, въпреки че е имала голям спад. Това Ивана и Глория, колкото и да ги харесвам, още не са го направили след техните спадове, но имам надежда, че ще го направят. И да уточня, че говоря за актуалност, а не за концертна дейност- там знаем, че Глория за момента е ненадмината, но и естрадните са ненадминати дори и без да са актуални. Да видим дали Софка няма да промени нещата с нейния още по-голям на вид концерт. По темата за 2014- аз лично първо се сещам наравно за "Моето слабо място" и "Хавана тропикана" като чуя за тази година. И за "Мойто зайче", де, но това си е вече от лично пристрастие. И все пак си струва да отбележим, че тази песен на ДС е нещо като еквивалент на Камелиевата "Дразни ме" днес- супер хит, за който всички знаят, но който малко или много винаги ще е подценяван само поради глупавият факт, че изпълнителят не е в голяма компания. Макар че в случая Кама е малко по-призната от ДС в това отношение, признавам, може би заради многото милиони гледания... иронично. Грешка! Хората през 2010-2011 не са искали Галена, просто Преслава стана 4 пъти Певица на годината и Пайнера реши, че след като измисли Мегазвездата на Ивана е време да направи същото и с Преслава. Тя неслучайно като взе Певица на 2009 обяви, че според нея, ще я вземе за последен път и вероятно изобщо няма да я номинират следващата година. След това, през 2010 тръгна едно изкуствено стопиране в продукцията на Преслава и от друга страна, лансиране на Галена .... но всички помним резултата на онези награди Галена спечели феновете чак през 2013 и то с хитове, а не толкова с помощта на Пайнер. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари