foxy_vd Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ще повториш ли ? Да, няма проблем. Значи чакаме я да дойде със СА и бе казала, че ще е в хотела към 18:00 часа. Нямало нужда да идваме на "Шел" преди да се влезе в града, защото имала GPS в колата..... "Нисан" на около 5 години. Естествено, като всички българи тази година (без Славка Калчева), Рени закъсня и дойде в 19:30ч. Това не бе проблем, защото на българите чек саунд на панаира не им трябва понеже не водят бенд със себе си, като сърбите. Но все пак не мога да сбъркам отношението на нашите към града ни, в който идват колкото се може по-късно и си тръгват веднага, след като си вземат парите. Някак сме им неприятни или може би не е много престижно да те пишат, че пееш на най-големият кръчмарски панаир в България, който е с вече над 130-годишна традиция. Един Коцьо ни уважава за повечко време и разбира се, за наша сметка. Явно затова му сипваме колкото му душа пожелае и го изпращаме с почести. Та пристига Рени, настанява се в хотела, оправя се и казва, че е готова за панаира. Отиваме там, застават зад пулта на озвучителите, които са страхотна компания и озвучават всичко от рок и джаз, до чалга и опера. Чакат хората да си върже озвучителя на Рени лаптопа и другите неща и стигат до най-важнато - флашката я няма. Настава смут и естествено шофьора на кмета ни с нейният придружител (а с него каква е историята не е за приказки) отиват до хотела, да вземат горката флашка. В товма време вече е почти 21:00 часа и трябва да започват. Върнаха се хората, дадоха и флашката, направиха пробата и всичко е ОК. После обвини озвучителите, че нещо връзката с микрофона и на е добра, те и смениха батериите да 10 секунди и всичко бе ОК до края. През това време един дядо с плакат и картички стои на огражденията. Помоли се за автограф и Рени се впусна за му дава. Снимаха се даже, бъбрят си, а хората я подканят да излиза на сцената. Но жената бе в настроение и не и пука за това. Като подписа плаката и завърши разговора с дядото се сети, че в хотела имала и плакати и настоятелно ни погледна мен и шофьора на кмета. Шофьора и каза, че няма как да се върне втори път до хотела за глупости, а тя продължава да гледа в мен. Аз само споменах, че съм местен гид на СА и няма как да стане, а Рени седна сърдита на една пейка. Вдигна телефона и се скара на един от съдържателите на бирариите ("Джордан"), че не я поканил да му пее и в ресторанта след това. Човека и обясни, че има сватба и няма как, а тя настояваше, че и на сватби пее. Пак и се обясни, че не става, но тя му каза, че може и в бирарията на панаира да пее. Той пак я отряза, защото си има прекрасен местен бенд за тая работа, който струва само 300 лева за цяла вечер, но тя си настоява, че бързо се сработва с бендове всякакви и би пяла за тези пари. Като и стана ясно, че няма да стане с допълнителни ангажименти го обвини човека, че искала да работи, а той не и давал. Седи сърдита на пейката Рени и игнорира всеки, който и подскаже, че е минало 21:00 и трябва да излиза. Жената явно е решила да изкара някакви допълнителни пари, освен тези 1500 лева, които СА и е уредила, заради отказа на Пайнер да пратят предварително планираната Тони Дачева. В този момент, не знам как и аз се направих на маймуна, за да разведря малко тегавата обстановка около пулта с озвучителите и казах на СА: - Саше, тоя град не е само панаир, кебапчета, печени прасета, евтина бира и мрънкащи изпълнители. Хайде да те заведем с жена ми после, на дискотека така извън града до едно басейнче, където преди месец ти уреди Камелия и не успя Андреа и Лорена, защото Пайнер подбиха цените им с Яница и Теди Александрова. Тази вечер е Теди наред. СА се съгласи веднага, но отнякъде изпълзя Рени и ни пита: - Това "Импулс" дискотека ли е? - кимнахме утвърдително. - И защо аз не съм планирана, да пея там тази вечер? - и ни гледа с презрение. Аз и казвам, че няма как да пее и там, защото е планирана и предплатена Теди Александрова, което направо докара Рени до странно състояние на духа и понеже само аз не бях начешан тази вечер от нея си го отнесох, ама баш както трябва. Грозна история е да разправям няколкото изречения, но няма да подам до нейното ниво. Не, че не мога, но я съжалих. Защото това, което после ми разказа СА, за взаимоотношенията с Рени можеше, само съжаление да събуди у всеки, не само у мен. Оказа се, че за цялата 2016-та Рени е имала точно 2 участия. За първите 3 месеца на 2017-та нито едно. И тогава и се е обадила СА, започнала е да и реди програма и от април до септември Рени вече има над 30 участия. И за благодарност, на панаира Рени дойде с озвучител и един пич на около 30 години, който някак беше като нейн партньор, а той се окоза последният човек на земята, който СА желае да види. Натам се сещайте, но циркът поне пред мен бе като за филм. Егати съвпаденията и маниакалното търсене на работа. Това западналите чалгарки са страшна напаст. И всичкото това, на фона на прясно уредини през същият ден от СА 2 участия ва Рени в Испания (Памплона), на 1500 евро с прлатен транспорт, настаняване и т.н. като на човека бе обещан и Тони Стораро, ако нещата потръгнат. Знаете ли какво попита Рени, когато разбра, че всичкото това, което е осигулено за нея е направено и за озвучител (придружител) или който иска със себе си да заведе, даже на разходка? - А не може ли разходите, за озвучител (придружител) да ми ги платят отделно кеш, щото мога да се оправям сама? В този момент не само аз щях да се гръмна, честно ви казвам.... Hotarena са публикували списък на родните знаменитости, които шмъркат кокаин, и Камелия е вътре. Няма такъв смях! Жената дори не пуши, рядко пие, гледа да живее здравословно, а тия чак са цитирали случка, в която преди няколко години била постъпила в болница заради кофти дрога. :1000 (10): Това е старо, а те се базират на него. Общо взето случката е следната. През есента на 2009 година Камелия имаше някакво участие в Лондон, в български ресторант. Отива, сяда на някаква маса в стая пригодена за гримиране, която запазена от домакините за певиците и пие нещо, докато Цветко върже техниката. Всичко е културно и точно. Вино, ракия, уиски, вермут и т.н. каквото си изберат официалните гости. При желание нещо за хапване. Приборите подредени, чиниите и те, сол, захар, кокаин, марихуана, екстази... като в аптека. Гледа жената, пита какво е това излишното, а те недоумявайки и отговарят: - Ами почти всички взимат, затова сме заредили да има. Изпълнителите са ни важни, трябва да предложим и нормалните екстри. Както и да е, минало заминало, но шокът от това, че персонала предлага драгата така, както оливерник с олио, оцет, сол и черен пипер е втрещило "чипровската". Дойде си в България, сподели го в някакво интервю, като не спомена имена на хора и ресторанти, но го направи така, че всички да разберат, че е в Лондон. От тогава тези организатори там не я канят, а жълтите от "Хотарена" си съчиниха собствена история, която днес преразказват, но не се самоцитират, защото е измислица. Ако не беше, щяха всяка седмица да я хейтят за същото, както правят с Преслава. Търсят стара сензация, която да продадат днес, това е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Цветелина отдавна е народна певица. Те са друга категория хора. Те Славка Калчева и Янка Рупкина, и те са си със съпрузите от едно време. Славка е разведена от много отдавна, никъде не е афиширала друга връзка след това. Янка Рупкина 3 брака има, два от тях за сърби. Росица Пейчева заряза мъжа си и той от мъка се обеси в едно междублоково пространство. Въобще не са друга категория - човек или е гнил, или не е. Биляна също има съпруг, шефа на Метро. Тази година участва на Пирин фолк. А Таня Боева не е вече с мъжа си, но заради зелената карта нямат фактически развод. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Славка е разведена от много отдавна, никъде не е афиширала друга връзка след това. Янка Рупкина 3 брака има, два от тях за сърби. Росица Пейчева заряза мъжа си и той от мъка се обеси в едно междублоково пространство. Въобще не са друга категория - човек или е гнил, или не е. Биляна също има съпруг, шефа на Метро. Тази година участва на Пирин фолк. А Таня Боева не е вече с мъжа си, но заради зелената карта нямат фактически развод. Браво, можеш да напишеш книга за личния живот на народните певици. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не си мислете, че като пеят фолклор са по-сдържани. И те имат катерици, и тях ги сърби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не си мислете, че като пеят фолклор са по-сдържани. И те имат катерици, и тях ги сърби. Мен ме сърби подмишницата. Какво да правя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Нямам си и на идея, експериментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Браво, можеш да напишеш книга за личния живот на народните певици. :1000 (29): Че то това не са някакви тайни, някои неща те сами си казват в интервюта, а други ги има по сайтовете. Това за Росица беше голяма новина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия и Деси Слава през 2017 не трябва да получат и номинация за певица, ако има награди :1000 (29): Толкова слаба година не знам откога не са имали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 "Дразни ме" до няколко дни ще мине последната песен на Деса по гледания. Във Видин ще има празнична вечеря на свещи и правене на бурна любов след това, а в Бургас една рецепта за Диазепам ще бъде изпълнена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия и Деси Слава през 2017 не трябва да получат и номинация за певица, ако има награди :1000 (29): Толкова слаба година не знам откога не са имали... Е, Анелия може да избухне с новата песен, щом е на Ганев. Но направи доста грешни ходове тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Рени явно е напълно изкукуригала. Менопаузата също си казва думата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Бебето на Янева носи името на баща си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия снощи беше в Дупница на участие. Няма толкова неадекватен изпълнител! За целия един час, в който беше на сцената изпя само 5 нейни песни ( 2 дуетни)+ 2 пъти новата. Всичко друго беше сръбско. Само сръбското беше на живо и то не изцяло. Хем й казаха, че хората не искат толкова сръбско, а тя пак настоява да пее това. Завърши с Дай ми още и обясняваше как трябвало повече хора да подкрепят тази песен, а не да я забравят толкова бързо. 100 пъти повтори да не се снима докато пее новата песен, но никой не я отрази. Страшно тъпа е песента. Много ми прилича на една на Роксана - "С тебе ми е най-най-най- яко..." . При Анелия е "сладко" в края на изречението. През цялото време говореше нещо, но никой не разбра какво казва. Всички обаче разбрахме,че от дни не е спала и си е със същата рокля и ботуши вече трето участие - по нейни думи. На два пъти спря участието да пие вино и вода, и то по средата на някоя песен. Хем е на плейбек, хем спира цялата песен, за да пие. Не е за вярване такива хора как се задържат толкова години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия пя и в Симитли на празника на града, наистина никакъв контакт, хората заспаха... Пя две нови песни, в което нямаше някакъв смисъл. Май ще зареже "Вярвай", иначе "Като за последно" а.к.а "С тебе ми е най" излиза в Понеделник. И на мен не ми хареса, да видим като излезе официално... След Анелия пяха Павел и Венци и направо... Взривиха. Всички избухнаха, пяха и се драха. Чалгата май наистина загива.. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Рени явно е напълно изкукуригала. Менопаузата също си казва думата. Видяхме я каква елементарница е във Випа... Честно казано ме е гнус от цялата тая пасмина вече. Прости чалгарки. По-скоро валякът да ги мине и да идват следващите от попа. Очакват ли се някакви премиери през септември или ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия снощи беше в Дупница на участие. Няма толкова неадекватен изпълнител! За целия един час, в който беше на сцената изпя само 5 нейни песни ( 2 дуетни)+ 2 пъти новата. Всичко друго беше сръбско. Само сръбското беше на живо и то не изцяло. Хем й казаха, че хората не искат толкова сръбско, а тя пак настоява да пее това. Завърши с Дай ми още и обясняваше как трябвало повече хора да подкрепят тази песен, а не да я забравят толкова бързо. 100 пъти повтори да не се снима докато пее новата песен, но никой не я отрази. Страшно тъпа е песента. Много ми прилича на една на Роксана - "С тебе ми е най-най-най- яко..." . При Анелия е "сладко" в края на изречението. През цялото време говореше нещо, но никой не разбра какво казва. Всички обаче разбрахме,че от дни не е спала и си е със същата рокля и ботуши вече трето участие - по нейни думи. На два пъти спря участието да пие вино и вода, и то по средата на някоя песен. Хем е на плейбек, хем спира цялата песен, за да пие. Не е за вярване такива хора как се задържат толкова години. Накрая ще излезе, че Глория е най-голям професионалист. Идва навреме, разбира се с две думи с организатори и собственици, пее си на живо жената, остава след концерти, благодари, няма излишни претенции и пиянски изцепки. Само да си разнообразява програмата по-често и да пее по-хитовите и вдигащите хората песни и е бетон. Така са още няколко певици от по-старата генерация като Нелина, Райна, Емилия, Дачева, Ивана, Валя, Кама донякъде и всичко друго е леш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия пя и в Симитли на празника на града, наистина никакъв контакт, хората заспаха... Пя две нови песни, в което нямаше някакъв смисъл. Май ще зареже "Вярвай", иначе "Като за последно" а.к.а "С тебе ми е най" излиза в Понеделник. И на мен не ми хареса, да видим като излезе официално... След Анелия пяха Павел и Венци и направо... Взривиха. Всички избухнаха, пяха и се драха. Чалгата май наистина загива.. :/ Две нови песни!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Две нови песни!? Ами две, които не са излезли официално.. "Вяряай" и "С тебе ми е най" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ами две, които не са излезли официално.. "Вяряай" и "С тебе ми е най" "Вярвай" си е официално издадена вече. Но очаквах да я качат със слайдшоу и в Планета Офишъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Наистина потрес, ако тези неща всички са верни в последните страници. Уж са в зряла възраст, че някои и повече, а акъл не им дойде. А ние искаме да са адекватни в кариерите си, да правят качествени песни. Много зле, и аз не съм вярвал някога, че ще се стигне до тук. Като се сетя как съм ги защитавал, колко съм се ядосвал и разсъждавал, че не трябва да се поставят под общ знаменател всички. Пък сега сякаш се оказва, че другата страна е имала повече право. Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Някой да се сети и да й направи кавър, че да види хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Някой да се сети и да й направи кавър, че да види хит. само Камелия е толкова проста п***а, че да купи песен, която гърми отвсякъде :1000 (29): иначе: :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Очакват ли се някакви премиери през септември или ? Анелия - С тебе ми е най Кали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Камелия ще прави албум, трябва и пълнеж за него. Тя може да си го позволи, защото е първата, за която разбрахме колко е изкарала от чалга в кариерата си - 15 000 000 лева. Изкарала, а не похарчила, за безсмислени клипове в Сен Тропе, Хавана и островите Бора Бора или за дрешки и парцалки на еди кой си известен само на снобите дизайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Камелия ще прави албум, трябва и пълнеж за него. Тя може да си го позволи, защото е първата, за която разбрахме колко е изкарала от чалга в кариерата си - 15 000 000 лева. Изкарала, а не похарчила, за безсмислени клипове в Сен Тропе, Хавана и островите Бора Бора или за дрешки и парцалки на еди кой си известен само на снобите дизайнер. успокой се, имах предвид "Ena" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари