Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Същите гледания като Боса, която не е чалга, но се изкарва провал, а това "хит" :mf_surrender: :Vishenka_05:

Не е чалга, но се пее от чалга певица, слуша се от чалгари и е в чалга канал .. :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Малко ще се отклоня от темата за куврите в чалгата, която е супер занимателна, за да нахвърлям каквото някои неща от панаира ни, които не споменах:

1. Константин излезе на сцената на панаира поръча си чай (кофичка от 400 гр. с уиски, а догоре с лед), напи се за 20 минути и фъфлейки се провикна:

- Как мислите, че се казва детето на Цветелина Янева? - последва тишина. :blink:

- А как мислите, че може да се казва, когато баща му е Делян Пеевски? - пак тишина. :wacko:

- Ми Делян бе хора, толкова е просто! - явно сме много тъпи във Видин. :bx:

- Знаете ли, че в следващата песен съм снимал Николета Лозанова? - :blink:

- А знаете ли, че Николета влиза във ВИП Брадър? - :1000 (1):

- И аз съм бил във ВИП Брадър, нали помните? - около 20 деца казаха дааааааааа..... а към 4980 суши се оказахме много тъпи. :bx:

След "концерта", Кокаинчо си тръгна с една стара видинска кувра (на около 40), която имаше ресторант тук, па после в София, а сега казва, че има в Испания. Същата ме пита докато бяхме около сцената, дали не можем да намерим нещо за тази вечер, за Коцето. Ама така, нали съм се сещал, абе от онова, за веселба, знаел съм кое. И като хората до мен и казаха, че съм ченге.... никога не съм виждал толкова широко отворени и ококорени очи в живота си. Момата потърси дрога от най-неподходящият субект на панаира. Изпари се бързо след това с наркомана и отпрашиха направо към ресторанта на онзи с бирарията и "чайчето" (Иво Петров). Там са яли и пили "на корем", направили са към 700 лева сметка и са си тръгнали. Иво им прости и този път.

2. Деса ни каза към 12-14 пъти, че е бременна. Очевидно смята, че не личи, та да знаем. Останахме с впечатление, че няма друга бременна в България.

3. За Рени, флашката, плакатите и батериите на микрофона ви казах. За просенето на дискотеки също. Но тя искала да пее и в бирариите, за 300 лева. :gun_bandana:

4. Емилия Стоянова от Сигнал+ иска по 50 лева за статия в сайта си. Затова имаше само една, за панаира при нас. Всичко вече е само пари....

Ще повториш ли ?

Сподели в други сайтове

Недоумявам как това нещо вече 16 (!!!) седмици е в топ 10 по гледания. С това темпо ще е топ 5 в годишната класация. :mf_surrender:

Ей това е българска песен да отива към 10 млн. гледания и ти да не знаеш за съществуването й. :1000 (29):

Циганите винаги са ме изненадвали с това колко мудни песни харесват ... всички песни за Кукли Барби и за сватби се ядват, ама това е доста провлачен мега хит. :1000 (29):

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Малко ще се отклоня от темата за куврите в чалгата, която е супер занимателна, за да нахвърлям каквото някои неща от панаира ни, които не споменах:

1. Константин излезе на сцената на панаира поръча си чай (кофичка от 400 гр. с уиски, а догоре с лед), напи се за 20 минути и фъфлейки се провикна:

- Как мислите, че се казва детето на Цветелина Янева? - последва тишина. :blink:

- А как мислите, че може да се казва, когато баща му е Делян Пеевски? - пак тишина. :wacko:

- Ми Делян бе хора, толкова е просто! - явно сме много тъпи във Видин. :bx:

- Знаете ли, че в следващата песен съм снимал Николета Лозанова? - :blink:

- А знаете ли, че Николета влиза във ВИП Брадър? - :1000 (1):

- И аз съм бил във ВИП Брадър, нали помните? - около 20 деца казаха дааааааааа..... а към 4980 суши се оказахме много тъпи. :bx:

След "концерта", Кокаинчо си тръгна с една стара видинска кувра (на около 40), която имаше ресторант тук, па после в София, а сега казва, че има в Испания. Същата ме пита докато бяхме около сцената, дали не можем да намерим нещо за тази вечер, за Коцето. Ама така, нали съм се сещал, абе от онова, за веселба, знаел съм кое. И като хората до мен и казаха, че съм ченге.... никога не съм виждал толкова широко отворени и ококорени очи в живота си. Момата потърси дрога от най-неподходящият субект на панаира. Изпари се бързо след това с наркомана и отпрашиха направо към ресторанта на онзи с бирарията и "чайчето" (Иво Петров). Там са яли и пили "на корем", направили са към 700 лева сметка и са си тръгнали. Иво им прости и този път.

2. Деса ни каза към 12-14 пъти, че е бременна. Очевидно смята, че не личи, та да знаем. Останахме с впечатление, че няма друга бременна в България.

3. За Рени, флашката, плакатите и батериите на микрофона ви казах. За просенето на дискотеки също. Но тя искала да пее и в бирариите, за 300 лева. :gun_bandana:

4. Емилия Стоянова от Сигнал+ иска по 50 лева за статия в сайта си. Затова имаше само една, за панаира при нас. Всичко вече е само пари....

Направо е невероятно какво се случи с този жанр за 10 години. Някой ако ми беше казал през 2007, сигурно нямаше да повярвам.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Невероятна песен! :) Имаше страхотен прием на турнето 2004... как ми липсва това време..песните имаха смисъл-текстовете най вече..

На това турне всички ми изглеждаха и ги възприемах като световни звезди. Беше невероятна емоция и всяка имаше много силен прием.

Това е едно от най-любииите ми изпълнения.

Сподели в други сайтове

Недоумявам как това нещо вече 16 (!!!) седмици е в топ 10 по гледания. С това темпо ще е топ 5 в годишната класация. :mf_surrender:

Mangava te uvel tu menge but shukar, най-големият цигански хит тази година :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На това турне всички ми изглеждаха и ги възприемах като световни звезди. Беше невероятна емоция и всяка имаше много силен прием.

Това е едно от най-любииите ми изпълнения.

Това е от 2005. Първото беше 2004, но и това беше много добро.. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Mangava te uvel tu menge but shukar, най-големият цигански хит тази година :3fdb8960598fa63e:

Доста стабилен хит е,а текста кърти много е як :1000 (29):

А,МЕГА хит си е "Барби"-то на Рико Бенд + новите им песни от тази година "ВИП Свадба" и "Шик,шак,шок".

Сподели в други сайтове

След "концерта", Кокаинчо си тръгна с една стара видинска кувра (на около 40), която имаше ресторант тук, па после в София, а сега казва, че има в Испания. Същата ме пита докато бяхме около сцената, дали не можем да намерим нещо за тази вечер, за Коцето. Ама така, нали съм се сещал, абе от онова, за веселба, знаел съм кое. И като хората до мен и казаха, че съм ченге.... никога не съм виждал толкова широко отворени и ококорени очи в живота си. Момата потърси дрога от най-неподходящият субект на панаира. Изпари се бързо след това с наркомана и отпрашиха направо към ресторанта на онзи с бирарията и "чайчето" (Иво Петров).

Тук не трябваше ли да има проявено полицейско самосъзнание и да сигнализираш на дежурните ти колеги за дъртата шафрантия и желанията й?

Когато глобят Кали, че синът й бил след 22 часа навън, и когато цивилна откровено попита полицай от къде може да се снабди с дрога. Много объркана държава.

Сподели в други сайтове

И защо да сигнализира?

Тя не е направила нищо нередно, питала е. Не може да бъде арестувана, щото е питала. Откога питането е подсъдно?

Реално нищо не е направила, освен да е попитала, което пък означава, че и не знае откъде да вземе, т.е. няма връзка с дилър. Реално нито е полезна като някаква връзка , нито е извършила престъпление, просто е задала въпрос към крайно неподходящ човек.

Сподели в други сайтове

То, когато караш в града със 70 пак нищо не правиш, но ще те глобят. Нарича се "превенция" и точно защото се чака някой да бъде застрелян, друг да бъде блъснат, на трети да му падне нещо от сграда на пътя - за това сме на този хал. В САЩ тая да е вкарана в ареста на минутата.
Сподели в други сайтове

И защо да сигнализира?

Тя не е направила нищо нередно, питала е. Не може да бъде арестувана, щото е питала. Откога питането е подсъдно?

Реално нищо не е направила, освен да е попитала, което пък означава, че и не знае откъде да вземе, т.е. няма връзка с дилър. Реално нито е полезна като някаква връзка , нито е извършила престъпление, просто е задала въпрос към крайно неподходящ човек.

Изпазила е намерение и би следвало най-малкото да бъде следена!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Hotarena са публикували списък на родните знаменитости, които шмъркат кокаин, и Камелия е вътре. :hahaha: Няма такъв смях! Жената дори не пуши, рядко пие, гледа да живее здравословно, а тия чак са цитирали случка, в която преди няколко години била постъпила в болница заради кофти дрога. :1000 (10):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...