Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Самият факт, че обсъждате дали Жалка е топ тази година е сигнал, че са й отхлабени позициите. Именно. Посочих факта, че годината е слаба за Галена в сравнение с предните пет и 99% от феновете й като попарени се изредиха да ми обясняват как не било така, а те самите не си вярват. Същото твърдение щеше да предизвика единствено смях, ако беше казано в предни години. Кога за последно Галена НЕ е държала хита на лятото? Кога за последно голям нейн хит се е сгромолясал само 2 месеца след излизането си и дори песента на Яница от същия период прави повече гледания от сума ти време насам? Ама "Моро му" щяла да остане във времето... Песните, които остават във времето генерират по няколко милиона гледания на година ГОДИНИ след премиерата си, а тази зацикли като хомодевственик пред миризлива вагина. Пеела се по участия. Много ясно, че ще се пее, минали са само 4-5 месеца от излизането й. То само това оставаше - да не се пее. Може би просто й е такъв периода на Галена. Всеки има слаби моменти. И Преслава не е била абсолютен багер всяка една година от лидерството си, но след това е компенсирала. Вярвам, че и Галена ще го направи, тя го може и знае как. Но, че има спад при нея е факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Именно. Посочих факта, че годината е слаба за Галена в сравнение с предните пет и 99% от феновете й като попарени се изредиха да ми обясняват как не било така, а те самите не си вярват. Същото твърдение щеше да предизвика единствено смях, ако беше казано в предни години. Кога за последно Галена НЕ е държала хита на лятото? Кога за последно голям нейн хит се е сгромолясал само 2 месеца след излизането си и дори песента на Яница от същия период прави повече гледания от сума ти време насам? Ама "Моро му" щяла да остане във времето... Песните, които остават във времето генерират по няколко милиона гледания на година ГОДИНИ след премиерата си, а тази зацикли като хомодевственик пред миризлива вагина. Пеела се по участия. Много ясно, че ще се пее, минали са само 4-5 месеца от излизането й. То само това оставаше - да не се пее. Може би просто й е такъв периода на Галена. Всеки има слаби моменти. И Преслава не е била абсолютен багер всяка една година от лидерството си, но след това е компенсирала. Вярвам, че и Галена ще го направи, тя го може и знае как. Но, че има спад при нея е факт. Допускаш ли, че е възможно разместване на пластовете между Г и П, в полза на П? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Допускаш ли, че е възможно разместване на пластовете между Г и П, в полза на П? Не. П трябва да набара егати хитовете и то няколко на брой, за да си върне лидерството. А виждаме, че става все по-трудно с намирането на хитова песен. Г не е вчерашна, хитрата й смядовска природа ще й подскаже накъде духа вятъра и бързо ще се вкара пак в ред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Вече е отразено. Днес има с над 100к по-малко от вчера. Възможно е.Похвално е,че с толкова слаба премиера стана хита на лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Не. П трябва да набара егати хитовете и то няколко на брой, за да си върне лидерството. А виждаме, че става все по-трудно с намирането на хитова песен. Г не е вчерашна, хитрата й смядовска природа ще й подскаже накъде духа вятъра и бързо ще се вкара пак в ред. Очаквах да кажеш "да" :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Изчерпа се вече образа на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Любима!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Очаквах да кажеш "да" :1000 (29): И да се върне времето отпреди 10 години ли? И с теб да празнуваме, палейки огън и печейки шишчета в някой парк на Пазарджик. :1000 (29): Не става, Кели, времето не се връща назад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И да се върне времето отпреди 10 години ли? И с теб да празнуваме, палейки огън и печейки шишчета в някой парк на Пазарджик. :1000 (29): Не става, Кели, времето не се връща назад. Нищо не се знае. Виж Джена държи два от най-големите хитове на тази година, а до преди 3-4 месеца никой не я броеше за жива, след като в продължение на 2 години пускаше само провали. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 "На входа с пирон и чук" мисля, че ще мина Босът по гледаемост Иначе и на мен много ми харесва, рядко се случва с песен на Галош. Трудно, за месец ще има по малко гледания от боса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Трудно, за месец ще има по малко гледания от боса. Как реши това? За 7 дни трябва да направи към 590 000 гледания, което не е непостижимо със сегашния темп. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Объркал съм тага. Боже, и Кама отзад. Има ли го някъде цялото, има ли интервю? Бях с останал с впечатлението, че само Глория е гостувала в това предаване от фолка. Десислава е просто комична с тая перука, но пее по-добре от сега. Това трябва да е 1998. Явно са давали поле за изяви и на прохождащите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Следващата песен на Емилия ще е от Николай Пашев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Обаче Рени ми хареса на таз вечершното и участие. От 16-те песни, 5 бяха на плейбек - нормално според наблюденията ми и от другите изпълнители. Допадна ми идеята да пее 16 минути сред хората. Трябва да отбележа, че ми хареса много в тяло. Не знам дали е отслабнала, или е от дрехата, но определено изглеждаше страхотно - за нея. И биса си беше бис, и публиката пееше и танцуваше. https://www.facebook.com/ReniOfficialMusic/...74349299243524/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Камелия не е ли изграчила нещо при Тодор Колев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емануела не успя да мине дуета на Преслава и Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емануела не успя да мине дуета на Преслава и Джена Нищо не се знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Обаче Рени ми хареса на таз вечершното и участие. От 16-те песни, 5 бяха на плейбек - нормално според наблюденията ми и от другите изпълнители. Допадна ми идеята да пее 16 минути сред хората. Трябва да отбележа, че ми хареса много в тяло. Не знам дали е отслабнала, или е от дрехата, но определено изглеждаше страхотно - за нея. И биса си беше бис, и публиката пееше и танцуваше. https://www.facebook.com/ReniOfficialMusic/...74349299243524/ Горката. Прием нулев. Даже и на старите песни, и на сръбските. Иначе пее си жената, ама Вип Брадър й смачка името. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Нищо не се знае. Какво не се знае, Емануела няма да има и 4 млн. за месец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Какво не се знае, Емануела няма да има и 4 млн. за месец Виновна също тръгна със слаба гледаемост,но вече мачка с 10+ милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 #MamaFiklena, престани да изреждаш всички клипове на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Защо? Забранено ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Мен лично The boss ми писна много бързо дали 2-3 дни я въртех. И "Моро му" не съм я слушал много. Урагана повече ми харесваше от Босът и по-дълго я имам слушано. Без награди, нямат мотивация чалгарките да се състезават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Един-два клипа може. Не 1000. Спама е забранен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емануела не успя да мине дуета на Преслава и Джена Това в каква връзка го казваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари