Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Валчето ще направи около 80 000 за денонощие - и то след година и половина пауза, кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Валчето ще направи около 80 000 за денонощие - и то след година и половина пауза, кралица! Добре е като за нея , някои от нейната генерация не могат да се похвалят с такива гледания! То и песента и клипа са хубави де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Помним ли тоя хит на Камс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Помним ли тоя хит на Камс? Може би 2 рата любима след 100 на 100 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Помним ли тоя хит на Камс? Тази песен можеше да стане голям хит... Любима ми е от:"Нещо Горещо" наред с Време За Живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): 550* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): Тъничка мъничка злобичка има. Кели усещам как се радваш, че преките конкурентки на Преси се изчистват. Преди се кефише на Джена, че пуска само провали, а сега Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): Meн пък започна да ми харесва песента. Цял ден я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): Абсолютно. Ако беше спестила онази песен със Софка и Гринго, песента с Кристали и всичките фийчъринги, че и "За патрона", която айде, хит стана, ама е тъпа песен, щеше да има повече гледания сега, убеден съм. "Кажи ми" си стана сезонно хитче и е качествен комерс, който ѝ отива на кариерата, която гради в последните години. "С тебе ми е най" също. Не знам защо си позволява другите работи, но подозирам, че изобщо не мисли какво и как. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Абсолютно. Ако беше спестила онази песен със Софка и Гринго, песента с Кристали и всичките фийчъринги, че и "За патрона", която айде, хит стана, ама е тъпа песен, щеше да има повече гледания сега, убеден съм. "Кажи ми" си стана сезонно хитче и е качествен комерс, който ѝ отива на кариерата, която гради в последните години. "С тебе ми е най" също. Не знам защо си позволява другите работи, но подозирам, че изобщо не мисли какво и как. Главно песента с Кристали си беше грешка. Тази със Софи и Гринго изненадващо за мен има доста гледания. От feat, този с Джулия беше добър и достатъчен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 че изобщо не мисли какво и как. Тя даже си и призна това. Преди правила схеми и планове сега чувствала само. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Анелия върви много слабо с гледанията - само 500 хил. за 3 дни и половина, ама така става като пускаш коя от коя по-идиотски песни и досаждаш с продукция :1000 (19): Според мен песента й е grower. Едвам я изтърпях на първо слушане, след няколко дни обаче ме зариби. Може да е мазна, но има нещо музикантско в нея. Иначе, че досажда с излишни колаборации - съм съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Можеше преспокойно да стои до май без песен, ама никаква и тогава да пусне дуета, след това края на юли - началото на август "Вярвай" и тези дни "С тебе ми е най". Ама не - трябва измежду тях да има 100 ужасии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ааа новата й песен е много яка, ще си стане стабилен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 550* Няма голяма разлика. Последните песни на големи имена, имаха милион за това време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Бъг ли е или Кали е направила само 20/30К за вторият ден? Спомням си, че за ден бяха 120К, а сега за 2 дни и нещо са 145К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя Джордан жив ли е въобще? И още ли е в Пайнер? Ти излизал ли си вечер изобщо? Данчето е по-въртяна и от Галин и Фики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ужас! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ужас! :1000 (29): Може да е подсилила с 1-2 милиона, но песента все още тръгва веднага след "Дай ми още", така че от там идва също доста гледания. Втори клип на Емануела с над 10 000 000 гледания за годината: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Може да е подсилила с 1-2 милиона, но песента все още тръгва веднага след "Дай ми още", така че от там идва също доста гледания. И "Дай ми още" има малко купени, колкото и да е тотален хит, от 40/50К рязко пада под 20К, може да се види на статистиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Коментар: "Харесай, ако слушаш и през 2017" - със 700 лайка Това не е златен хит, а следващото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Камелия Владимирова ВеЛкова "Няма нищо по-красноречиво от аплодисментите"... гробна тишина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари