Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Моля без определения като "курве" за братовчедка ми.

Ще цитирам Емилия:

"Да не ми е сестра" :whistling:

А ако иска да няма подобни квалификации, да извърви трудния път, а не да правят хората на глупаци. Последните години публиката се противопоставя на фалша, несправедливите постижения и рушветите. Фики и Преслава малко ли бяха на тръни. Една година пасуваха без хитове :whistling:

image.png

Сподели в други сайтове

Ще цитирам Емилия:

"Да не ми е сестра" :whistling:

А ако иска да няма подобни квалификации, да извърви трудния път, а не да правят хората на глупаци. Последните години публиката се противопоставя на фалша, несправедливите постижения и рушветите. Фики и Преслава малко ли бяха на тръни. Една година пасуваха без хитове :whistling:

В днешно време няма как да станеш актуален без силни песни и фт с големи имена.В момичето има хляб,нека я налагат,няма да векуваме с Галена и Преслава.

Сподели в други сайтове

Като говорим за изпълнители пеещи няколко стила добре, а и като цяло, мисля, че трябва да включим и Рени. Все пак след като се отказва от консерваторията е била бегвокал на дует Ритон, участва в турне на Емил Димитров с естрада, продължава с поп, рок и евъргрийни на английски език и чак тогава започва с поп-фолка, които вече песни пееха участници в предавания като "Стар Академи". Време беше и да запише нещо в поп стилистка. Определено десетилетието школовка и практика по заведения и кръчми е оказало влияние. За мен страхотна идея бе да запише много песни в различни стилове, познати добре на всички, но през нейната призма. Беше ми много интересно да чуя Рени да пее и на гръцки, руски, английски и дори иврит, защото не всяка публика предразполага голямо разнообразие в репертуара и чрез тези кавър версии показа, че далеч не е за пренебрегване.

Факта, че сърбите превъзмогнаха силния си шовинизъм и я приеха като своя певица, а българите обикнаха изпълненията и на сръбски песни и искаха от нея такива, говори че сръбската музика е сила на Рени. Все пак има и награда от музикалната академия в Сърбия за песен, още с първия албум Гранд и дадоха такава за най - проспериращ изпълнител, а и Лепа втора година я кани на неин концерт. Чували сме я да пее много емблеми, които няма нужда да изброявам, но се справя и със стари нишки песни за ролята си в "Ивкова слава", които издават като саундрак. От естрадата определено ми допада изпълнението и на "Девет кръга" на Лили Иванова, макар и не толкова разгръщаща потенциала, и "Една българска роза" пее добре. Заедно със Сигнал и Ритон е пяла "Да те жадувам" и "Трябва да чакаш", а във "Великолепната Шесторка" представи чудесно "Светът е за двама", "Хора и улици" и "Две следи" и не съжалявам, че отказа на "Пей с мен". Признание е, че е пяла с много от великите ни изпълнители, а с някои са и приятели.

За народната музика винаги е казвала, че не се бута излишно, защото осъзнава колко трудна и изпълнена с орнаментика и трилери постановка на гласа се иска, която тя не владее. Експеримент беше на времето "Лудо младо" с модерен аранжимент и изпяване, обаче с "Моя Българио" уцелиха точната песен, която и пасва и заслужено отмъкна 3 награди от Пирин Фолк. Иначе по участия пее и по - лесни, македонски и хороводни като "Бяла роза", "Цветините очи черешови", "Брала мома капини", а и по - умерената "Девойко мари хубава". Освен с "Епимено" и "Скасе, скасе", от гръцката музика се справя и със типичното сертаки - "Bara Yanni", "Den Yporhoun Aggeli" и "Ti ekana gia parti mou". От руските песни пък могат да се чуят и нейни изпълнения на "Milion alyh roz", "Bez menja" и "Doroga dlinnaya". Далеч не погрозява и "Yerushalayim shel zahav", "Horchat hai caliptus" и израелския химн, също.

Добре се справя и със световните хитове "Macarena", "Mercy", "Sweet dreams", "Gimme, gimme" и "Dov`e l'amore". Други песни на английски като "Number one", "Unbreak my heart", "Venus", "No face, no name, no number", "Cheri cheri lady" и "You're my heart you're my soul" също интерпретира по свой начин, и то успешно според мен. Любимо изпълнение ми е това на вечната песен от Титаник, която и песен позволява разгръщането на гласови данни, което "Love you like a love song" не може да и даде. Неуспоримо, Рени има голям талант, макар че нейния стил и почерк може да личи винаги, а и никой не може да пее всякакви жанрове еднакво добре. Но през годините появяванията и на концерти са били на живо, 3те и в НДК също и не се е славила с плейбек и фалшиво пеене, направи и на стадион концерт, както и турне с Бобан Здравкович... Не всеки би прочел този ми пост, но не трябва да се скриват и потулват тези предимства на Рени. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

В днешно време няма как да станеш актуален без силни песни и фт с големи имена.В момичето има хляб,нека я налагат,няма да векуваме с Галена и Преслава.

Не е вярно, че няма как да станеш актуален без подобни практики. Това са заучени клишета, разбити на сол и пясък последните две години и по долу ще дам примери. Не е проблем да се даде засилка на талантливи млади хора. Проблема е, че две години наблюдаваме този процес на засилване, а той не дава резултат. Проблема е, че не рзбираме на какъв принцип се дават подобни приивилегии на една никаквица, докато имената създали жанра и компанията Пайнер си плащат на 80-90% сами инвестициите или си уговарят продуктово позициониране. Проблема е, че феновете сме нямали избор между 4-5 дебюта и вече най успешния да получи въпросната подкрепа и налагане... Проблема е, че Лорена и Цветина, които нямат пайнер зад гърба си, получиха фенското одобрение и регистрираха значимии успехи,а за разлика от Джулия, не получават продуцентска инжкция и не пускат през 2 месеца проекти на високо ниво, които все пак не постигат успех. 5-6 месеца е паузата след подобна инвестиция без успех. Румен Борилов и Цветина как направиха хитачки без компания, фт, Ганев, скъпи клипове и т.н.

А за Преслава - не бързай със съмненията. Ако с някоя ще векува - то това е Пресли. И на 60 може да гръмне с хит. Отписвана е преди Новата ти, отписвана беше преди Как ти стои. Отписана бе преди МСМ. И преди Не се изтриваш... Откажете се от отписването и :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

Не е вярно, че няма как да станеш актуален без подобни практики. Това са заучени клишета, разбити на сол и пясък последните две години и по долу ще дам примери. Не е проблем да се даде засилка на талантливи млади хора. Проблема е, че две години наблюдаваме този процес на засилване, а той не дава резултат. Проблема е, че не рзбираме на какъв принцип се дават подобни приивилегии на една никаквица, докато имената създали жанра и компанията Пайнер си плащат на 80-90% сами инвестициите или си уговарят продуктово позициониране. Проблема е, че феновете сме нямали избор между 4-5 дебюта и вече най успешния да получи въпросната подкрепа и налагане... Проблема е, че Лорена и Цветина, които нямат пайнер зад гърба си, получиха фенското одобрение и регистрираха значимии успехи,а за разлика от Джулия, не получават продуцентска инжкция и не пускат през 2 месеца проекти на високо ниво, които все пак не постигат успех. 5-6 месеца е паузата след подобна инвестиция без успех. Румен Борилов и Цветина как направиха хитачки без компания, фт, Ганев, скъпи клипове и т.н.

А за Преслава - не бързай със съмненията. Ако с някоя ще се векува - то това е Пресли. И на 60 може да гръмне с хит. Отписвана е преди Новата ти, отписвана беше преди Как ти стои. Отписана бе преди МСМ. И преди Не се изтриваш... Откажете се от отписването и :girl_witch:

Точно пък Лорена стана известна по добре познатата схема Оцко+ фт с някой известен.Втората й песен стана хит след инерцията от първата от тогава хит не е имала.Цветина след 3-4 успешни песни вече видяхме,че се върна на дъното,това нейното беше чисто и просто "късмет на начинаещия".Песните на Джулия може да са някакви сезонни хитчета,но сигурно съвсем скоро ще нацели и голям самостоятелен хит.Аз от Преслава не се вълнувам.Винаги ми е била безлична. С или без нея в чалгата ми е все тая,пък ако ще и на смъртното си легло да изкара "Хабиби 2"

Сподели в други сайтове

А за Преслава - не бързай със съмненията. Ако с някоя ще векува - то това е Пресли. И на 60 може да гръмне с хит. Отписвана е преди Новата ти, отписвана беше преди Как ти стои. Отписана бе преди МСМ. И преди Не се изтриваш... Откажете се от отписването и :girl_witch:

Ами Джулия първата и песен е подарък от Фики, след това имаше и един кавър и Точка за мен, която се забеляза определено. От нататък бълването идва, че Пашев и става продуцент и я лансира на макс. За това са дуетите с Конснаннин и Анелия, които са му приятели, Галена също предолагам чрез Пашев. Тя и от тогава насам пуска само негови песни. Ами късмет, уредила се е , сама нямаше да може. Не мисля, че е зле, напротив хубави са й песните, тя има присъствие и като за дебютантка са си доста добре. Въртят я, прави гледания, кое и е неуспешното?

Сподели в други сайтове

УНИКАЛНА!Много е забавна с тези неадекватни движения и подскоци в кръг. :Vishenka_05:

"Неадекватност на годината" заслужаваше за това представяне. И намерила с какво да се обърне към публиката: "Научихме ли текста?", а тя, милата не си го беше научила. :1000 (29): Сладурана! :Vishenka_05: А с това костюмче е супер сладка, макар че най-големите ѝ "почитатели" се скъсаха да я плюят колко е дебела...

Сподели в други сайтове

"Неадекватност на годината" заслужаваше за това представяне. И намерила с какво да се обърне към публиката: "Научихме ли текста", а тя, милата не си го беше научила. :1000 (29): Сладурана! :Vishenka_05: А с това костюмче е супер сладка, макар че най-големите ѝ "почитатели" се скъсаха да я плюят колко е дебела...

Изобщо не трябва да се обръща внимание на такива "мъже",които очакват 40 годишна жена да е с тяло като на 20 годишна. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Изобщо не трябва да се обръща внимание на такива "мъже",които очакват 40 годишна жена да е с тяло като на 20 годишна. :gun_bandana:

Абе, мани... То нали всички тези в живота си са заобиколени все от стройни фиданки, та виждайки някой по-пълен човек им е неестествено и оттам явно идва поривът им към плюене към "дебелите"... :mf_surrender:

На мен винаги ми е идвало в повече когато мъже прекалено се впрягат да коментират външния вид на една жена, още повече пък да я оплюват все едно те самите са жени, ненае*ани при това, сякаш обектът на плюнките им се е нае*ал с мъжете им...

Сподели в други сайтове

Абе, мани... То нали всички тези в живота си са заобиколени все от стройни фиданки, та виждайки някой по-пълен човек им е неестествено и оттам явно идва поривът им към плюене към "дебелите"... :mf_surrender:

На мен винаги ми е идвало в повече когато мъже прекалено се впрягат да коментират външния вид на една жена, още повече пък да я оплюват все едно те самите са жени, ненае*ани при това, сякаш обектът на плюнките им се е нае*ал с мъжете им...

Доста са злобни мъжете тук,а на живо дори няма да имат смелост да им го кажат. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Рени има едно ужасно вибрато, което е като бурен поток и не спира - нито във фолка, нито в попа. И Камелия има такова, тя дори на Трепни го е вкарала.
Сподели в други сайтове

Джена наистина прави малко гледания .. щом с премиерата си не можа да извади Преслава, която е на 10 дни, от Набиращи популярност.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента "Кой". Заедно с Марги, нейния вечен хит "Оставаме" ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния "Мой стих". Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с "Базука". Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

Поп фолк изпълнителите тая седмица властват в праймтайма. :whistling:

Сподели в други сайтове

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента "Кой". Заедно с Марги, нейния вечен хит "Оставаме" ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния "Мой стих". Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с "Базука". Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

Как бе, нали имаше тотален игнор от медиите? :whistling:

Сподели в други сайтове

Като опре до рейтинг винаги фолк изпълнителните властват в праймтайма. :whistling: Иначе, пеейки с Галин, Тото иска да обере гласовете и на чалгарите явно. :D Но и Мегз няма да му се даде лесно. То е ясно, че те двамата ще са първи и втори, за съжаление в този ред.

Сподели в други сайтове

За съжаление, мисля че ще им е това за тази година. Догодина пак, ако изобщо има Брадър. :1000 (29):

Бъркаш. Сега пак ще има.брадър и пак ще има чалгарки ;)

Сподели в други сайтове

Вчера Анелия в праймтайма, днес Галин и Фики, преди това Сашка и Мария редовно... Игнорът към чалгата на моменти наистина се пропуква.

Тото е много умен, знае кой чалга изпълнител да избере, та хем да е ТОП име, хем половината му песни да са в поп стил. :D И Галин ще си направи добра реклама на себе си и на Me Gusta. А Мегз и Фики ще са уникално събитие. :roll1:

В предстоящия сезон ще влизат Луна и Дебора. :)

Сподели в други сайтове

Много е хитър Галин, моментално се лепна за любимеца на всички 13 годишни - Тото от "Ъпсурт".

Въобще да си се хванат Павел Колев, Ицака, Скандау, Стан и Емил Конрад, да си направят една чалга кариера, студентите, почнали да ги гледат като тийнове да им пълнят дискотеките и всички да са доволни и щастливи.

Ако ви е харесал поста ми дайте палец нагоре.

Под вечния аватар на Анелия може да си купите тениските ми.

На 2 декември излиза Буквара ми, първите 200 поръчали си го на сайта на Егмонт ще го получат подписан от мен и от Ани.

Абонирайте се за канала ми, снапчата ми, туитъра ми, инстаграма и май-спейса ми.

По-надолу има и линк към профила на Анелия.

До следващия път и не забравяйте #въвврацаечернобил

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Преслава сега ще се хвали с новата си мутра утре в COOLT.

Не били се разделяли от първия ден.

Защо да се "хвали"? Те я питат за него, а и като гледам, са отишли на снимките на клипа на песента, едва ли ги е поканила, за да им разказва за приятеля си. Не виждам всъщност на теб какъв ти е проблемът, че Преслава си е намерила приятел!? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...