Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

На плейбек ли е?

На тази песен пее отгоре, тя така обикновено прави с дуетите главно и тук специално на припева. Но няма значение, важно е как се приема. Между другото напоследък имат много концерти в разни малки градчета и събират публика, това е радващо. В София е очевидно, че много са омръзнали.

Иначе на тази песен припевът чисто като изпяване е интересен, сякаш Стораро е първи глас, но в някои от частите Емилия ту пее по-ниско, ту по-високо и го надпява. Не разбирам много от това, но според мен това създава проблем, ако трябва да го пее на живо и то сама.

Между другото вече мина 2млн гледания за 2 седмици, при Емилия това е доста добре. Онова нещо, наречено "Само мой" си стои на 1,6млн за 2 месеца. :D Винаги има по една такава песен на няколко години, която просто ме изумява. Но "Само мой", "Щом така го искаш" и "Оставаш сам" са ми фаворити.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Точно така, с Веско е същата работа. Работят с Пайнер по този начин от много години и няма проблем. Затова му се чудя на дъртия за Кама. Можеше да и урежда каквото може (а той може), да си взима процента по договор, а каквото тя си намери сама, да си го взима без да му отчита нищо. Те всъщност се бяха разбрали за това през пролетта на 2014-та, но Деса му се предложи тогава фалирала и той се надъха, че и с Кама може да постигне същият резултат при преговорите, като даде Деса за пример. За Пайнера много години бе ерес дори да си помисли, че най-оборотните и доходни ще имат отворени договори, като Веско и Славка Калчева. Явно си мислеше, че е толкова силен, че е служил похлупак на целия бизнес и не може да съществува никой без него, медиите му и промоутърският отдел, който държи изкъсо. Да де, ама се оказа, че това далеч не е така и Камелия му го доказа в предните 3 години. Затова сега много от изпълнителите му започнаха да преосмислят безмисленото стоене в каталога на Пайнер. А факта, че СА вече урежда участия, на няколко от изпълнителите му и си взима комисионна е знак, че ледовете започват да се топят. И понеже този процес е необратим, направо недоумявам, за какво му беше това с Кама от последните 3 години.

Истината е, че всяка напускала до момента не е оказвала влияние върху фирмата с изключение на Кама. Много странно как след нея напуснаха едн куп изпълнители от различни фирми. И въобще не говорим за случайност. И като погледнем излиза, че тя след Пайнер разцъфна направо, с изключение на един, два проекта всичко останало и е успешно и силно, като клип и песен.

Сподели в други сайтове

Точно така, с Веско е същата работа. Работят с Пайнер по този начин от много години и няма проблем. Затова му се чудя на дъртия за Кама. Можеше да и урежда каквото може (а той може), да си взима процента по договор, а каквото тя си намери сама, да си го взима без да му отчита нищо. Те всъщност се бяха разбрали за това през пролетта на 2014-та, но Деса му се предложи тогава фалирала и той се надъха, че и с Кама може да постигне същият резултат при преговорите, като даде Деса за пример. За Пайнера много години бе ерес дори да си помисли, че най-оборотните и доходни ще имат отворени договори, като Веско и Славка Калчева. Явно си мислеше, че е толкова силен, че е служил похлупак на целия бизнес и не може да съществува никой без него, медиите му и промоутърският отдел, който държи изкъсо. Да де, ама се оказа, че това далеч не е така и Камелия му го доказа в предните 3 години. Затова сега много от изпълнителите му започнаха да преосмислят безмисленото стоене в каталога на Пайнер. А факта, че СА вече урежда участия, на няколко от изпълнителите му и си взима комисионна е знак, че ледовете започват да се топят. И понеже този процес е необратим, направо недоумявам, за какво му беше това с Кама от последните 3 години.

А аз се чудех защо Славка мачкаше с ужасно много участия (говори се по 20 на месец) а в сайта се обявяват по 4-5 на година.

Като става въпрос предимно за частни партита където хонорарите са още по-високи явно тази жена е наистина богата.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Много обичам, когато тук във форума една песен е подценявана, а всъщност е голям хит.

https://www.instagram.com/p/BYk5Xe9l8Rj/?ta...y=emilia.online

Това се очертава най-големия хит на Емилия от ''Калифорния'' насам.

Автора на това парче се е свързал с Емилия и иска да работят заедно. :happybday:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Истината е, че всяка напускала до момента не е оказвала влияние върху фирмата с изключение на Кама. Много странно как след нея напуснаха едн куп изпълнители от различни фирми. И въобще не говорим за случайност. И като погледнем излиза, че тя след Пайнер разцъфна направо, с изключение на един, два проекта всичко останало и е успешно и силно, като клип и песен.

Искаше да кажеш обратното предполагам. Има един-два успешни проекта, всичко останало е неуспешно.

Това е обективното положение на новите й проекти.

А иначе, Митьо прие изпълнители, защото нямаше нови, с които да компенсира. През 2003та имаше цяла гвардия чалгатрошачки и липсата на Деса никой не я усети, може би само Пайнера не можеше да я прежали и преиздава 100 пъти сборни албуми с нея.

А когато Камица напусна, имаше само един вариант - да прибере обратно Деса, за да й даде участията на чипровската. Впрочем, когато Кама напусна изобщо не беше фактор. Вървеше си по ретро вълната и никой не очакваше нови неща. Нека напомня за Престъпно е, която едвам докрета 260к за една година. Юнона прави същите гледания за 2 седмици, дори и през 2013-4. Митю прецака Кама. Въртя я 4-5 години, тя се надяваше да се променят нещата, а през това време позициите й като актуална тотално се изгубиха. Него го устройваше да я остави да си ходи - в най-голямата дупка, в която можеше да бъде.

Емануела е друга история... нима би отказал на най-голямото име от конкурентна компания? Много ясно, че ще я прибере. Тя беше с тлъст хонорар, равен на Преса и Жалка към онзи момент. Как ще я изпусне?

Единствено Деса беше тактически ход. Интересно е да видя на кого ще даде участията й по време на бременността. Преса и Жалка имат достатъчно... Сигурно ще ги цепят между Емануела, Анелия и Емилия. Особено последната, която бълва като невиждала в последните месеци и нищо не се получава. :whistling: Явно това й е зорът.

Сподели в други сайтове

Да, като прехвърлят 10-та година от кариерите си, всички изпълнители имат един и същ проблем - изхабили са се. Е, Камелия не изгърмя всички патрони с риалитита и какво ли още не, за да се натресе медийно на хората, както почти всички с някакъв потенциал в чалгата. Тя запази жокерите за времето, след 15-та година от кариерата си и резултатите днес, са видни. Не е нужно даже да се впускаме в анализи и да подиграваме разни "разбирачи" в този форум, които с пяна на уста реваха с години, че Кама е загубила усет някакъв, не искала да роботи или подобни напеви на лаици, с нулева компетентност в чалгата. Тя песновката "Дразни ме" свърши тази работа.

Иначе, изхабяването при Кама специално, се отложи доста във времето просто защото, до 15-та година от кариерата и бе прекалено интересна, хитова, ултрахитова и направо мегахитова, на фона на изтормозените си колежки, които като спре шефа да менажира, просто се сриват и търсят богати тъпкачи, които да им плащат нещастното съществуване като звезди. Примери има безкрайно много, но ще спестя имената, за да не накърня святите чувства на 97,5% от форума, към едни обикновени курвета, набедени за певици, които без Пайнер, са едно занулено нищо. Спестявам го, за да не им припомням какви ги ядоха в последните 3 години за Камелия, само и само за да не се говори тук за същото относно мастиите, но които симпатизират и сърцето им се свива, когато повдигна въпроса. Мога докторат да ви напиша по въпроса, но и това вече не е нужно. Само като видим последните "завоевания" примерно, на Мара и Емануела, които това го продават на хората за любов, става ясно на всички, за кариерното изхабяване и житейското пропадане....

А що се касае за хонорарите, ето ви възмутени от слуховете за 10 000 лева на панаир, които примерно бяха отказани във Видин за Преслава и Галена. :1000 (19):

10 хиляди безплатни кюфтета излапаха в Бобошево

Сподели в други сайтове

Искаше да кажеш обратното предполагам. Има един-два успешни проекта, всичко останало е неуспешно.

Това е обективното положение на новите й проекти.

А иначе, Митьо прие изпълнители, защото нямаше нови, с които да компенсира. През 2003та имаше цяла гвардия чалгатрошачки и липсата на Деса никой не я усети, може би само Пайнера не можеше да я прежали и преиздава 100 пъти сборни албуми с нея.

А когато Камица напусна, имаше само един вариант - да прибере обратно Деса, за да й даде участията на чипровската. Впрочем, когато Кама напусна изобщо не беше фактор. Вървеше си по ретро вълната и никой не очакваше нови неща. Нека напомня за Престъпно е, която едвам докрета 260к за една година. Юнона прави същите гледания за 2 седмици, дори и през 2013-4. Митю прецака Кама. Въртя я 4-5 години, тя се надяваше да се променят нещата, а през това време позициите й като актуална тотално се изгубиха. Него го устройваше да я остави да си ходи - в най-голямата дупка, в която можеше да бъде.

Емануела е друга история... нима би отказал на най-голямото име от конкурентна компания? Много ясно, че ще я прибере. Тя беше с тлъст хонорар, равен на Преса и Жалка към онзи момент. Как ще я изпусне?

Единствено Деса беше тактически ход. Интересно е да видя на кого ще даде участията й по време на бременността. Преса и Жалка имат достатъчно... Сигурно ще ги цепят между Емануела, Анелия и Емилия. Особено последната, която бълва като невиждала в последните месеци и нищо не се получава. :whistling: Явно това й е зорът.

Неповторим

Дай го двойно

Добре дошла

Минута живот

Плюшено мече

Дразни ме

От 6 песни, 2 са неуспешни, не мисля че е зле.

Ще ти се да е обратното, но уви фактите са други. Ти и за Дразни ме предричаше 1.5 млн за година, но Камс ти то натряска с 3.2 млн за месец и половина.

Да толкова не беше бесен дъртия, че изтри клипа на Само за минута заради Кама, толкова не беше бесен, че докладва клипове с по 2-3 млн на стари песни. Толкова не беше бесен, че докладва и клипа на Неповтарим( от другия канал) който трупаше големи гледания. А за интервютата и заплахите към Камелия?

Това не е важно, важното е , че след Камелия си заминаха една сурия изпълнители от там, важното е че, тя в момента е по-успешна от колкото през последните 8-9 години м Пайнер, точно защото е сама и има свободата. Да не говорим че не излиза от топа за участия - отново сама ;)

А до края на годината ще издава още 1 или 2 клипа и албум + още една изненада и отново въртене по БТВ в разлимни предавания. Дали и е зле ?

Сподели в други сайтове

Неповторим

Дай го двойно

Добре дошла

Минута живот

Плюшено мече

Дразни ме

От 6 песни, 2 са неуспешни, не мисля че е зле.

Ще ти се да е обратното, но уви фактите са други. Ти и за Дразни ме предричаше 1.5 млн за година, но Камс ти то натряска с 3.2 млн за месец и половина.

Да толкова не беше бесен дъртия, че изтри клипа на Само за минута заради Кама, толкова не беше бесен, че докладва клипове с по 2-3 млн на стари песни. Толкова не беше бесен, че докладва и клипа на Неповтарим( от другия канал) който трупаше големи гледания. А за интервютата и заплахите към Камелия?

Това не е важно, важното е , че след Камелия си заминаха една сурия изпълнители от там, важното е че, тя в момента е по-успешна от колкото през последните 8-9 години м Пайнер, точно защото е сама и има свободата. Да не говорим че не излиза от топа за участия - отново сама ;)

А до края на годината ще издава още 1 или 2 клипа и албум + още една изненада и отново въртене по БТВ в разлимни предавания. Дали и е зле ?

+1

Сподели в други сайтове

Не мисля, че трябва да се лъжем къде беше Камелия преди 2017. Имаше някоя и друга забелязана песен, но това не беше нищо в сравнение с "Дразни ме" и дори "Плюшено мече". Тази година Камелия най-накрая си върна хъса за работа и това й се отрази, благодарение и на риалитито- факт. Но преди това не мисля, че е била примерът за успешна напуснала, с изключение на участията.

Много ми е смешно като се изкарва, че фирмата е била пропаднала заради нейното напускане, не знам как може да следвате така опитите на Фокси да си наложи някакви негови си теории... Като си тръгна, Камелия не беше особено актуална и извън чалга средите почти никой не забеляза, че я няма. След нея Пайнер направиха един мега успешен РД, а после и едни доста добри Награди. След това отидоха в Арена Армеец и имаха доста успешен концерт. Междувременно на това беше и пикът им откъм гледаемост в YouTube, правеха се хит след хит. Някои от най-големите им имена (Преслава, Десислава, Емануела) влязоха в Биг Брадър и цяла Бг говореше за тях. Имали са някои неуспешни моменти за тези две години, но същинското зацикляне при тях започна през настоящата, в която пък започна възхода на Камелия- ето това вече наистина е голяма ирония и удар по егото на Митака. Но след като вече не си дава зор за компанията си- така ще е.

Сподели в други сайтове

Не мисля, че трябва да се лъжем къде беше Камелия преди 2017. Имаше някоя и друга забелязана песен, но това не беше нищо в сравнение с "Дразни ме" и дори "Плюшено мече". Тази година Камелия най-накрая си върна хъса за работа и това й се отрази, благодарение и на риалитито- факт. Но преди това не мисля, че е била примерът за успешна напуснала, с изключение на участията.

Много ми е смешно като се изкарва, че фирмата е била пропаднала заради нейното напускане, не знам как може да следвате така опитите на Фокси да си наложи някакви негови си теории... Като си тръгна, Камелия не беше особено актуална и извън чалга средите почти никой не забеляза, че я няма. След нея Пайнер направиха един мега успешен РД, а после и едни доста добри Награди. След това отидоха в Арена Армеец и имаха доста успешен концерт. Междувременно на това беше и пикът им откъм гледаемост в YouTube, правеха се хит след хит. Някои от най-големите им имена (Преслава, Десислава, Емануела) влязоха в Биг Брадър и цяла Бг говореше за тях. Имали са някои неуспешни моменти за тези две години, но същинското зацикляне при тях започна през настоящата, в която пък започна възхода на Камелия- ето това вече наистина е голяма ирония и удар по егото на Митака. Но след като вече не си дава зор за компанията си- така ще е.

Какво значи - "не беше особено актуална " ? Това да не ти е някая пикла или комерс певачка, че да се гледа само актуалността. Камелия е име и икона в чалгата, певица със сериознен брой хитове, участия, изяви, да ве говорим, че въобще м българския шоубизнес е доста голямя. Колко са тия с нейните участия по предавания, водеща, жури, участия в сериял, реклами колкото щеш, топ корица на Плейбой. Въобще българина много бързо забравя неуспорими факти. Така, че това че 4-5 години е нямала хъс за работа и си е дала почивка, не значи че е отписана, и е нормално нейното напускане да е оказло влияние. Да не би да нямаше скандали с Пайнер? Да не би след нея Андреа да не напусна? Ами Оцко с колко изпълнителя замина, отново малко след нея. Ами от Ара колко напуснаха? Помня на Джина интервюто в сигнал по повод напускането и тя тогава даде за пример Камелия. Така, че айде да не омаловажавате фактите. Ясно е, че газ пикаете в момента, защото преди месеци я псувахте и предричахте провали, но какво да се прави...

Сподели в други сайтове

Какво значи - "не беше особено актуална " ? Това да не ти е някая пикла или комерс певачка, че да се гледа само актуалността. Камелия е име и икона в чалгата, певица със сериознен брой хитове, участия, изяви, да ве говорим, че въобще м българския шоубизнес е доста голямя. Колко са тия с нейните участия по предавания, водеща, жури, участия в сериял, реклами колкото щеш, топ корица на Плейбой. Въобще българина много бързо забравя неуспорими факти. Така, че това че 4-5 години е нямала хъс за работа и си е дала почивка, не значи че е отписана, и е нормално нейното напускане да е оказло влияние. Да не би да нямаше скандали с Пайнер? Да не би след нея Андреа да не напусна? Ами Оцко с колко изпълнителя замина, отново малко след нея. Ами от Ара колко напуснаха? Помня на Джина интервюто в сигнал по повод напускането и тя тогава даде за пример Камелия. Така, че айде да не омаловажавате фактите. Ясно е, че газ пикаете в момента, защото преди месеци я псувахте и предричахте провали, но какво да се прави...

Знаеш ли какво значи актуален изпълнител? Прави разлика между легенда и актуална. Камелия си е легенда на жанра и това никой не може да й го вземе. Но ето тази Камелия в момента вече е една актуална Камелия- в началото на годината средно успешна първа песен, след това участие в едно от най-гледаните риалити предавания, а след това- супер хит. Хората в момента се интересуват от нея и някои дори си мислят, че се е завърнала след дълга пауза, без да знаят, че тя е имала куп песни през последните години, през които просто не беше актуална.

И след Десислава напуснаха куп имена. Нормално е когато един от най-големите изпълнители си тръгне, да се появят и други, които да възнегодуват срещу системата и да сторят същото.

А за това кой какво е говорил по-добре да не отваряме темата, защото помним какви бяха мненията ви за Десислава преди 2016, която между другото й беше много по-успешна от 2017 за Камелия. При теб конкретно съм забелязал, че си се укротил и вече признаваш Деса, както може би ти си забелязал, че аз признавам Кама. Не мисля, че има смисъл да спорим по каквото и да е за тях двете, които в момента са единствените легенди, които са актуални.

Сподели в други сайтове

Престъпно е имаше 460К, а не 260К, преди да бъде изтрита. Много удобно извърташ фактите само в твоя полза. 210-250К Камелия ги беше направила за 2 седмици през 2014-та, но после интересът към този интересноекспериментален проект угасна. Половината чалга куптори могат да си мечтаят за песен и клип като Престъпно е.

Сподели в други сайтове

Да, наистина им е терсене, на "десовите" и на едни уж безпристрастни "критици" в този форум. Явно най-после отидоха в някоя дискотека и чуха това, което не трябваше да чуват, свързано с Камелия. Само, че така както с години си дрънкаха едни техни мантри, нима се надяваха, че като мине достатъчно дълго време, за да видим като какво ще се развие "Дразни ме", няма да им обърнем внимание на същите "критици"? Ама господа, хайде да не се правим на разсеяни, защото знаем какви тържества бяха, след 14 октомври 2014 година тук. Така се тържествува само, когато много сериозен фактор излезе от схемата и на курвеещите ви фаворитки им стане по-хлабаво около врата. Че тоя "чипровски" гнет 15-17 години не се траеше вече. Колко пъти през годините я закривахте Камелия и все ставаше така, че минат 1-2 години и избухне с нещо, от което вирнатите нослета на конкуренцията отново увисват.

Ние прекрасно знаем, че в тази посока търговията около канала на Планета ви дойде дюшеш, а липсата на големи концерти и колосалните провали там при изцидентно правените ги подминавахте като пътен знак. Знаем и защо го правехте, не се безпокойте. Всичко е нормално, точно, коректно, а най-болезненото за "десовите" специално бе напоследък, когато Кама въпреки хейта от Пайнер намери воля, да отчете очевидното, по повод 20-та годишнина от началото на кариерата и, а Деса никога не посмя да направи същото, когато бе низвергната, което показва и днес на децата, разликата в стойностите.

Та в този ред на мисли, нека се подсетим какви тържества бяха тук преди несъстоялият се концерт "25 години Пайнер". Знаем как едни липсващи днес "критици" правеха миксове, събираха песни и се подиграваха, за липсата на "чипровската". Да, но си спомняме и какво беше след това, когато изхвърлиха Пайнер от античният театър в Пловдив под предлог, че там чалгата няма място. Но месец след това шефа на брат ми си направи юбилея в него, но за Лили Иванова и Глория забрана нямаше.

Знаем какво беше тук, когато решиха да направят концерт с народна музика, по повод "25 години Пайнер" в летният театър на Стара Загора. Пак бяха пъстри теми изпълнени с множество надежди у популацията тук, за фурор на "пайнерските" чалгарки, преоблечени в бяло и представени неуспешно за народни певици и естествено подигравки с Камелия. Да, но си спомняме и каква депресия налегна всички, когато Пайнер не посмяха да покажат на записа публиката (прякото излъчване бе абсурд) и за секунда, щото просто нямаше хора и бяха продадени всичко на всичко 350 билета, при капацитет на съоръжението над 1000 души.

Знаем какъв фурор беше преди събора в Рожен и как едва ли не онзи битак го изкарахте сцена на боговете, щото там щели да блестят пайнерските вдъхновения. Да, но след това читаво клипче не видяхме, щото "видинският" панаир изглежда в пъти по-адекватно място за чалгата, от Рожен. На следващата година, когато и от Рожен ги изгониха, никой тук вече не повдигна въпроса, за сцената близо до боговете в Родопите.

За "Армеец арена" през декември 2015 местните "критици" с месеци реваха, че ще се пука по шевовете, а като отидох на място да видя разпукването се оказа, че половината зала празна, а резонните подигравки с Камелия ми бяха толкова смехотворни, че там някъде загубих и мотивация, да обяснявам на местните "корифеи", че с блясъка на тази фирма и резонно на чалгата е свършено. Който не е разбрал това на 1 декември 2015, сам изпи горчивата чаша следващата година на същото място и окончателно прие реалностите на ст."Спартак" във Варна, на 29 август 2017, когато с цялото си елитно войнство, Пайнер (пардон, пекарна "Чочи"), събра невероятните 300 души на цена 10 лева. А така страстно обругаваната 3 години Камелия размаза всичко, на едно басейнче при нас тук във Видин, с 1150 души на същата цена от 10 лева. И така 7-ят кръг на Ада се затвори и днес от Пайнер остана ето това - жълтинки за мастии.

Емануела изглежда видимо щастлива в обятията на любимия си. А и двамата супер много си подхождат като двойка. Елвиса е син на известния нотариус Мариета Николова. Мартин е съсобственик и на най-добрия ресторант в София „Джанъм“. Той е и професионален покер играч. През април тази година спечели първо място на турнир с награден фонд от 70 000 лв. 33-годишният мъж е в развод с бившата си. Има 9-годишна дъщеря. Негови близки разкриват пред HotArena, че Емануела не е причината бизнесмена да е в развод. Двамата са заедно много след като е започнал този процес.

Та какъв е извода, който трябва да направим от напускането на Кама до днес? Накъде се разви Пайнер? Каза ли тя тогава, че с блясъкът им е свършено?

Сподели в други сайтове

Камелия може и да не е била на топа на измислените класации на Планета, сигналточкабеге и прочее, ама толкоз не беше актуална като напусна, че Митьо си е изгризал топките от яд че изпуска солидната пачка и я беше пласирал за цяла година напред по участия?

Междудругото, по същия параграф, как фалиралото Фатме е било някакси актуално, като кляка на чичи Митьо безтопчестия за да има някви участия?

Сподели в други сайтове

Фокси, аз през 2014 почти не съм писал тук и не съм 'възтържествувал', че Камелия напуска. В тази година активността ми във форума се изразяваше главно в коментари за Мойто зайче, а в края на годината и за Десислава и Камелия, но без 'тържествуване' за втората. В следващите 2 години бях по-активен и се включих в глупавата война, но от позицията на човек, който критикуваше Камелия за някои нейни стъпки, които за мен бяха неправилни. През 2017 тя най-накрая започна да жъне големи успехи и я признах- успя без Пайнер. Между другото, тя в момента е в същата ситуация като Десислава през 2014- участие в Гласът и супер хит като Дразни ме/Зайчето. Но при Камелия го има този плюс, че към днешна дата може да изпъкне в една слаба за Пайнер година, докато при Десислава това нямаше как да стане през 2014, когато компанията все още беше много силна.

Сподели в други сайтове

Споко бре, цитирам теб, но говоря и на други. Едни такива дето се крият днес, а бяпха толкова активни преди 3 години. И не са само "десови", съвсем не са само те. :ad:

Сподели в други сайтове

Споко бре, цитирам теб, но говоря и на други. Едни такива дето се крият днес, а бяпха толкова активни преди 3 години. И не са само "десови", съвсем не са само те. :ad:

Всеки си има право на мнение. И вие предричахте много по-малко успехи на Десислава, но се получи обратното, както стана и с Камелия. На мнение съм, че точно тях двете не трябва въобще да ги пипаме във форума, след като единствени продължават да се доказват като НАЙ след над 20 години кариера. Вярно, че вече се доказват в много по-слаби времена за жанра, но е похвално, че само те оцеляха от имената на 90-те.

Всъщност, другата седмица се завръща още едно емблематично ретро име, което може и да успее да се нареди до тях ако си подреди картите (и песните) правилно... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Всеки си има право на мнение. И вие предричахте много по-малко успехи на Десислава, но се получи обратното, както стана и с Камелия. На мнение съм, че точно тях двете не трябва въобще да ги пипаме във форума, след като единствени продължават да се доказват като НАЙ след над 20 години кариера. Вярно, че вече се доказват в много по-слаби времена за жанра, но е похвално, че само те оцеляха от имената на 90-те.

Всъщност, другата седмица се завръща още едно емблематично ретро име, което може и да успее да се нареди до тях ако си подреди картите (и песните) правилно... :3fdb8960598fa63e:

Лия?

Сподели в други сайтове

Фокси, аз през 2014 почти не съм писал тук и не съм 'възтържествувал', че Камелия напуска. В тази година активността ми във форума се изразяваше главно в коментари за Мойто зайче, а в края на годината и за Десислава и Камелия, но без 'тържествуване' за втората. В следващите 2 години бях по-активен и се включих в глупавата война, но от позицията на човек, който критикуваше Камелия за някои нейни стъпки, които за мен бяха неправилни. През 2017 тя най-накрая започна да жъне големи успехи и я признах- успя без Пайнер. Между другото, тя в момента е в същата ситуация като Десислава през 2014- участие в Гласът и супер хит като Дразни ме/Зайчето. Но при Камелия го има този плюс, че към днешна дата може да изпъкне в една слаба за Пайнер година, докато при Десислава това нямаше как да стане през 2014, когато компанията все още беше много силна.

С разликата, че рейтинга на Гласът тогава беше най-нисък за всички сезони, и че Зайчето напряви милион след година...

Сподели в други сайтове

+Кали.

Нека сме искрени - Точно тази година Кали има много по-силна година от Камелия и Десислава. Може да се дължи на факта, че пусна няколко проекти, но това е факт.

Самата Камелия каза, че ''Като те почна'' е един от най-големите хитове за последните години в едно интервю за ''Открит микрофон''.

Тези три жени доказват, че ако искаш може да си в топ-а. Глория и Ивана да се учат. Никой не иска от тях двете да пеят за секс, алкохол и боклуци а просто да са продуктивни, адекватни и упорити.

Лия?

Сашка Васева.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Няма как Кали да се сравнява с Камелия по никакъв начин. И никога не е било възможно нито по продажби, нито по хонорар, нито по публика, нито като име.

Такива са реалностите, не ги измислям аз.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...