Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Очаквам всички да подредят топ 20 на Мария и да го публикуват в темата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Маро, Маро... Мара продължава да гради прилична дискграфия и през години добавя към нея диаманти като Всичко е платено, Страдам. Изключително разнообразен репертоар и повечето и парчета през годините са били авторски. И визуално си е същата сега като я гледам в брадъра. Само устата е проблем, но да не е прекалявала навремето с филърите и корекциите... Яд ме е, че си направи устата като женски полов орган. От далеч е секси, но от близо е фрапантно. Освен това и създава трудности в комуникацията... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Като сме заговорили за Мария - ебаси хита, хипер избухваща музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Трудно ще се гласува в топа на Марчелис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Трудно ще се гласува в топа на Марчелис. +1, винаги съм си мислил, че дискографията ѝ не е кой знае какво, но сега викам да си отделя песни и съм си записал 47 засега, лол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 +1, винаги съм си мислил, че дискографията ѝ не е кой знае какво, но сега викам да си отделя песни и съм си записал 47 засега, лол. Още по-скандалното е, че песните след XII изобщо нямат място за топ 20. -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Още по-скандалното е, че песните след XII изобщо нямат място за топ 20. -А. В интерес на истината имам само една любима песен след "13" - "Мен избра". Има още няколко добри - "Чисто или с лед", "Пази сърцето си", "Да съм с теб", "Чуй ме", ама са далеч от песните ѝ преди това. Безобразие, при все, че е издала едно 30 песни оттогава насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 В интерес на истината имам само една любима песен след "13" - "Мен избра". Има още няколко добри - "Чисто или с лед", "Пази сърцето си", "Да съм с теб", "Чуй ме", ама са далеч от песните ѝ преди това. Безобразие, при все, че е издала едно 30 песни оттогава насам. Абсолютно. Някога бях "Гергана и Мария фен", имам всичките й албуми до "13" включително + беста от 2012, но последните години смъкна нивото, макар да има и попадения понякога. Например сбърка с това редуване на поп бози с люти кючеци в един период, доста време не беше пускала нормално поп-фолк парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Абсолютно. Някога бях "Гергана и Мария фен", имам всичките й албуми до "13" включително + беста от 2012, но последните години смъкна нивото, макар да има и попадения понякога. Например сбърка с това редуване на поп бози с люти кючеци в един период, доста време не беше пускала нормално поп-фолк парче. Интересно. След Токича, Гергана няма нито един хит или поне аз не се сещам, а продължаваш да си неин фен, а си спрял да бъдеш на Мария. Малкото песни, които е изкарала, направи и най-големият гаф, който може да бъде направен. Беше публично унижена, а тя самата не знаеше как да реагира на всичко, въпреки че купува продукт, а не знае съдържанието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Интересно. След Токича, Гергана няма нито един хит или поне аз не се сещам, а продължаваш да си неин фен, а си спрял да бъдеш на Мария. Малкото песни, които е изкарала, направи и най-големият гаф, който може да бъде направен. Беше публично унижена, а тя самата не знаеше как да реагира на всичко, въпреки че купува продукт, а не знае съдържанието. Може би точно заради малкото продукция още харесва Гергана, тъй като нито количествено, нито качествено може да задмине златните ѝ години. Мария издава по 5-6 клипа на година, повечето от които гръцки кавъри с нескопосани текстове. Отделно това парадиране с богатства и спирането на участия и въпреки това много продукция много досадиха и направиха лошо впечатление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Интересно. След Токича, Гергана няма нито един хит или поне аз не се сещам, а продължаваш да си неин фен, а си спрял да бъдеш на Мария. Малкото песни, които е изкарала, направи и най-големият гаф, който може да бъде направен. Беше публично унижена, а тя самата не знаеше как да реагира на всичко, въпреки че купува продукт, а не знае съдържанието. Не разбрах защо намеси Гергана, честно. Продукцията й може да не е хитова колкото беше при Токича и да издава рядко, но все пак според мен запази едно добро ниво на качество и когато пусне нещо, то ми харесва. Не е като съвсем да няма успешни песни след него, имала е няколко хитови парчета от 2009 до днес, а и едни от най-смислените песни в кариерата й: "Благодаря ти" и "Който иска, да вярва" също са след Токича. Не е пяла мазни кючеци, не е залагала прекалено на голота и не е пяла вулгаризми. (освен репликата "с най-голям ли си" в скандалния проект "Твоите думи") Мислех, че говорим за Мария - кой каза, че само заради песните не я харесвам вече? Надутото й поведение без покритие и парадирането също оказа влияние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ами всеки е имал златни периоди, но не виждам да има специално отношение към някоя, само заради това си минало. В крайна сметка миналото си е минало, имала е хубави песни, не го отричам. Мария в последните години е пълна дупка и никога не съм твърдял обратното. Има някои приятни песни, но повечето й, даже не съм ги слушал целите. Но не бих й простил, само защото преди е правила хубави песни. Те си остават там. Парадирането с богатство и охолен живот, мен не може да ме жегне, защото това е от лично естество и няма отношение с професионалния аспект. Имала е късмет, уредила се е и продължава да го прави с богати и заможни мъже, само заради това че на някого му е неприятно или му става кофти, това си е негов проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много яка Мара тука, за първи път я чувам тая песен, а е готина и интетесно шоу има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Невероятна, превъзходна! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кака Гло и Мони https://www.facebook.com/simona.zagorova1/v...08281267464129/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plein Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Румина май си купува гледания. За няколко часа са дошли над 100 000 гледания, а първия ден имаше 20-30К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 (редактирано) GLORIA - BLAGODARYA / Глория - Благодаря, 2007 Редактирано Септември 22 от Roger_Federer Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1825174 П.П. Мария е ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Гласувахме ли вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 #TheBoss присъства в новата игра на Виваком "тагни, поздрави и спечели слушалки" В днешно време е цяло чудо чалгарка, макар и с песен дело на Криско, да присъства в някаква рекламна кампания. https://media.giphy.com/media/l378mx9uz4ssle02A/giphy.gif Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 #TheBoss присъства в новата игра на Виваком "тагни, поздрави и спечели слушалки" В днешно време е цяло чудо чалгарка, макар и с песен дело на Криско, да присъства в някаква рекламна кампания. https://media.giphy.com/media/l378mx9uz4ssle02A/giphy.gif TheBoss не е дело на Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 TheBoss не е дело на Криско. Да бе, вярно, че беше на Ганев - нали е като продължение на #МамаУраган и затова се обърках. Още по-добре тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 +1, винаги съм си мислил, че дискографията ѝ не е кой знае какво, но сега викам да си отделя песни и съм си записал 47 засега, лол. Нормално когато си нискоинтелигентен и ти се насява всеки ден Мария, Мария да почнеш да я харесваш. Нямаш силата да изразяваш позиции и да държиш на своето, а искаш или не се сливаш с масовката и почваш да харесваш това което те харесват. След фалшивия интерес към Мария, което ми е точно като "Всяко чудо за три дни" ще се върнеш към старото си аз и ще се чудиш защо си ги писал тея неща. :1000 (29): Имайте идентичност, слепци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нормално когато си нискоинтелигентен и ти се насява всеки ден Мария, Мария да почнеш да я харесваш. Нямаш силата да изразяваш позиции и да държиш на своето, а искаш или не се сливаш с масовката и почваш да харесваш това което те харесват. След фалшивия интерес към Мария, което ми е точно като "Всяко чудо за три дни" ще се върнеш към старото си аз и ще се чудиш защо си ги писал тея неща. :1000 (29): Имайте идентичност, слепци. Провокирал ли съм те, шеф Петров, че от нищото да ме наричаш "нискоинтелигентен"? Може шума около Мария да ме е накарал да се досетя за дискографията ѝ, но по никакъв начин не ме е накарал магически да я захаресам. Това са песни, които слушам буквално от 3-годишен, вече 17 години. Дали за 2 дни съм решил, че са ми любими? Айде без глупости, че да не почна и аз с обидите. Не си ти този, който ще ми дава квалификации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Провокирал ли съм те, шеф Петров, че от нищото да ме наричаш "нискоинтелигентен"? Може шума около Мария да ме е накарал да се досетя за дискографията ѝ, но по никакъв начин не ме е накарал магически да я захаресам. Това са песни, които слушам буквално от 3-годишен, вече 17 години. Дали за 2 дни съм решил, че са ми любими? Айде без глупости, че да не почна и аз с обидите. Не си ти този, който ще ми дава квалификации. Обръщаш се към мен като идолизирания идол който виждаш в любимките си. Първо не отива на един мъж да приема идентичността и маниера на изказ от една жена, второ не знам кой е човека с който ме сравняваш защото ако ти си без идентичност и си прозрачен като платно, а си мислиш че си кораб..еми не, не всички са като теб. Някой си е той. Денислав се казвам и не ми е приятно, че водя дискусия с теб но изпитвам нужда да те провокирам за да видя реално колко умствен багаж притежаваш и дали съм прав със атаката си. И да, прав съм. Трето аз се обръщам към с директна атака, но не с лошо а със провокация да проведем ИСТИНСКА дискусия засягаща чалгата, но не по феминизирания начин който водят 99% от хората в форума. Не знам дали си ме разбрал, а и не ме интерсува. Важното е че все някой ще схване и тва ми стига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари