gogo Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Не се научиха да не си пеят песните преди да излязат официално... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Четох ви мненията за Анелия по участия... и аз да кажа: Преди 2-3 години бях на заведение (ресторант), където тя имаше участие. Платихме 10лв. вход на 8 човека, от заведението казаха, че щяла да обикаля по масите да вдигала хората, да се играят хора и ние се съгласихме. Дойде деня, отиваме... закъсня с 30 мин., започна да бичи един як плейбек, като дори по едно време се покри, докато й вървеше песента :1000 (29): Стоя около час, нито едно живо изпълнение и нито един вдигнат човек, освен сервитьорите и хората, които посещаваха тоалетната. Всички други бяха на местата си и все едно на сцената нямаше никой. :1000 (29): Сега не знам как е, но така като ви чета историите, поне пее на живо. Иначе си мачка с хитове, но не може да ги представи както трябва пред публика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Сега не знам как е, но така като ви чета историите, поне пее на живо. Иначе си мачка с хитове, но не може да ги представи както трябва пред публика. Пее на живо, но не нейните песни. :1000 (29): Днес с приятелите, с които бяхме на участието на Анелия си говорихме как няма друг толкова скучен и досаден изпълнител. Собствениците на дискотеката също не са били доволни, защото и те бяха там на откриването на дискотеката за сезона. Съмнявам се да я поканят втори път. Един от собствениците й каза шеговито на микрофона "Хайде да минем пак на български песни, че тук не искат толкова сръбско" , а тя отвърна, че е на вълна сръбско тези дни и това й се пее. За 50-55 минути участие спря на два пъти цялата музика за питие и накрая слезе и си замина. Никой не разбра кога се изнесе от дискотеката, защото още вървеше Дай ми още. Може да е единичен случай това нейно поведение, но като чете и на другите впечатленията, явно си е практика при нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Дали тази нова цигания на Анче ще стане хит на годината ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Верно е комплексирана. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Не се научиха да не си пеят песните преди да излязат официално... бърза, че има друг гюбек със същите семпли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Верно е комплексирана. :1000 (29): Разбира се, че е била и никога няма да има и една малка частичка от това което е била. Изключително превзето, неестествено и заблудено същество. Свършиха парите от мъжа и реши, че още е голямата работа и ще се изявява като певица. Хайде, стига с цирковете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Верно е комплексирана. :1000 (29): Ти добре ли си? Отворих тоя линк само защото ми е скучно и исках да й се изсмея, но какво лошо каза? Даже интервюто е много добро...Но нали не е баба ти Гло да ти издуе муцки, да каже колко е запазила себе си-попита в нафталин, колко талантилива е нехаризматичната й дъщеря, колко диети прави за да се запази млада, а сигурно гладува като скот, как е тръгнала от трактористка или там каквото е завършила и е стигнала до "примата" на фолка, а и да не забравя да плесва шамари наляво надясно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Абе след тва интервю ми тръгна някакво на Андреа и я чух и нея, освен че е тъпа като гъз ми направи впечатление какво говореше. Andrea Production било фирма (?), дали ще пренавие нещо Сузанита да е част от тая простотия? Както Камелия търсеше някой за нейната, така Андреа вече да е "взела" Сузанита...Wtf, тея чалгарки пропаднали не стига че развратиха едно поколение, ами сега ще се опитват и с поп певачки да развалят мисленето на децата. Гадни змии, да залязват по-бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Абе след тва интервю ми тръгна някакво на Андреа и я чух и нея, освен че е тъпа като гъз ми направи впечатление какво говореше. Andrea Production било фирма (?), дали ще пренавие нещо Сузанита да е част от тая простотия? Както Камелия търсеше някой за нейната, така Андреа вече да е "взела" Сузанита...Wtf, тея чалгарки пропаднали не стига че развратиха едно поколение, ами сега ще се опитват и с поп певачки да развалят мисленето на децата. Гадни змии, да залязват по-бързо. Андреа може да е всичко друго, но не и тъпа. ПС: Може ли линк към това интервю, което си гледал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Абе след тва интервю ми тръгна някакво на Андреа и я чух и нея, освен че е тъпа като гъз ми направи впечатление какво говореше. Andrea Production било фирма (?), дали ще пренавие нещо Сузанита да е част от тая простотия? Както Камелия търсеше някой за нейната, така Андреа вече да е "взела" Сузанита...Wtf, тея чалгарки пропаднали не стига че развратиха едно поколение, ами сега ще се опитват и с поп певачки да развалят мисленето на децата. Гадни змии, да залязват по-бързо. линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Андреа няма фирми регистрирани на нейно име към момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нали се сещаш, че тези с клиповете в Хавана и Сен Тропе не са си изкарали парите за тези видеа. Със сигурност в чалгата има и по-спечелили от нея - например Азо, който почти винаги си е прибирал големия хонорар, поради това, че шеф не му е бил Митко Пайнера. Иначе тоя Х фактор е пълна пародия... последния сезон на Гласът направо беше класи над това, от-до участниците си пееха. 5 минути представят някакъв бездарник, а после още 5 слушаме излагацията му и глупостите на Саня и Дриско - пълна загуба на време. X Factor е пълна миндилщина. Липсва разнообразие от жанрове - там се пее само Бейонсе и Рейхана Спечелилите тоя "формат" после в кое се реализират също не е ясно - реализираните от там са изпаднали преди финала или са напуснали сами , аз реализиран победител там не съм видял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ти добре ли си? Отворих тоя линк само защото ми е скучно и исках да й се изсмея, но какво лошо каза? Даже интервюто е много добро...Но нали не е баба ти Гло да ти издуе муцки, да каже колко е запазила себе си-попита в нафталин, колко талантилива е нехаризматичната й дъщеря, колко диети прави за да се запази млада, а сигурно гладува като скот, как е тръгнала от трактористка или там каквото е завършила и е стигнала до "примата" на фолка, а и да не забравя да плесва шамари наляво надясно. :1000 (29): Не, нищо лошо не каза, освен че се изтъкна 1 милион пъти като "единствената" в това и онова, как пяла на концерта на Лепа Брена и била "прекъснала" двете ѝ части и куп такива изтъквания, които не ходят на успяла певица. Успелите хора не се хвалят, а други ги хвалят. А и предвид това, което Фокси разказа преди 2 дни тук за участието ѝ във Видин и това, което тя сега казва за всичките си участия, как имало търсене, как искали великанските ѝ хитове..... жалка картинка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Аз пуснах интервюто на Рени и го спрях. Мре да се изтъква. Непоносима е. Жалко, защото е добър човек, а е толкова комплексирана от някогашните си успехи и невъзможността да ги повтори. Това я кара да говори и прави неща, който не й прилягат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Аз пуснах интервюто на Рени и го спрях. Мре да се изтъква. Непоносима е. Жалко, защото е добър човек, а е толкова комплексирана от някогашните си успехи и невъзможността да ги повтори. Това я кара да говори и прави неща, който не й прилягат. Желанието и да и бъде заплащано за всичко е не по малко. Бързо всички телевизии да и плащат за това дето и въртят песните. Това са тотални вековни хитове. Ще пребъдат! :3fdb8960598fa63e: Моля и всичките и телевизионни изяви да бъдат компенсирани поне с няколко хиляди. Това е звезда на три континента. Излагаме се така да не уважаваме жената! Пък тя иначе нека да си работи с приятели и нека да и работят за без пари. Така се прави пред "големите"! Смешница голяма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Новата песен на Анелия - "С тебе ми е най" е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов - Люси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Новата песен на Анелия - "С тебе ми е най" е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов - Люси. Къде го пише това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Къде го пише това ? Вярно е. *поне за авторите на песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо са изтрили Вярвай от Ютуб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Валя с нова песен от Кишев и Петя Радева. Казва се "Наранявай". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Валя с нова песен от Кишев и Петя Радева. Казва се "Наранявай". Дай информация???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Веселин Любенов добави 3 нови снимки — с/ъс Emilia Valeva и Veselin BigFen Liubenov. преди 19 часа · Old but gold remembers !!! С Емилия на участия преди повече от четири години (2014 ) !!! :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 „Фермата“ разби „Х Фактор“ с рекорден рейтинг - закова 2 милиона пред екрана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари