DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Минимум 10 млн до 2 месеца, предвиждам аз. Много е яка !!!! Ех, Саше, Саше...грам не си мръднал. Остана си на онова ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Анелия си прецака годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Анелия си прецака годината. За 9 месеца - 2 популярни - За мене край си, За патрона 1 хитова - Не лъжи жена 2 провала - На Маями и Не деля Развитието на мегахита "Дай ми още". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Анелия си прецака годината. Тя си прецака кариерата, ти за годината се тревожиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Тя си прецака кариерата, ти за годината се тревожиш. Така се случва когато нямаш ориентация и пускаш песни през месец... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 За патрона и Кажи ми са хитове, но дуета с Кристали беше грешка. Сега Вярвай е много добра, но май ще я зареже.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Сега Вярвай е много добра, но май ще я зареже.... Естествено, че ще я зареже - все пак не е див гюбек в колаборация с представител на малцинствата, за какво да я клипира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ана спаси кариерата си два пъти. С Така ме кефиш/Проба-грешка до Предадох те беше един ренесанс в нейната кариера след това от Генерал до Дай ми още втор успешен етап. Да видим от тази малка криза как ще излезе. Вярвам че ще се справи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 С слайдшоу нямаше ли да излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 А отзад на столчето е Камейсъна - смятааааай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 С слайдшоу нямаше ли да излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Грешка: двоен пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Пачо, дай линк към клипчето от ВиБокс-а. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емилия пак ли ще пуска песен от Пашев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емилия пак ли ще пуска песен от Пашев? Тая няма ли да спре да флууди... пусна сума ти бози за половин година. :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Тая няма ли да спре да флууди... пусна сума ти бози за половин година. :1000 (27): Напусни и Как да изтрезнея са страхотни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Хубави времена. За чалгата, де. Не за държавата като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И с кой от всичките проекти, които пусна Галена се очертава слаба година? - Моро му абсолютен женски хит, най-големият за тази година, редом с тези на Емануела. Типична поп-фолк песен, без да е някой скъп клип, но отново е с марката "Галена" и въпреки това, всичко изглежда много стилно и изчистено. Десетки клипове от участия показват, че песента и до днес се помни и хората я пеят с цяло гърло. Една от нейните емблеми. Сигурен съм, че ще се утвърди това във времето . - TheBoss. Най-лесното нещо, което може да направи е да си поръча нещо супер комерсиално, което ще си бъде готов хит за лятото, но отново не изневери на себе си и направи най-различният и хубав експеримент за тази година. (за други не се сещам) Клип на световно ниво, най-добрият за годината. Два проекта напълно различни един от друг, но за сметка на това, много добре оценени. А и хубавато при Галена е, че изненадите тепърва предстоят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 А и хубавато при Галена е, че изненадите тепърва предстоят. Никой не се интересува от изненадите на тая. Мина ѝ времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И с кой от всичките проекти, които пусна Галена се очертава слаба година? - Моро му абсолютен женски хит, най-големият за тази година, редом с тези на Емануела. Типична поп-фолк песен, без да е някой скъп клип, но отново е с марката "Галена" и въпреки това, всичко изглежда много стилно и изчистено. Десетки клипове от участия показват, че песента и до днес се помни и хората я пеят с цяло гърло. Една от нейните емблеми. Сигурен съм, че ще се утвърди това във времето . - TheBoss. Най-лесното нещо, което може да направи е да си поръча нещо супер комерсиално, което ще си бъде готов хит за лятото, но отново не изневери на себе си и направи най-различният и хубав експеримент за тази година. (за други не се сещам) Клип на световно ниво, най-добрият за годината. Два проекта напълно различни един от друг, но за сметка на това, много добре оценени. А и хубавато при Галена е, че изненадите тепърва предстоят. Какво се обясняваш като то се вижда. Галена и тази година е топ. Със сигурност само спечели от Босът. Сравнено с 2015 година може и да е слаба годината, но Галена тогава пусна 6 песни.А снощи на Босът се викаше и пееше повече от всяка една на Борис или Стан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Какво се обясняваш като то се вижда. Галена и тази година е топ. Със сигурност само спечели от Босът. Сравнено с 2015 година може и да е слаба годината, но Галена тогава пусна 6 песни.А снощи на Босът се викаше и пееше повече от всяка една на Борис или Стан. "На входа с пирон и чук" мисля, че ще мина Босът по гледаемост Иначе и на мен много ми харесва, рядко се случва с песен на Галош. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Самият факт, че обсъждате дали Жалка е топ тази година е сигнал, че са й отхлабени позициите. Моро му е в топ 5 на годината, но и бързо омръзна. Гръмна силно в началото, но това е положението. Само аз ли слушам поп песните тази година - Вида лока, Черешката, Мафия, Напрао ги убивам, Непознато място, Няма да си тръгнеш с друг, Късай... Базука. Доста ги изкарах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Пачо, дай линк към клипчето от ВиБокс-а. Объркал съм тага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Най-големия летен хит! Жалко,че клипа на Андреа и Сузанита не се показва,рано или късно ще повлияе на гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Най-големия летен хит! Жалко,че клипа на Андреа и Сузанита не се показва,рано или късно ще повлияе на гледанията. Вече е отразено. Днес има с над 100к по-малко от вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари