-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Само Златка ли? Коцето минава, когато обърне няколко чашки и някоя мацка като му се натисне, той винаги е готов. Няма значение във връзка или не. Райна не издържа на изневерите и на наркоманията му. Но се намери друга, която да го търпи и така. О, факт. Той изневерява постоянно - слаби ангели има. Ами какво да прави Надя ? Да се развежда ли ? Как ще издържа тези деца ? Не е като Райна, която в началото на връзката беше доста по-богата и известна от Константин. Везната се наклони към него чаак 2008, но тя си е спестила достатъчно и не се нуждае от мъж да я издържа. Тя е ставала свидетелка на много неща (Фокси така е казвал) и сигурно заради това отказа да му ражда деца. Иначе Константин трябва цял живот да е благодарен на Райна защото тя с всички сили го вкара в Пайнер. Към днешна дата сигурно още щеше да е в Съни Мюзик. Николета ще го раздава добричка и скучна - знам я аз нея. По-добре да смажат с Мегз и да се опитат да сготвят и народа да каже: ''Това бебешка каша ли е?''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Емилия и Стораро да не купуват гледания? Странно е през третия ден да направят 150К, а през 15-тия - 210К Визираш 4-ти септември, нали? Само 169К от 210-те са дошли от България. Леко странно е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Емилия с ново гадже Румен Дахлев , нарсобос и бивш на Лия. Да му роди дете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Да си никой просто свиквай - да, да, да... Знаеш ли къде си да си забиеш твойто его.. Там, къде пускат само него: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мария се е ракурвила на макс. Сто процента ще има големи изцепки от нея, особено като се надушат с Мегз и Лозанова, с които са приятелки. Марче няма ли да пуска нова песен вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Аз неудомявах как изобщо някой може да продължи да харесва Райна след представянето й във "ВИП брадър". Тотална излагация, рев, лиготии, злоба, раздразнителност... голямо разочарование беше. Но мисля, че вече е по-зряла, тогава беше още малка фръцла. Ами аз лично не харесвам Райна, не харесвам и не гледам Vip Brother, не съм гледал как се е представила, защото не интересува каква е в живота, така или иначе не я познавам лично и не е част от живота ми, предполагам и при теб, и при останалите е така. Ала ми харесват разни нейни песни и бих ги слушал в определен момент. Кариерата няма много общо с реалността при известните. То и в световен мащаб - повечето се друсат, пият и т.н., но на хубавата песен или съответно - филм, не можеш да не обърнеш внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Това е абсолютна лъжа. 2006 (след випа) мачка с ''Ти си ми всичко'' и ''Думите не стигат'' + брутално представяне на турнето и прием. 2007 е първата година в която я номинират за ''Певица на годината'' и е в топ-а. 2008 също и беше много силна. 2009 Вип Денс я спаси и инерцията от другите години. 2010 вече имаше силен спад. През 2006 тотални хитове бяха също "Като летен грип" и "По всяко време". И именно през 2006 беше номинираха за "Певица на годината" от Нов Фолк. През 2009 есента имаше чудовищна реклама покрай ВИП Денс, раздялата с Коцьо и "Не ми пречи", в която Преса се набута. Тук също заслужаваше номинация за Певица. През 2010 наистина имаше спад, заради различни проекти, но все пак и тогава имаше попадения + номинация за Певица. И след това следват 2011 & 2012, през които реализира кошмарни проекти с няколко изключения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тъпичък Брадър се очертава нещо откъм актуално чалга присъствие. След Деси Слава, Преслава и Емануела да паднат на Марчелис - доста зле. А и 100% тя ще се прави на света вода ненапита, с което разбира се няма да стане по-харесвана. По мое мнение тя е сред най-хейтваните чалгарки и влизането й няма да е позитивно за жанра. Сашка ще спасява положението - нея я виждам мноого над нещата, няма да си мръдне пръста за простосмъртните - Луна в по-хай вариант ще бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 През 2006 тотални хитове бяха също "Като летен грип" и "По всяко време". И именно през 2006 беше номинираха за "Певица на годината" от Нов Фолк. През 2009 есента имаше чудовищна реклама покрай ВИП Денс, раздялата с Коцьо и "Не ми пречи", в която Преса се набута. Тук също заслужаваше номинация за Певица. През 2010 наистина имаше спад, заради различни проекти, но все пак и тогава имаше попадения + номинация за Певица. И след това следват 2011 & 2012, през които реализира кошмарни проекти с няколко изключения. Добре, че шедьовър като "Не ми пречи" не попадна в ръцете на пищящата истерична лузърка Райна, че щеше да го съсипе с никаквото си гласченце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тъпичък Брадър се очертава нещо откъм актуално чалга присъствие. След Деси Слава, Преслава и Емануела да паднат на Марчелис - доста зле. А и 100% тя ще се прави на света вода ненапита, с което разбира се няма да стане по-харесвана. По мое мнение тя е сред най-хейтваните чалгарки и влизането й няма да е позитивно за жанра. Сашка ще спасява положението - нея я виждам мноого над нещата, няма да си мръдне пръста за простосмъртните - Луна в по-хай вариант ще бъде. Забравяш Кали, Бони, Райна, Лияна и другите, които бяха преди Преслава, ДесиСлава и Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Добре, че шедьовър като "Не ми пречи" не попадна в ръцете на пищящата истерична лузърка Райна, че щеше да го съсипе с никаквото си гласченце. В момента Райна пее доста по-добре от Преслава, така че недей да коментираш кой какъв глас има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 В момента Райна пее доста по-добре от Преслава, така че недей да коментираш кой какъв глас има. Има два варианта човек да стигне до такава констатация - или да си е загубил слуха, или любимката му да,е вечна втора цигулка без маса фенове и награда за Певица на годината. Всички помним Райна как цвилеше като заклано агне в баладата си от миналата зима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Айде айде, в последните песни на Преса и е толкоз обработен гласа, че звучи като извънземно на тях. Вади си сам изводи какво е реалното положение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Емилия с ново гадже Румен Дахлев , наркобос и бивш на Лия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Има два варианта човек да стигне до такава констатация - или да си е загубил слуха, или любимката му да,е вечна втора цигулка без маса фенове и награда за Певица на годината. Всички помним Райна как цвилеше като заклано агне в баладата си от миналата зима. Не Райна, а Петя си пусна плейбека на фолклорния концерт. Нали е голямата певица? Не е лесно да се друсаш, да пушиш, да те чукат по дискотеките и да те откарват с линейка след участие. Преслава беше убийсттвена певица, но след 2010-11 това се промени за жалост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Айде айде, в последните песни на Преса и е толкоз обработен гласа, че звучи като извънземно на тях. Вади си сам изводи какво е реалното положение. Уши, нос и гърло ти препоръчвам. А що се отнася до Райна - по-добре на плейбек, отколкото да цвили на живо. Разлика от звука излизащ от магаре и този от Райна - няма разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тъпичък Брадър се очертава нещо откъм актуално чалга присъствие. След Деси Слава, Преслава и Емануела да паднат на Марчелис - доста зле. А и 100% тя ще се прави на света вода ненапита, с което разбира се няма да стане по-харесвана. По мое мнение тя е сред най-хейтваните чалгарки и влизането й няма да е позитивно за жанра. Сашка ще спасява положението - нея я виждам мноого над нещата, няма да си мръдне пръста за простосмъртните - Луна в по-хай вариант ще бъде. Мария е доста по-забавна и интересна, като личност от Деса и Преса. На Деса сезона беше най-слабия, а Преслава беше заснчена от Луна, Кичка, Моника, Люси... въобще тя си беше една статиска в нейния сезон, не се усети присъствието и грам. Тоя сезон ще е многа силен, влизат само скандални личности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мария е доста по-забавна и интересна, като личност от Деса и Преса. На Деса сезона беше най-слабия, а Преслава беше заснчена от Луна, Кичка, Моника, Люси... въобще тя си беше една статиска в нейния сезон, не се усети присъствието и грам. Тоя сезон ще е многа силен, влизат само скандални личности. Преслава и според мен се представи супер зле и незабележимо, но говорех за друго. И Преса, и Деса, и Емануела са харесвани певици и жени. Марче е олицетворение на чалгарското в най-лошия смисъл на тази дума и съм убеден, че ако вотът е честен тя ще е сред първите изгонени от зрителите. Няма да донесе никакви позитиви за чалгата, а и за себе си, това имах предвид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кали: Глобяват сина ми, а оставят деца по морето да пият и да се дрогират по клубовете Еднакво ли се прилага за всички законът, когато става въпрос за защитата на децата? По тази тема дискутираха в предаването „Тази сутрин“ по bTV психологът и бивш зам.-председател на Агенцията за закрила на детето Христо Монов и певицата Кали. Певицата отказва да плати глоба след съставен акт заради това, че 17-годишният ѝ син Георги е бил навън след 22 ч. „без придружител, който да му е роднина“. Около 22:30 ч. Георги е бил в кола с още едно момче на неговата възраст и двама 18-годишни младежи, когато ги спира полиция, защото на зелен сигнал за завой наляво, те преминават направо. Георги е обискиран, проверен за алкохол и наркотици и задържан за 24 часа, разказа Кали. "Проблемът е, че законът не е еднакъв за всички – глобяват сина ми, а оставят деца на по 14 – 15 години в 4 ч. сутринта по морето да ходят пияни и дрогирани по клубове", каза тя. Христо Монов коментира, че законът е еднакъв за всички, въпросът е, че в България правният нихилизъм е национален спорт. Той посочи и че хората трябва да имат позиция и да подават сигнал, когато видят нарушение. "Полицаите не са институция, която да респектира и да ни кара да спазваме закона" – каза Кали. "Всеки си мисли, че може да ги подкупи, а те превишават правомощията си". По думите ѝ, тя има информация от кухнята, според която на ден униформените трябвало да съставят по 10 акта, за да си приключат смяната. Кой ги задава и от кого трябва да печелят пари? - попита тя. Кали още веднъж повтори, че ще обжалва глобата, защото се чувства дискриминирана, че санкционират нея, но не и другите, примерно тези, които заливат медиите с цинични действия. В тази връзка Монов попита защо органите все още не са се самосезирали по случая Сузанита, „която, извинявайте, но взривява и нравствените правила на държавата“. „По Закона за закрила на детето можеше и нейните родители да получат няколко глоби по 3000 лв., а не са. Свободата на словото е ценност, за която са се пролели реки от кръв, но да си показваш някои части от тялото на 14 години не е свобода на словото, а е нарушение на закона и на нормите на морала. И ако сме истинско общество, а явно не сме, би трябвало досега тази госпожица да беше табу за медиите, но тя е всеки ден там“. По отношение на този закон (за закрила на детето, бел. ред.) полицаите имат доста работа, например да минат по жълтите павета и да видят на колко места деца пушат наргилета и други неща, каза още Монов. Когато показваме на децата си, че законът може да бъде нарушаван, всъщност им показваме да не го спазват, че може всичко да се прави. Едно общество няма перспектива, ако не спазва законите си, посочи той. За случая с бащата вземащ наркотици пред детето си в заведение в малките часове на нощта Монов каза: „Доколкото знам за този случай няколко пъти са се обаждали хора на 112 и накрая са били наругани. В други държави отдавна щяха да са отнети родителските права на въпросния родител. Има много мерки за закрила, вкл. настаняване в приемно семейство, извеждане в кризисен център и т. н.“. Гостите коментираха и видеото от социалните мрежи, в което възпитателка първо пренебрегва, после дърпа дете и влачи детенце. По думите на Монов „за такова нещо в държавите, към които се стремим, вкарват в затвора. Точка“. „Със сигурност хората в детските учреждения са прегорели, трудно е да се гледат 20 деца накуп, но когато не можеш да си гледаш работата, си вземаш отпуска. Не може хем пари да искаш да лапваш, хем да не си вършиш работата. Трябва някой накрая да отнесе сериозни санкции, за да се научат хората да спазват закона“ - каза Кали. Източник: btvnovinite.bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Преслава и според мен се представи супер зле и незабележимо, но говорех за друго. И Преса, и Деса, и Емануела са харесвани певици и жени. Марче е олицетворение на чалгарското в най-лошия смисъл на тази дума и съм убеден, че ако вотът е честен тя ще е сред първите изгонени от зрителите. Няма да донесе никакви позитиви за чалгата, а и за себе си, това имах предвид. Емануела също не е с добро име. Даже и тип Мария, само че не е чак толкова меркантилна Няма значение доброто има в случая, всимко зависи от представянето ти вътре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кали: Глобяват сина ми, а оставят деца по морето да пият и да се дрогират по клубовете Само, дето тя си изкарва паричките, пеейки точно пред тези непълнолетни пияни и нашмъркани, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Емилия с ново гадже Румен Дахлев , нарсобос и бивш на Лия. Мислех че ще се съберат с Коко. Жалко, чалгарките нямат щастие в любовта. Има за какво да завиждат на Галена и в личен и в кариерен план е успешна... упс и на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари