Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Как ще коментираш факта, че до часове минава по гледания дуета на Галена и Фики, а излезе 20 дни след тях? :Vishenka_05:

:roll1: :roll1: :roll1:

Галена експериментира, а Преслава пуска комерсиална боза? :roll1:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Как ще коментираш факта, че до часове минава по гледания дуета на Галена и Фики, а излезе 20 дни след тях? :Vishenka_05:

тази песен изтече преди 5 месеца :mf_surrender:

ами да комерсиална боза > балада

за съжаление

Сподели в други сайтове

Ще си прережи вените. Няма да може да го понесе.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

много добре занете какво ще стане Галена комбинация Чалга песен + Клип на световно ниво

знам че треперите!!

Благодарение с парите на Галин разбира се.

R.I.P.

Сподели в други сайтове

много добре занете какво ще стане Галена комбинация Чалга песен + Клип на световно ниво

Галена намери ли място, където от Преси да не пари ужасно? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

какво ? 500 е под нивото на Галена ! очаквам минимум 600

аз съм готов с 2 лаптопа,6 телефона,2 таблета,2 смарт тв, 4 форума с над 100.000 хил. АКТИВНИ ПОТРЕБИТЕЛИ. Готов съм за СПАМ

Очакваш 600 ама това може да стане само с поп-фолк проект, реклама и да обяви ден по рано че ще пуска. Не с поредната поп песен!

Сподели в други сайтове

Кое по-точно е експеримент в баладата на Галя и Фикуса: клишираният текст, копираният клип или стандартната поп-фолк мелодия?

Сподели в други сайтове

Преслава в предаването COOLt :)

Така, така, точно преди концерта се прави мегаусилие от Пайнер да ни съобщят, че Преслава още е певица. :1000 (29): Тоя филм вече сме го гледали 200 пъти. Няма ли поне веднъж да ни изненадат, като покажат примерно някоя друга, като все още дебютиращата Джулия, а винаги само Преслава? Аз там като ви говорех, за оня проблемен нейн договор от началото на кариерата и абсолютно набутаните и на негова база 4-5 "Певици на годината" тук някои си слагаха мои постове за подписи, с цел да се изкарат тънки ироници. Е, то се видя кой показват по телевизията, за да се сетим за него и на кой орязаха турнето в САЩ на 5 концерта, за да се върне за Пловдив. Толкова са ми предвидими, че даже не си струва да ги коментирам.... :sneaky2:

Сподели в други сайтове

Така, така, точно преди концерта се прави мегаусилие от Пайнер да ни съобщят, че Преслава още е певица. :1000 (29): Тоя филм вече сме го гледали 200 пъти. Няма ли поне веднъж да ни изненадат, като покажат примерно някоя друга, като все още дебютиращата Джулия, а винаги само Преслава? Аз там като ви говорех, за оня проблемен нейн договор от началото на кариерата и абсолютно набутаните и на негова база 4-5 "Певици на годината" тук някои си слагаха мои постове за подписи, с цел да се изкарат тънки ироници. Е, то се видя кой показват по телевизията, за да се сетим за него и на кой орязаха турнето в САЩ на 5 концерта, за да се върне за Пловдив. Толкова са ми предвидими, че даже не си струва да ги коментирам.... :sneaky2:

За какъв договор става дума, помниш ли къде си писал, за да прочета или можеш ли пак да го напишеш?

Сподели в други сайтове

За какъв договор става дума, помниш ли къде си писал, за да прочета или можеш ли пак да го напишеш?

Не помня точно. Беше преди 3-4 години. НАП направи пълна финансова ревизия на Пайнер, заедно с НОИ и ДФИ, като се оказа, че имат много добро счетоводство и осигуровките към НОИ, се плащат навреме. Договорите са налице, с изключение на един, но как точно на Преслава се оказа нямам идея. Имаше и още един проблем, с някакви анекси към договора на Ивана, но това го оправиха бързо. Сещаме се какви са анексите, защо ги има и от кои години са. Това е дъвкано много години и го знаехме. За Преслава обаче никога не бяхме и предполагали. Тя е едно поколение с Галена, Соня Немска, Биляна, Борис Дали и т.н. Всички влязоха заедно и подписаха при сходни условия. На база актуалната конюнктура тогава и скандалите от предни години с Деса и Кама, Пайнер бяха решили дебютантите да започват на 70% за фирмата с подкрепа, а след 5-та година преподписват 50:50% и изпълнителите се оправят сами без фирмата. Всеки знае за тези условия и какво го чака и проблем няма.

Обаче, при проверката на НАП, се оказа че Преслава няма никакъв договор. И почнаха едни обяснения, а дъртия стигна чак до централата на ГЕРБ, за да му позволят да си плати някакви глоби и да пишат Преса на граждански договор със заплата от 20 000 лева на месец. Да, ама при насрещната справка с клубовете се оказа, че парите са много повече от 20 000 лева и почнаха нови разправии, които поутихнаха само защото Лили Иванова и Васил Найденов се оказаха още по-нагли и от варианта на Преса. Иначе щяха да ги изядат с парцалите. Изводът, който поне аз си направих от цялата разправия е, че при Преса не се знае кой пие и кой плаща, а най-вероятно тя си е на договор като новобранец, защото няма друг мотив за Пайнер да я бутат въпреки публиката и колегите при положение, че се вижда колко изхабено име е.

Сподели в други сайтове

Турнето на Камелия разбива рекорди по интерес и посещаемост

в 20:01 | 5

Камелия продължава да разбива всички рекорди по интерес и посещаемост на своето турне в САЩ и Канада. Концертите й преминават с горещи емоции, разпънати български знамена, сълзи от радост и малка доза носталгия.

Изпълнителката на "Луда по тебе" впечатлява не само с перфектна визия, но и с отношението си към публиката и контакта с тях. Неслучайно тя е единствената попфолк звезда, която на всяко участие получава бис и публиката вика "още" - нещо, което не се е случвало от години.

"Отдавна не сме чували някой да пее наистина на живо цяла вечер", коментират нашите сънародници след лудите купони с Камелия. Фенове й в Денвър я изненадоха с тениски с нейния лик.Програмата й е 3 часа, а певицата се стреми да изпълни не само най-големите си хитове, но и любими български и балкански парчета, както и всякакви музикални желания и поздрави.Заради огромния интерес към Камелия тя добави още няколко дати към календара си с участия - на 21 ноември, вторник, ще излезе отново пред българите в Лас Вегас. Мястото пак е BG Bistro.На 1 декември, петък, звездата открива коледните празници с лъскаво парти в Чикаго.

Този уикенд Камелия гостува на българите в Тампа (петък) и Атланта (събота, таверна „Plaka") където се завръща след 10 години.

Певицата успя да отдели няколко дни за себе си и дори прекара щастлива нощ на Ниагарския водопад.

"От апартамента ми се разкрива страхотна гледка към Ниагара, който е целият осветен и е много романтично", каза певицата от Канада, преди отново да се върне в САЩ. През миналия уикенд тя пя за първи път за нашите сънародници в Торонто, информира bg-voice.com.

Сподели в други сайтове

Не помня точно. Беше преди 3-4 години. НАП направи пълна финансова ревизия на Пайнер, заедно с НОИ и ДФИ, като се оказа, че имат много добро счетоводство и осигуровките към НОИ, се плащат навреме. Договорите са налице, с изключение на един, но как точно на Преслава се оказа нямам идея. Имаше и още един проблем, с някакви анекси към договора на Ивана, но това го оправиха бързо. Сещаме се какви са анексите, защо ги има и от кои години са. Това е дъвкано много години и го знаехме. За Преслава обаче никога не бяхме и предполагали. Тя е едно поколение с Галена, Соня Немска, Биляна, Борис Дали и т.н. Всички влязоха заедно и подписаха при сходни условия. На база актуалната конюнктура тогава и скандалите от предни години с Деса и Кама, Пайнер бяха решили дебютантите да започват на 70% за фирмата с подкрепа, а след 5-та година преподписват 50:50% и изпълнителите се оправят сами без фирмата. Всеки знае за тези условия и какво го чака и проблем няма.

Обаче, при проверката на НАП, се оказа че Преслава няма никакъв договор. И почнаха едни обяснения, а дъртия стигна чак до централата на ГЕРБ, за да му позволят да си плати някакви глоби и да пишат Преса на граждански договор със заплата от 20 000 лева на месец. Да, ама при насрещната справка с клубовете се оказа, че парите са много повече от 20 000 лева и почнаха нови разправии, които поутихнаха само защото Лили Иванова и Васил Найденов се оказаха още по-нагли и от варианта на Преса. Иначе щяха да ги изядат с парцалите. Изводът, който поне аз си направих от цялата разправия е, че при Преса не се знае кой пие и кой плаща, а най-вероятно тя си е на договор като новобранец, защото няма друг мотив за Пайнер да я бутат въпреки публиката и колегите при положение, че се вижда колко изхабено име е.

Празно съчинение без доказателства както винаги , напразно си губиш времето с този преразказ.

Сподели в други сайтове

Празно съчинение без доказателства както винаги , напразно си губиш времето с този преразказ.

Напротив, точно тази проверка на НАП и проблемният договор на Преса бяха нещото, което ми обясни всичко необяснимо в последните 10-15 години в чалгата.

Приемете, че Преслава е финансово полегнала на Пайнер, за да си осигури кариерен просперитет. По-малко гнусно е от варианта на "Деса", не не много. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Някой друг да се кефи на Джулия и на брутално силната й година, освен мен?

Аз съм голям нейн поддръжник, много ме радва. Ходих ѝ на участие наскоро, беше страхотна. Акапелните фолклорни изпълнения бяха на нивото на някоя голяма певица. Надявам се да ѝ дадат Прогрес ако има награди.

Сподели в други сайтове

Напротив, точно тази проверка на НАП и проблемният договор на Преса бяха нещото, което ми обясни всичко необяснимо в последните 10-15 години в чалгата.

Приемете, че Преслава е финансово полегнала на Пайнер, за да си осигури кариерен просперитет. По-малко гнусно е от варианта на "Деса", не не много. :1000 (19):

Пълни глупости!

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Значи като чуя, че чалгарка прави а`капелни фолклорни изпълнения ме напушва такъв смях, че се сещам за една подобна, която като ги направи рече:

- Казват, че съм залязвала. С тоя глас скоро няма как да стане!!! :roll1: Ей Богу, нема такъв смех.... :gora:

п.п. Иначе най-много обичам, когато напиша гнусната част от успеха на някоя чалгарка, някой тук да ме цитира и да ми обяснява как са глупости. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Някой друг да се кефи на Джулия и на брутално силната й година, освен мен?

Много ме радва!Песента с Коце я преоткрих наскоро и не спирам да я слушам.Дано стане голямо име някой ден :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...