petya1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Така е, точно от едно daddy има нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Не е напуснал Diapason Стораро, дори албум с гръцки песни издаде с тях сега. Това, че щял да си прави фирма не го вярвам - той в Diapason си е добре, пуска си какво му е на душа, има си редовните участия, Фики просперира, малкия Емрах свиреше на някакъв инструмент доколкото се сещам, сладкарница отвориха - вървят им нещата. Единствено това малкото, брата на Фики Емрах е доста устатно и чак псува из Youtube и Face-а, но какво да очакваш от лапе. Ивон и Сузанита не са ми различни случаи, то всички вече в 6-7 клас имат instagram и си снимат "яката дупара". Изпуснато е това поколение, евала и правя на Глория наистина за Симона. Една млада и красива дама, а не посредствена kуpва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Някой беше разправял тук, че на един сборен концерт Райна нещо пищяла в гримьорната и Глория й казала "Айде по-тихо, тука да не ти е кръчмата??" Ако е вярно, още повече ми се издигна в очите. Знам, обаче, че Гергана е казала на Татяна да млъква един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Защо не коментирате Ивон, дъщерята на Анелия, която се е снимала с наргиле и явно пуши, ами сте тръгнали да обиждате и подигравате една талантлива певица като Деси Слава? Е, точно тук няма как да намериш съмишленици сред разхайтени пикльовци като Ивон. На мен пък ми е смешно как я пращат при баща ѝ да я вкарвал в правия път. Все едно той е много на място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 "Нали сме в Родопите?" - Не, Десо, в Хималаите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Не. Най-силният й период е около "Бял мерцедес", която е 1-2 години преди това, мисля. Това й е и най-големият хит. Нелка беше някъде в топ 10 може би около 2000 година. Глория, Камелия, Деса, Рени, Кати, Петра, Лия, Софи Маринова, Цветелина - всички тия бяха преди нея. Може и още да има, вече не помня. Бял Мерцедес е от 1996-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Е, точно тук няма как да намериш съмишленици сред разхайтени пикльовци като Ивон. На мен пък ми е смешно как я пращат при баща ѝ да я вкарвал в правия път. Все едно той е много на място. Най-много и за Ивон да се намери осеменител и тя да влезе в отбора на Диневи родилките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Salvatore, коментирай: 2:24 - Преси се навежда да хване букета и изпуска припева След месец ще станат 5 години от появата на тази прекрасна песен, колко бързо лети времето Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Най-много и за Ивон да се намери осеменител и тя да влезе в отбора на Диневи родилките. Поне да раждаха като циганките и да помагаха за демографската криза. Но и за това не стават. Разкрий ме като чуя и си мисля за разкритие при раждане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Някой беше разправял тук, че на един сборен концерт Райна нещо пищяла в гримьорната и Глория й казала "Айде по-тихо, тука да не ти е кръчмата??" Правилно! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Деси се излага, може ли така да тръгнеш да откриваш програма с най-големия си хит в кариерата си и да кажеш спри я... Не ми тръгва, wtf?! И как се е облякла, много зле. А и толкова си личи, че е дошла насила. По-добре не поемай ангажимента. Емиии пуснете си Емилия в Гълъбово, жената се раздаде. Изобщо не искам да гледам такива клипчета, супер разочарован съм и то на една от най-любимите ми певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Говори се че Тони Стораро е напуснал Диапазон вярно ли е? Да, говори се, но нищо официално и сигурно няма поне засега. Единственото, за което има сигурни данни е, че не всички участия на Тони Стораро, се уреждат от "Диапазон рекърдс". Което пък е първият знак, че може би предстои нещо, но да видим. Времето ще покаже дали ще има промени около него и Фики. Иначе, направо ме е срам да пиша тази вечер, като видях каква машина е Амар Гиле. Пичове, нашите измислени претенциозни кифли са нищо, в сравнение с този младеж. От 31 дена в август, всичко му е заето, без пропуск. В септември има 3 празни дни, а декември вече му е пълен. Бенд от млади пичове, средна възраст 20-22 години. Свирят всичко от Мухарем, Шабан и Харис Джинович, до Здравко Чолич, Бийело Дугме и Дино Мерлин. Такава здрава китка от юго-чалга и юго-поп не бях чувал. Панаира се пръскаше по шевовете. Нямаше свободна маса, а бирата и скарата се лееше като из ведро. Най-малко съм очаквал тоя пич, който има точно 1 хит, да направи такова мазало и то на живо, като пя точно 2 часа, за своите 5000 евро. Машина е хора, истинска машина. 18:00 пристигат от Лесковац и се настаняват. 18:30 за чексаунда на панаира. 19:00 в хотела за проготовления. 20:00 сядат да вечерят. 20:40 стават. 20:50 са на панаира. 21:00 започват концерта. Кога нашите така, когааааааааа? Но по-важното. С Амар и бенда му беше главният изпълнителен директор на "Гранд продакшън". Дошъл е по свое желание да види този панаир, за да си направи сметка как да процедира, с десетките БГ натегачи, които му продават звездите тук. Човека си вдигнал задника от Белград и дошъл във Видин, за да види и чуе сам има ли данни за бизнес тук или не. Нали, като направим уговорката, че този е виждал всичко в балканската чалга за последните 30 години можем да предположим, че му е писнало от БГ натегачи, които да предлагат негови изпълнители, като завишават цените за нашите общини и така тук да идват, само евтини имена или изпълнители минали зенита си. Сега е решил да работи само с 1 или 2 посредника, с ясни цени и ясни отстъпки, с ясни %-ти за посредниците, като така да се предлагат и по-скъпи изпълнители, които с новата схема да са достъпни не само, за нашите общини, но и за организиране на самостоятелни концерти, на изпълнители на "Гранд" в тази част на България. Ако нещата се наредят, догодина може и да няма български изпълнители тук, защото могат да им вземат хлеба сърбите.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Направо да ви анексира Сърбия. Ще сте си точно у дома си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Направо да ви анексира Сърбия. Ще сте си точно у дома си. Радвам се, че ме разбра отлично. Подавам сигнала още сега, за да спрат едни хора в Димитровград да си гледат канала в тубата и да погледнат бизнеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Ако е вярно, още повече ми се издигна в очите. Знам, обаче, че Гергана е казала на Татяна да млъква един път. Татяна е много разговорлива, понеже почти няма кой да и обърне внимание, и ако вземе да се излъже и да и даде такова - тя не млъква, ама с часове. Нормално е да писне на хората около себе си, особено на Гергана, която си е от ония ти дето ако не я питаш, няма и да я чуеш. Имаше едно гостуване в "Автограф', на което още в анонса преди първия въпрос тя почна да говори и така минаха поне 10-11 мин. преди изобщо да я питат нещо, спретна един монолог, дето е 1/3 от предаването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Десислава няма за кога да поумнее. Иска се четене на книги за обогатяване на речника, иска се общуване с различен кръг хора от чалгата и спорта (където в речника преобладават не повече от 5-10 думи). Тя се чувства добре и комфортно в комично-простоватичката среда, която си е устроила с времето. Хора като нея винаги замазват глупостта си с лигав смях, много бърборене, но накрая все едно нищо не е казано. И хубавото пеене е превърнала в лигавене. На мястото на един организатор, който е платил за нея, подобно на прекъсването на песента бих й прекъснал участието и да си ходи по живо, по здраво да се кикоти вкъщи без останалата част от хонорара. П.П. И да скрие тези грозни колене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Радвам се, че ме разбра отлично. Подавам сигнала още сега, за да спрат едни хора в Димитровград да си гледат канала в тубата и да погледнат бизнеса. Мхм...в момента, в който този панаир се финансира от хората, а не от общината, сигурен съм, голям бизнес ще е. Това, което се случва във Видин е далеч от пазар. На безплатно винаги има публика. От канала в тубата поне вървят реални пари. А във Видин се налива от пусто в празно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Защо не коментирате Ивон, дъщерята на Анелия, която се е снимала с наргиле и явно пуши, ами сте тръгнали да обиждате и подигравате една талантлива певица като Деси Слава? Точно Деси три пъти е пяла в нашия град, неадекватна никога не е била. А Рени...........алчността не прощава. Замина за иСраел с мисъл за кариера заряза си феновете, изкара господин димитров сводник и заби нож в гърба на бившите си колежки от "Пайнер", наричайки ги "курви"............Сама си е виновна. За бившия и свекър, който остави болница без пари и деца без лечение, да не говорим. Сама си изпроси всичко. Написаното за Глория, че е без претенции, много ме зарадва. Дано да раздава автографи след концерти. Какво мислиш за Сузанита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не знам как може Видин да ти бъде база за преценка има ли бизнес в България или няма. И не знам как Видин се пръска по шефовете на панаири, а стане ли въпрос за заетост и раждаемост е последната дупка на кавала. Странен народ има там. А като ходих последно беше и въз черен. :1000 (29): Едно е да идват масово безизвестни у нас сръбски певци за без пари, друго е да трябва да събираш вход. Е, имате кмет и пари да им плащате, но други общини на юг и на изток, сещаш се, няма да ти викнат Амар някой си от Сърбия. Да не говорим, че доста кметове в България преустановиха поканите на всичко свързано с чалга - или фолклор, или рок са предпочитаните стилове за общински празници предимно. А ако има пък чалгарка, тя задължително 20-30 минути изпълнява фолклор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И този клип успя да събере 1 милион Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И този клип успя да събере 1 милион А сега можеше да има 2 милиона, ако Пайнерските гадини не бяха изтрили 1 канал с песните на Гло в HD, най-големите хитове бяха с 300-400К в началото на 2013-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 А сега можеше да има 2 милиона, ако Пайнерските гадини не бяха изтрили 1 канал с песните на Гло в HD, най-големите хитове бяха с 300-400К в началото на 2013-та. Ем да ... Аз се чудя как този 1 милионен също не е изтрит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Глория да пуска нова песен, за която да се довери на Лобошки. Или да пробва с Ганев, щото преди 12 г. той се прочу първо с парчета за нея. Може и Димитър Петров, макар че той вече живее в чужбина. Последната песен е провал, и то заради текста, клипът също не буди интерес. Циганите беше по-сполучлива, имаше супер припев и настроение, но и нея съсипа с тъп клип, пред който дори тв версията към същата песен беше класа. Времената много се промениха, но искам Глория да скандализира, защото все още може да направи революция, както с ”12 диаманта” и „Крепост” примерно. Към момента прави компромисни със самата себе си неща, като изключим баладите, от които слаба няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз пък искам да направи песен от Оцко. Много ще ми е интересно как ще звучи е негова песен. А за Стораро и Diapason - то това не е ли емблемата на тая фирма, Ара без Алисия и Диапазон без Стораро... Странно ще ми е. Не мисля,че ще напусне. А , това, че не всички участия му минават през фирмата - на Кали Илиян и е уреждал участия, приятелска помощ така да се каже, ама не са тръгнали да напускат. Всички участия не минават през фирмите, но впоследствие се отчитат там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари