GSA Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ама как няма да говори цял форум за мен с лошо, като сте селяндури и простаци. И не не ви обиждам, това е истината. А затапките ти са на толкова ниско ниво, че просто думи нямам. То и нивото на умственията ти багаж е същото, явно много гел и лак за коса, са ти се просмукали в мозъчето. Омръзнами да чета мнения на ПУТКИ за себе си, много сте ми под нивото, на нищо мое не можете да се намажете, дано някой ден осъзнаете колко сте отритнати и обречени. И вземи научи ново изречение, че с това "цял форум те..." си правиш вече 20-ти подред пост. Лека нощ и иди майка ти да те накърми, бебчо. Ще правя и 100-тен пост. Истината боли, всички знаем. Надявам се модераторите да си свършат работата, защото не за първи път обиждаш мен и всички останали от форума. Елементарно възпитание няма, тръгнал да се прави на голям. Айде бана и да те няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ще правя и 100-тен пост. Истината боли, всички знаем. Надявам се модераторите да си свършат работата, защото не за първи път обиждаш мен и всички останали от форума. Елементарно възпитание няма, тръгнал да се прави на голям. Айде бана и да те няма. Това за истината предполагам за себе си го казваш, защото аз съм перфектен и всички искате да сте като мен, отделно съм безгрешен. Ти фен на оная дето ви наричаше балъци, да ми говориш за възпитание, е все едно хлебарка да говори на Райд. Не ме притесняват банове мен, аз не живея за форума. Тук съм да си изливам негативната енергия и да ви поставям на мястно. Отделно като ме няма животът ми е в пъти по-топ, мерси за хубууто пожелание, и да не забравиш да се опръскаш с 50 флакона лак метросексуалният голям пич, безтопковец и червеоядец такъв. Съжаляяам, че от истината се обиждате и не осъзнавате колко сте под мен, елементарна реална преценка за себе си нямате. Едните - трикрилни гардероби, другите - 1.20 с вдигнати ръце, тръгнали на мен да ми говорят, дето съм 1.90, 70кг. Селяци! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Това за истината предполагам за себе си го казваш, защото аз съм перфектен и всички искате да сте като мен, отделно съм безгрешен. Ти фен на оная дето ви наричаше балъци, да ми говориш за възпитание, е все едно хлебарка да говори на Райд. Не ме притесняват банове мен, аз не живея за форума. Тук съм да си изливам негативната енергия и да ви поставям на мястно. Отделно като ме няма животът ми е в пъти по-топ, мерси за хубууто пожелание, и да не забравиш да се опръскаш с 50 флакона лак метросексуалният голям пич, безтопковец и червеоядец такъв. Съжаляяам, че от истината се обиждате и не осъзнавате колко сте под мен, елементарна реална преценка за себе си нямате. Едните - трикрилни гардероби, другите - 1.20 с вдигнати ръце, тръгнали на мен да ми говорят, дето съм 1.90, 70кг. Селяци! Пак си в нервна криза, отивай да си вземеш хаповете и легни да поотшуми полюцията. Или пък направи един тегел на околовръстното да изпуснеш напрежението, пък и барем да изкараш някоя стотинка, забавлявайки дъртите мангали, които обичаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Пак си в нервна криза, отивай да си вземеш хаповете и легни да поотшуми полюцията. Или пък направи един тегел на околовръстното да изпуснеш напрежението, пък и барем да изкараш някоя стотинка, забавлявайки дъртите мангали, които обичаш. На околовръстното при майката ти, сестра ти или щях да кажа приятелката ти, ама забравих, че обичаш да лапаш мръстни, немити пишки. Безтопковец. В отлично настроение съм, щом успявам двама да навара в кучи гъз едновременно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Имам предчувствие, че Цурето ще повтори случая на Елена и никога няма да се върне - тя по същия начин не си афишира бременността, тихомълком роди и се покри вдън земя. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Кити преди дни посочи визията от този клип като стилна, а тя е пародия, кич и селяния. Кой нормален човек ще се облече като клоун от Илиянци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Като става въпроса за Райна, нека да е нещо добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Като става въпроса за Райна, нека да е нещо добро. Всеи харесва периодът на Райна, когато правеше истински песни, а не бози, с които "оставала във времето". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Всеи харесва периодът на Райна, когато правеше истински песни, а не бози, с които "оставала във времето". Едва ли има някой ,който би се осмелил да оспори успеха и "паметта" на тези песни: Студени, Как, Гасне пламък, Не бях ли, Хиляди жени, И това е любов с Констатин, Ти си ми всичко, Тежка диагноза ... да не ги качвам, да не товарим форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Райна има страхотна дискография... Албумите Гасне пламък,Агресия,Добра новина и Любов по скалата на Рихтер са пълни с хубави и качествени песни,останали във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Райна сама си е виновна са всичко! Най-голямата й грешка за нейната кариера беше бясното й лансиране да вкара Константин в Пайнер, именно това й срина кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Като става въпроса за Райна, нека да е нещо добро. Райна е класа. Вярно сега прави и тъпи песни, но доста често пуска много изпипани неща. Да не говорим какви хитове има назад във времето, които и до днес и вадят хляба ! Отделно е мега яката мацка , а в танците е топ! Тя е лимитиран изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Райна сама си е виновна са всичко! Най-голямата й грешка за нейната кариера беше бясното й лансиране да вкара Константин в Пайнер, именно това й срина кариерата. Глупости. С Коцио правиха хит след хит. И заедно, и поотделно. Кариерата й се срина след Вип брадър. Хората я видяха каква лигла е. А после и Коцио й би шута. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Към днешна дата "Гот ми е" на Анелия прави повече гледания от хита на годината "Moro mou", която е паднала на под 10К на ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Към днешна дата "Гот ми е" на Анелия прави повече гледания от хита на годината "Moro mou", която е паднала на под 10К на ден. То и "Блокиран" прави повече, но дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Глупости. С Коцио правиха хит след хит. И заедно, и поотделно. Кариерата й се срина след Вип брадър. Хората я видяха каква лигла е. А после и Коцио й би шута. Имала си е хитове и 2007, и 2008. Това е след брадъра. Хората просто харесват шутове като Константин. В действителност той е доста по-голям лигльо, а и наркоман и какво ли още не. Защо той трябва да й е бил шута? Много бъркате по-емоционалния нрав с истеричност и лиготия. Райна си е супер готина, бил съм й на участие. Просто започна да прави прекалено големи експерименти с тъпи текстове, избяга по едно време от поп-фолка и по-музикантските парчета, каквито имаше в "Гасне пламък" и "Агресия", когато мачкаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Емилия с ново гадже Румен Дахлев , нарсобос и бивш на Лия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Глупости. С Коцио правиха хит след хит. И заедно, и поотделно. Кариерата й се срина след Вип брадър. Хората я видяха каква лигла е. А после и Коцио й би шута. Това е абсолютна лъжа. 2006 (след випа) мачка с ''Ти си ми всичко'' и ''Думите не стигат'' + брутално представяне на турнето и прием. 2007 е първата година в която я номинират за ''Певица на годината'' и е в топ-а. 2008 също и беше много силна. 2009 Вип Денс я спаси и инерцията от другите години. 2010 вече имаше силен спад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мария е сред най-популярните поп-фолк звезди у нас. Разводът и с милионерския наследник Христиан Гущеров бе сред най-обсъжданите клюки през последните няколко месеца, което изстреля кариерата й нагоре. В момента Мария е сред най-одумваните, но и най-слушаните родни фолк певици. Слуховете мълвят, че вече топли леглото на друг бизнесмен и е щастливо влюбена, забравила за предишната си изгора. Дали това е така, предстои да разберем на 11-ти септември, когато ще прекрачи прага на най-коментираната къщу у нас - Вип брадър. Източник - Bli**.bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Аз неудомявах как изобщо някой може да продължи да харесва Райна след представянето й във "ВИП брадър". Тотална излагация, рев, лиготии, злоба, раздразнителност... голямо разочарование беше. Но мисля, че вече е по-зряла, тогава беше още малка фръцла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мария е сред най-популярните поп-фолк звезди у нас. Разводът и с милионерския наследник Христиан Гущеров бе сред най-обсъжданите клюки през последните няколко месеца, което изстреля кариерата й нагоре. В момента Мария е сред най-одумваните, но и най-слушаните родни фолк певици. Слуховете мълвят, че вече топли леглото на друг бизнесмен и е щастливо влюбена, забравила за предишната си изгора. Дали това е така, предстои да разберем на 11-ти септември, когато ще прекрачи прага на най-коментираната къщу у нас - Вип брадър. Източник - Bli**.bg Очакваме Марчелис с нетърпение! Дано мачка със скандали и махленско поведение. Ако го раздава морална и скучна по-добре да не влиза. Аз неудомявах как изобщо някой може да продължи да харесва Райна след представянето й във "ВИП брадър". Тотална излагация, рев, лиготии, злоба, раздразнителност... голямо разочарование беше. Но мисля, че вече е по-зряла, тогава беше още малка фръцла. Как ще коментираш факта, че Константин искал да я ебе в къщата за да не му се подиграва народа, но Райна отказала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Как ще коментираш факта, че Константин искал да я ебе в къщата за да не му се подиграва народа, но Райна отказала. Константин е пълен простак и смешник. Много дразнещ и неадекватен клоун. По-добре, че е отказала. Ти откъде го знаеш това? Райна ли го е споделяла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Константин е пълен простак и смешник. Много дразнещ и неадекватен клоун. По-добре, че е отказала. Ти откъде го знаеш това? Райна ли го е споделяла? Да, каза го като участва в Ол старс. Там мачкаха с лицемерие защото за никой не е тайна, че Константин беше ебал Златка Райкова докато беше с Райна а Златето се правеше на бфф на Райна и я подкрепяше яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Да, каза го като участва в Ол старс. Там мачкаха с лицемерие защото за никой не е тайна, че Константин беше ебал Златка Райкова докато беше с Райна а Златето се правеше на бфф на Райна и я подкрепяше яко. Само Златка ли? Коцето минава, когато обърне няколко чашки и някоя мацка като му се натисне, той винаги е готов. Няма значение във връзка или не. Райна не издържа на изневерите и на наркоманията му. Но се намери друга, която да го търпи и така. Очакваме Марчелис с нетърпение! Дано мачка със скандали и махленско поведение. Ако го раздава морална и скучна по-добре да не влиза. Мария се е ракурвила на макс. Сто процента ще има големи изцепки от нея, особено като се надушат с Мегз и Лозанова, с които са приятелки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари