Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз мисля,че Валя се е отказала вече за съжаление

Не , не се е отказала ,има готова нова песен , но просто Пайнер я спират , тя иска да снима, но екипа винаги е зает. Аз комуникирам с нея и знам!

Сподели в други сайтове

Не , не се е отказала ,има готова нова песен , но просто Пайнер я спират , тя иска да снима, но екипа винаги е зает. Аз комуникирам с нея и знам!

Горката.Доста гадно за нея

Сподели в други сайтове

Има същата музика като на Валя - Популярна , но никой незабеляза това ето чуйте и сравнете

Тая песен на Валя е такава греда...

Сподели в други сайтове

Валя не трябваше да напуска. Не, че преди се държаха добре с нея, но след това и на една сбирка не я поканиха а последните три проекта не са лоши. Да не говорим, че един има 2,5 милиона а другия +1 милион.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Нейните неща също й е топ.

Така е бях забравил за нея , една от най-хубавите песни на Оцко е именно тази! Мисля,че ако напусне и иде при Оцко ще е по-добре за Валя, там ще й се обърне повече внимание.

Сподели в други сайтове

То има ли накъде повече от това?

Може. Оцко си няма на идея как да управлява компанията си, камоли да продуцира изпълнители. Само с правене на песни не става. И то пък едни песни. В Хит Микс всеки месец се появят 2-3ма дебютанти без никакъв потенциал и харизма и остават само с първите им клипове дето не могат да съберат 100 хиляди гледания.

Като това Галин-wannabe например :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Една от любимите ми чалга песни.Валя беше казала че подготвя нов дует с Жоро Любимеца,какво става с него? "Нейните неща" също ми беше много любима.

Дует няма с Жоро те просто имаха няколко съвместни участия. В днешно време и да имат дует едва ли ще има успеха на предните няколко.

Сподели в други сайтове

Може. Оцко си няма на идея как да управлява компанията си, камоли да продуцира изпълнители. Само с правене на песни не става. И то пък едни песни. В Хит Микс всеки месец се появят 2-3ма дебютанти без никакъв потенциал и харизма и остават само с първите им клипове дето не могат да съберат 100 хиляди гледания.

Прав си, но Валя е в десета глуха така или иначе. Ако отиде при Оцко, поне може да се постарае за някоя песен - да й направи хит. В Пайнер да не би някой да я бръсне за слива? На коцерти не я канят (то едни концерти...), телевизията им вече никой не я гледа, остават само с един гол канал в тубата. А се вижда, че и канали с малко абонати изкарват хитове.

Сподели в други сайтове

О-у, Арифчо, напоследък поства някакви статии, където все го сравняват с Галин. Но това момче има участия и учи и изпълнява фолкорна музика. Има бъдеще за него.

Сподели в други сайтове

Дует няма с Жоро те просто имаха няколко съвместни участия. В днешно време и да имат дует едва ли ще има успеха на предните няколко.

Може и така да съм разбрал,защото си спомням,че миналата година беше казала,че подготвя нещо ново с Жоро.

Сподели в други сайтове

Дислайковете вече са повече :1000 (29):

Те са заради малката к...., но пък и гледанията са заради нея, така че нещата си се компенсират.Андреа си направи хубав ПР с нея :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...