Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Как ще коментираш факта, че до часове минава по гледания дуета на Галена и Фики, а излезе 20 дни след тях? Галена експериментира, а Преслава пуска комерсиална боза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Как ще коментираш факта, че до часове минава по гледания дуета на Галена и Фики, а излезе 20 дни след тях? тази песен изтече преди 5 месеца Галена експериментира, а Преслава пуска комерсиална боза? ами да комерсиална боза > балада за съжаление Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Как ще коментираш факта, че до часове минава по гледания дуета на Галена и Фики, а излезе 20 дни след тях? Ще си прережи вените. Няма да може да го понесе. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Обаче Яник тръгва автоматично след Преси, и тя ще сцепи с гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 много добре занете какво ще стане Галена комбинация Чалга песен + Клип на световно ниво знам че треперите!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 много добре занете какво ще стане Галена комбинация Чалга песен + Клип на световно ниво знам че треперите!! Благодарение с парите на Галин разбира се. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Някой друг да се кефи на Джулия и на брутално силната й година, освен мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 много добре занете какво ще стане Галена комбинация Чалга песен + Клип на световно ниво Галена намери ли място, където от Преси да не пари ужасно? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 какво ? 500 е под нивото на Галена ! очаквам минимум 600 аз съм готов с 2 лаптопа,6 телефона,2 таблета,2 смарт тв, 4 форума с над 100.000 хил. АКТИВНИ ПОТРЕБИТЕЛИ. Готов съм за СПАМ Очакваш 600 ама това може да стане само с поп-фолк проект, реклама и да обяви ден по рано че ще пуска. Не с поредната поп песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 К*рва всяка година с различни мъже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Галена експериментира, а Преслава пуска комерсиална боза? Кое по-точно е експеримент в баладата на Галя и Фикуса: клишираният текст, копираният клип или стандартната поп-фолк мелодия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Много е красива обаче, спор няма че последните 2-3 години става все по-яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Преслава в предаването COOLt Така, така, точно преди концерта се прави мегаусилие от Пайнер да ни съобщят, че Преслава още е певица. :1000 (29): Тоя филм вече сме го гледали 200 пъти. Няма ли поне веднъж да ни изненадат, като покажат примерно някоя друга, като все още дебютиращата Джулия, а винаги само Преслава? Аз там като ви говорех, за оня проблемен нейн договор от началото на кариерата и абсолютно набутаните и на негова база 4-5 "Певици на годината" тук някои си слагаха мои постове за подписи, с цел да се изкарат тънки ироници. Е, то се видя кой показват по телевизията, за да се сетим за него и на кой орязаха турнето в САЩ на 5 концерта, за да се върне за Пловдив. Толкова са ми предвидими, че даже не си струва да ги коментирам.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Така, така, точно преди концерта се прави мегаусилие от Пайнер да ни съобщят, че Преслава още е певица. :1000 (29): Тоя филм вече сме го гледали 200 пъти. Няма ли поне веднъж да ни изненадат, като покажат примерно някоя друга, като все още дебютиращата Джулия, а винаги само Преслава? Аз там като ви говорех, за оня проблемен нейн договор от началото на кариерата и абсолютно набутаните и на негова база 4-5 "Певици на годината" тук някои си слагаха мои постове за подписи, с цел да се изкарат тънки ироници. Е, то се видя кой показват по телевизията, за да се сетим за него и на кой орязаха турнето в САЩ на 5 концерта, за да се върне за Пловдив. Толкова са ми предвидими, че даже не си струва да ги коментирам.... За какъв договор става дума, помниш ли къде си писал, за да прочета или можеш ли пак да го напишеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 От снощи преоткрих тази песен. Много яка, заслужава повече от 2 млн: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Пайнерските и песни не ми харесват. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 За какъв договор става дума, помниш ли къде си писал, за да прочета или можеш ли пак да го напишеш? Не помня точно. Беше преди 3-4 години. НАП направи пълна финансова ревизия на Пайнер, заедно с НОИ и ДФИ, като се оказа, че имат много добро счетоводство и осигуровките към НОИ, се плащат навреме. Договорите са налице, с изключение на един, но как точно на Преслава се оказа нямам идея. Имаше и още един проблем, с някакви анекси към договора на Ивана, но това го оправиха бързо. Сещаме се какви са анексите, защо ги има и от кои години са. Това е дъвкано много години и го знаехме. За Преслава обаче никога не бяхме и предполагали. Тя е едно поколение с Галена, Соня Немска, Биляна, Борис Дали и т.н. Всички влязоха заедно и подписаха при сходни условия. На база актуалната конюнктура тогава и скандалите от предни години с Деса и Кама, Пайнер бяха решили дебютантите да започват на 70% за фирмата с подкрепа, а след 5-та година преподписват 50:50% и изпълнителите се оправят сами без фирмата. Всеки знае за тези условия и какво го чака и проблем няма. Обаче, при проверката на НАП, се оказа че Преслава няма никакъв договор. И почнаха едни обяснения, а дъртия стигна чак до централата на ГЕРБ, за да му позволят да си плати някакви глоби и да пишат Преса на граждански договор със заплата от 20 000 лева на месец. Да, ама при насрещната справка с клубовете се оказа, че парите са много повече от 20 000 лева и почнаха нови разправии, които поутихнаха само защото Лили Иванова и Васил Найденов се оказаха още по-нагли и от варианта на Преса. Иначе щяха да ги изядат с парцалите. Изводът, който поне аз си направих от цялата разправия е, че при Преса не се знае кой пие и кой плаща, а най-вероятно тя си е на договор като новобранец, защото няма друг мотив за Пайнер да я бутат въпреки публиката и колегите при положение, че се вижда колко изхабено име е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Турнето на Камелия разбива рекорди по интерес и посещаемост в 20:01 | 5 Камелия продължава да разбива всички рекорди по интерес и посещаемост на своето турне в САЩ и Канада. Концертите й преминават с горещи емоции, разпънати български знамена, сълзи от радост и малка доза носталгия. Изпълнителката на "Луда по тебе" впечатлява не само с перфектна визия, но и с отношението си към публиката и контакта с тях. Неслучайно тя е единствената попфолк звезда, която на всяко участие получава бис и публиката вика "още" - нещо, което не се е случвало от години. "Отдавна не сме чували някой да пее наистина на живо цяла вечер", коментират нашите сънародници след лудите купони с Камелия. Фенове й в Денвър я изненадоха с тениски с нейния лик.Програмата й е 3 часа, а певицата се стреми да изпълни не само най-големите си хитове, но и любими български и балкански парчета, както и всякакви музикални желания и поздрави.Заради огромния интерес към Камелия тя добави още няколко дати към календара си с участия - на 21 ноември, вторник, ще излезе отново пред българите в Лас Вегас. Мястото пак е BG Bistro.На 1 декември, петък, звездата открива коледните празници с лъскаво парти в Чикаго. Този уикенд Камелия гостува на българите в Тампа (петък) и Атланта (събота, таверна „Plaka") където се завръща след 10 години. Певицата успя да отдели няколко дни за себе си и дори прекара щастлива нощ на Ниагарския водопад. "От апартамента ми се разкрива страхотна гледка към Ниагара, който е целият осветен и е много романтично", каза певицата от Канада, преди отново да се върне в САЩ. През миналия уикенд тя пя за първи път за нашите сънародници в Торонто, информира bg-voice.com. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не помня точно. Беше преди 3-4 години. НАП направи пълна финансова ревизия на Пайнер, заедно с НОИ и ДФИ, като се оказа, че имат много добро счетоводство и осигуровките към НОИ, се плащат навреме. Договорите са налице, с изключение на един, но как точно на Преслава се оказа нямам идея. Имаше и още един проблем, с някакви анекси към договора на Ивана, но това го оправиха бързо. Сещаме се какви са анексите, защо ги има и от кои години са. Това е дъвкано много години и го знаехме. За Преслава обаче никога не бяхме и предполагали. Тя е едно поколение с Галена, Соня Немска, Биляна, Борис Дали и т.н. Всички влязоха заедно и подписаха при сходни условия. На база актуалната конюнктура тогава и скандалите от предни години с Деса и Кама, Пайнер бяха решили дебютантите да започват на 70% за фирмата с подкрепа, а след 5-та година преподписват 50:50% и изпълнителите се оправят сами без фирмата. Всеки знае за тези условия и какво го чака и проблем няма. Обаче, при проверката на НАП, се оказа че Преслава няма никакъв договор. И почнаха едни обяснения, а дъртия стигна чак до централата на ГЕРБ, за да му позволят да си плати някакви глоби и да пишат Преса на граждански договор със заплата от 20 000 лева на месец. Да, ама при насрещната справка с клубовете се оказа, че парите са много повече от 20 000 лева и почнаха нови разправии, които поутихнаха само защото Лили Иванова и Васил Найденов се оказаха още по-нагли и от варианта на Преса. Иначе щяха да ги изядат с парцалите. Изводът, който поне аз си направих от цялата разправия е, че при Преса не се знае кой пие и кой плаща, а най-вероятно тя си е на договор като новобранец, защото няма друг мотив за Пайнер да я бутат въпреки публиката и колегите при положение, че се вижда колко изхабено име е. Празно съчинение без доказателства както винаги , напразно си губиш времето с този преразказ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Празно съчинение без доказателства както винаги , напразно си губиш времето с този преразказ. Напротив, точно тази проверка на НАП и проблемният договор на Преса бяха нещото, което ми обясни всичко необяснимо в последните 10-15 години в чалгата. Приемете, че Преслава е финансово полегнала на Пайнер, за да си осигури кариерен просперитет. По-малко гнусно е от варианта на "Деса", не не много. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Някой друг да се кефи на Джулия и на брутално силната й година, освен мен? Аз съм голям нейн поддръжник, много ме радва. Ходих ѝ на участие наскоро, беше страхотна. Акапелните фолклорни изпълнения бяха на нивото на някоя голяма певица. Надявам се да ѝ дадат Прогрес ако има награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Напротив, точно тази проверка на НАП и проблемният договор на Преса бяха нещото, което ми обясни всичко необяснимо в последните 10-15 години в чалгата. Приемете, че Преслава е финансово полегнала на Пайнер, за да си осигури кариерен просперитет. По-малко гнусно е от варианта на "Деса", не не много. :1000 (19): Пълни глупости! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Значи като чуя, че чалгарка прави а`капелни фолклорни изпълнения ме напушва такъв смях, че се сещам за една подобна, която като ги направи рече: - Казват, че съм залязвала. С тоя глас скоро няма как да стане!!! Ей Богу, нема такъв смех.... п.п. Иначе най-много обичам, когато напиша гнусната част от успеха на някоя чалгарка, някой тук да ме цитира и да ми обяснява как са глупости. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Някой друг да се кефи на Джулия и на брутално силната й година, освен мен? Много ме радва!Песента с Коце я преоткрих наскоро и не спирам да я слушам.Дано стане голямо име някой ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари