Амброжка. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Като се заговорихте за Андреа тези дни я даваха по Планета.Беше в някакъв микс на DJ Аски, който явно са забравили да спрат. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Като се заговорихте за Андреа тези дни я даваха по Планета.Беше в някакъв микс на DJ Аски, който явно са забравили да спрат. :1000 (29): Винаги съм се чудил дали някой ден ще имат такава грешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Винаги съм се чудил дали някой ден ще имат такава грешка. То поне да беше някой хит, а не Besame. В рубриката "Класика в жанра" днес пускат "Правена съм за ръцете ти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 То поне да беше някой хит, а не Besame. В рубриката "Класика в жанра" днес пускат "Правена съм за ръцете ти". Ами те затова й са я забравили,Besame сигурно и Андреа не я помни вече. Като гледам какви са днешните дебютанти Андреа,Джена,Емануела и отчасти Галена от по-новата генерация ще са последните големи имена на жанра,които са оставили многобройни хитове в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Джулия ми се струва, че ще набере скорост но за момента е много непозната за хората.Все пак началото и е сходно със това на Преслава и Галена - статистка във видеоклип.Може това да е някакъв знак. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Джулия ми се струва, че ще набере скорост но за момента е много непозната за хората.Все пак началото и е сходно със това на Преслава и Галена - статистка във видеоклип.Може това да е някакъв знак. :1000 (29): Братовчедка ми е,но нещо не ми е на сърце да я защитавам като кака й Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Братовчедка ми е,но нещо не ми е на сърце да я защитавам като кака й Андреа Тя е все още в началото.Има едва 6 песни в Пайнер /не броя останалите и извън фирмата/ така, че има време да се наложи.А пък Андреа си беше една революция в жанра откъм продукция, скандали и прочие.Имаше голям късмет да открадне Кости от Ара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Тя е все още в началото.Има едва 6 песни в Пайнер /не броя останалите и извън фирмата/ така, че има време да се наложи.А пък Андреа си беше една революция в жанра откъм продукция, скандали и прочие.Имаше голям късмет да открадне Кости от Ара. Дано има късмет,но както казва Мария "Една птичка лястовичка не прави". За Андреа..и аз това имах предвид,но Кости и Оцко й помогнаха много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Дано има късмет,но както казва Мария "Една птичка лястовичка не прави". За Андреа..и аз това имах предвид,но Кости и Оцко й помогнаха много. Ще видим дали поп-фолка все още може да създава звезди или целия бизнес е разбит на пух и прах. Аз пък не харесвам песните на Оцко за Андреа.Може би единствено "Не ти го казвам" ми допада и то май само аранжимента беше негов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Пика на Андреа вече се води "ретро", защото беше преди 6-8 години. Обаче наистина беше лидер и чак 2011 имаше конкуренция с Джена. След това просто на моделката й писна да е певица и се отказа сама. Дълги паузи, неприемане на участия, никакви ft, никакво старание за песни и клипове, разпускане на тялото, никакво медийно внимание и т.н Ако беше продължила в темпото си от 2011 сега нито Галена щеше да е тва което е, нито никоя. След отпадането на Елена и след това на Андреа си останаха лидерки Преслава и Галена и за това към днешна дата втръсват с бързи темпове и двете. Галена не толкова явно. Чак не мога да повярвам, че от бездарна силиконова кукла с малко нюх и хитрост остави почерк в чалгата. Да не говорим пък колко хора са й верни фенове и квото и да прави го слушаме. Тва си е постижение. Единствената слабост, която имам към тая отдавна умираща "музика". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Галена има най-простите фенове Андреа никога не е била №1, защото никой не я приемаше насериозно Щото Галош е наследницата на Бийтълс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Народе, само тук май си плюем колко зле е чалгата. Поне в Плаза във Варна криза не личи да има. Пука се по шевовете топ чалготеката ни и избухва яко младежта на "Пате", "Как да изтрезнея", "С тебе ми е най", "Дразни ме" и т.н., и т.н. Предричам доста силен есенно-зимен сезон за наште - Фики и Галин избухнаха след дълга пауза, смазвайки конкуренцията от попа. Очаквам в скоро време силни и интересни включвания още минимум от Галена, Джена, Емануела и Коцето, Янева, Яница. Концертната криза е факт, но нещата обикновено са циклични, така че очаквам скоро да има ренесанс и там. Предстоящият концерт за юбилея на Веселина е добър шанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Народе, само тук май си плюем колко зле е чалгата. Поне в Плаза във Варна криза не личи да има. Пука се по шевовете топ чалготеката ни и избухва яко младежта на "Пате", "Как да изтрезнея", "С тебе ми е най", "Дразни ме" и т.н., и т.н. Предричам доста силен есенно-зимен сезон за наште - Фики и Галин избухнаха след дълга пауза, смазвайки конкуренцията от попа. Очаквам в скоро време силни и интересни включвания още минимум от Галена, Джена, Емануела и Коцето, Янева, Яница. Концертната криза е факт, но нещата обикновено са циклични, така че очаквам скоро да има ренесанс и там. Предстоящият концерт за юбилея на Веселина е добър шанс. Въпросът е извън чалготеките какво става. Иначе е ясно,че за сега вървят по клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Народе, само тук май си плюем колко зле е чалгата. Поне в Плаза във Варна криза не личи да има. Пука се по шевовете топ чалготеката ни и избухва яко младежта на "Пате", "Как да изтрезнея", "С тебе ми е най", "Дразни ме" и т.н., и т.н. Предричам доста силен есенно-зимен сезон за наште - Фики и Галин избухнаха след дълга пауза, смазвайки конкуренцията от попа. Очаквам в скоро време силни и интересни включвания още минимум от Галена, Джена, Емануела и Коцето, Янева, Яница. Концертната криза е факт, но нещата обикновено са циклични, така че очаквам скоро да има ренесанс и там. Предстоящият концерт за юбилея на Веселина е добър шанс. Какво са смазали, че не ми е ясно? Песента на Дара е много по-успешна от на Фики даже и без максимална комерсиалност, а Галин ако ще патката да си размята в клиповете няма да предизвика интерес вече. Дара>Галин и Фики. Интересно ми е кой от изброените "лидери" ще успее да смаже Гери или Криско? Освен Азис аз друга такава сила не виждам. Най-големите хитове са "Мотел", "Напрао ги убивам", "Базука", "Луцифер и Буда" и даже бози като "Късай" имат по-голям интерес от която и да е чалга тая година. За кво си говорим изобщо? Да не изброявам и още колко такива като Скандау, Павел и Венци, Пламен и Иво, Дара, Кристиан Костов набират страшна популярност и вече имат поне един голям хит и много фенчета. Като добавим и талантливи нови лица като Виктория Георгиева, Алекс и Влади, Искрата и Невена Пейкова, които не се знае колко ще заложат на тях...Има ли смисъл да назовавам и идващата вълна от псевдо рапърчета. А за утвърдени рапъри като Ф.О, който има най-добрите песни и текстове в Бг...Чалгата си замина, щото каките са остарели вече и няма коя да спасява фронта, а ако се разчита на Фики и Галин то края е ясен от сега. Даже Александрова внасяше ново в чалгата и правеше страшни хитове, ама нещо изчезна и тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Деса жива ли е? Тая даже забравих, че съществува. Ебаси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Деса жива ли е? Тая даже забравих, че съществува. Ебаси. И Деса, и Теди ще имат нови клипове до няколко дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 И Деса, и Теди ще имат нови клипове до няколко дни. Моро му 2 и Чалга пеперудки 5 ли да очакваме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Какво са смазали, че не ми е ясно? Песента на Дара е много по-успешна от на Фики даже и без максимална комерсиалност, а Галин ако ще патката да си размята в клиповете няма да предизвика интерес вече. Дара>Галин и Фики. Интересно ми е кой от изброените "лидери" ще успее да смаже Гери или Криско? Освен Азис аз друга такава сила не виждам. Най-големите хитове са "Мотел", "Напрао ги убивам", "Базука", "Луцифер и Буда" и даже бози като "Късай" имат по-голям интерес от която и да е чалга тая година. За кво си говорим изобщо? Да не изброявам и още колко такива като Скандау, Павел и Венци, Пламен и Иво, Дара, Кристиан Костов набират страшна популярност и вече имат поне един голям хит и много фенчета. Като добавим и талантливи нови лица като Виктория Георгиева, Алекс и Влади, Искрата и Невена Пейкова, които не се знае колко ще заложат на тях...Има ли смисъл да назовавам и идващата вълна от псевдо рапърчета. А за утвърдени рапъри като Ф.О, който има най-добрите песни и текстове в Бг...Чалгата си замина, щото каките са остарели вече и няма коя да спасява фронта, а ако се разчита на Фики и Галин то края е ясен от сега. Даже Александрова внасяше ново в чалгата и правеше страшни хитове, ама нещо изчезна и тя. Песента на безДара нито съм я чувал, нито имам желание. Факт е, че Фики я издуха като гледания, направо я изяде с парцалките. Ако Дара имаше такава "страшна популярност", както казваш, нямаше да има милион и половина гледания до днес, а щеше да има поне 3 млн. и Фикрет да й диша прахта. Искри, Скандау, Пламен и Иво, Виктория Георгиева...ти чуваш ли се какво говориш? Тези индивиди ги знаят само и единствено лица до 20 годишна възраст, даже по-малко сигурно. Направи една анкета на хората около теб (20+ годишни) дали са знаели кой е Тото преди да се появи в Брадъра и ще видиш резултатите. Единствените, на които се крепи попът, са Криско и Гери-Никол. Всъщност щом слагаш "Луцифер и Буда" - подобие на песен, на която всички се подиграваха - сред хитовете на годината, е безпредметно да говорим повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ще видим дали поп-фолка все още може да създава звезди или целия бизнес е разбит на пух и прах. Аз пък не харесвам песните на Оцко за Андреа.Може би единствено "Не ти го казвам" ми допада и то май само аранжимента беше негов. Докрай ми е любимата песен,няма омръзване вече 6 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Докрай ми е любимата песен,няма омръзване вече 6 години. Да, а клипът е голям Травестит шоу, примерно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Да, а клипът е голям Травестит шоу, примерно По-добре да е само клипа,Камелия перманентно си мяза на травестит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Истинския Хит на Лято 2017!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Фики е купил около 1,7 милиона гледания за "Пате"-то. Алекс и Влади с 1,5 милиона гледания в момента са на 4-то място в тренда, а Фики дори вече не фигурира в класацията с близо 2,6 милиона. Егати лъжеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 В Биад "Как да изтрезнея" 2 пъти и не се чуваше от пеене и крещене, не съм вярвал, че тази песен ще е хита на есента, а тръгна слабо в началото. И определено "Пада звезда" се нарежда сред големите хитове на Преслава, при нея беше сходно положението, както и Камелия и Гъмзата, "Дай ми още", разбира се Азис. Но другите нещо не ги чух да са толкова хитови, колкото се изкарват тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 В Биад "Как да изтрезнея" 2 пъти и не се чуваше от пеене и крещене, не съм вярвал, че тази песен ще е хита на есента, а тръгна слабо в началото. И определено "Пада звезда" се нарежда сред големите хитове на Преслава, при нея беше сходно положението, както и Камелия и Гъмзата, "Дай ми още", разбира се Азис. Но другите нещо не ги чух да са толкова хитови, колкото се изкарват тук. То и БИАД съвсем не е критерии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари