Fast Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Някой да метне мастер на "Царя на купона"? http://www115.zippyshare.com/v/PPnzur7u/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 :roll1: кое му е краденото на клипа, че е черно-бял ли :1000 (29): На Фики идола Burak Özcivit ,който винаги го копира от него е краден клипа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 http://www115.zippyshare.com/v/PPnzur7u/file.html Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Последният цялостно изпипан проект на Глория, заедно с ''Пясъчни кули''! Обожавам тази песен! Песен, клип, текст всичко е 6. Страхотен проект, но не му се обърна нужното внимание... може би защото е със смислен текст, а в клипа няма лампи в междукрачието. Същото важи и за "Ако счупят всяка нота", "Криле" и "Утре ще е по-добре". Въпреки това в баладите е силата й, защото бързите й неща рядко биват отразявани напоследък. И то там си има и причини. Аз очаквах например Циганите да добие още повече популярност, на нея например нищо не й липсваше. Може би само с клипа сгреши малко. Абе, хората си знаят, че Глория е друго тесто и че е стойностна и без ротация по дискотеките, но и на мен ми се иска пак да напомни за себе си и да ги постави всички на място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Страхотен проект, но не му се обърна нужното внимание... може би защото е със смислен текст, а в клипа няма лампи в междукрачието. Същото важи и за "Ако счупят всяка нота", "Криле" и "Утре ще е по-добре". Въпреки това в баладите е силата й, защото бързите й неща рядко биват отразявани напоследък. И то там си има и причини. Аз очаквах например Циганите да добие още повече популярност, на нея например нищо не й липсваше. Може би само с клипа сгреши малко. Абе, хората си знаят, че Глория е друго тесто и че е стойностна и без ротация по дискотеките, но и на мен ми се иска пак да напомни за себе си и да ги постави всички на място. Глупости. Точно пък на Двойна игра се обърна внимание и по мои наблюдения си стана хит, пускали са я и по дискотеки. Помня го добре, защото бях шокиран, че пускат нея. Криле си е обикновена денс боза, които си ги обича. Дори мисля, че текстът се припокрива с доста нейни, а в клипа някой си мъж пуши пура, кое по-точно да му оцени? В Двойна игра и като текст, клип, идея, всичко е добре измислено и реализирано. Мен дуетите със Загорова са ми приятни, но не ги пускам, защото ми е писнало да я бута, майка й е, разбираемо, но всяко нещо си има граници! Мисля че Глория, когато си поиска може да направи спокойно хит, правило го е - Циганите, Ненаситна и Пясъчни кули. Друг е въпросът, че тя обича да почива, незнайно от какво се е изморила.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Последният цялостно изпипан проект на Глория, заедно с ''Пясъчни кули''! Обожавам тази песен! Песен, клип, текст всичко е 6. Най-любимата ми песен на Глория за последните няколко години + "Прегърни ме". Такива проекти певица от нейния ранг трябва да предага. Жестока е тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 "Двойна игра" стана някакъв хит, което си беше до известна степен изненадващо за небаладична песен на Глория. А тук във форума направо си предизвика фурор. Няколко седмици избутваше "Разкрий ме" на Преслава от номер 1 в Рама Топ 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И след като сме на вълна Глория, още една моя много любима песен от преди 9 години. Повече ми харесва и от "Еднопосочен път", която беше и по-популярната през съответната година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Глупости. Точно пък на Двойна игра се обърна внимание и по мои наблюдения си стана хит, пускали са я и по дискотеки. Помня го добре, защото бях шокиран, че пускат нея. Криле си е обикновена денс боза, които си ги обича. Дори мисля, че текстът се припокрива с доста нейни, а в клипа някой си мъж пуши пура, кое по-точно да му обясни? В Двойна игра и като текст, клип, идея, всичко е добре измислено и реализирано. Мен дуетите със Загорова са ми приятни, но не ги пускам, защото ми е писнало да я бута, майка й е, разбираемо, но всяко нещо си има граници! Мисля че Глория, когато си поиска може да направи спокойно хит, правило го е - Циганите, Ненаситна и Пясъчни кули. Друг е въпросът, че тя обича да почива, незнайно от какво се е изморила.. Аз не съм чувал Двойна игра никъде освен по Веселина. Не ми харесва и че има толкова малко гледания. Мина и замина. И в НДК я пя с един ретро микс и вярно, че тогава беше прясно излязла, ама не я отразиха. А и клипът е доста скъп, и песента е с уникален текст. "Криле" не е лоша песен, както и "Докосването има памет" и не са точно денсове, имат интересни моменти - просто тя си вкарва от време на време едни бузукита и като прибавим любимата тематика, са леко скучни като за нея самата - просто защото вече е пяла за това. Ама това си е стил, какво да я правиш... Поне не са простотии и са авторски. "Пясъчни кули", доколкото си спомням, ти не я харесваш - харесваш повече баладата на Янева от същата година, която никой не помни, колкото и да е качествена. Признай, че тая награда тогава не бе заслужена и си принадлежеше на Глория. Рядко някой позволява да бъде освиркан с цел да си припише заслуга, която си е въобразил, че е негова. Същото важи и за Мария. Глория никога няма да направи песен, каквато вие си представяте - такава като "Хабиби", която да носи кръчмарска идилия и да звучи отвсякъде. Диджеите са предубедени. Тя си е по-бутикова и винаги е била, дори в първите години. Оркестрите не свирят "Приятелко ти моя най-добра", "Оставете ме на мира" и "Откраднат миг" примерно, но хората им знаят рефрените. Друг е въпросът, че тя не беше хитра да ходи по повече сборни изяви, за да ги налага, както Кама и Ивана правеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Любимата ми песен на Глория! *Що не вземат да сложат едни нормални обложки като хората обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Аз не съм чувал Двойна игра никъде освен по Веселина. Не ми харесва и че има толкова малко гледания. Мина и замина. И в НДК я пя с един ретро микс и вярно, че тогава беше прясно излязла, ама не я отразиха. А и клипът е доста скъп, и песента е с уникален текст. "Криле" не е лоша песен, както и "Докосването има памет" и не са точно денсове, имат интересни моменти - просто тя си вкарва от време на време едни бузукита и като прибавим любимата тематика, са леко скучни като за нея самата - просто защото вече е пяла за това. Ама това си е стил, какво да я правиш... Поне не са простотии и са авторски. "Пясъчни кули", доколкото си спомням, ти не я харесваш - харесваш повече баладата на Янева от същата година, която никой не помни, колкото и да е качествена. Признай, че тая награда тогава не бе заслужена и си принадлежеше на Глория. Рядко някой позволява да бъде освиркан с цел да си припише заслуга, която си е въобразил, че е негова. Същото важи и за Мария. Глория никога няма да направи песен, каквато вие си представяте - такава като "Хабиби", която да носи кръчмарска идилия и да звучи отвсякъде. Диджеите са предубедени. Тя си е по-бутикова и винаги е била, дори в първите години. Оркестрите не свирят "Приятелко ти моя най-добра", "Оставете ме на мира" и "Откраднат миг" примерно, но хората им знаят рефрените. Друг е въпросът, че тя не беше хитра да ходи по повече сборни изяви, за да ги налага, както Кама и Ивана правеха. Аз и до днес повече харесвам баладата на Цветелина Янева, но като хит на по-високо ниво беше Пясъчни кули, няма как да се отрече. Мен ме кефи стилът, който тогава поднесе Цвети, много изчистен, семпъл клип, на много високо ниво, а текстът е един път. Глория също има оригинални и добри фрази, но някак си повече ме грабна тази на Цвети. Иначе, Глория си е в добро положение в момента, въпреки че има доста неща, които не харесвам в нея, но прави си концерти в НДК със свои средства колкото и както може, събира почитатели, ориентирала се е към концертни изяви и така. Една Ивана, с която винаги е била сравнявана, нито някога е правила концерт в НДК, нито ще го направи, нито пък е актуална колкото Глория през последните години.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Аз и до днес повече харесвам баладата на Цветелина Янева, но като хит на по-високо ниво беше Пясъчни кули, няма как да се отрече. Мен ме кефи стилът, който тогава поднесе Цвети, много изчистен, семпъл клип, на много високо ниво, а текстът е един път. Глория също има оригинални и добри фрази, но някак си повече ме грабна тази на Цвети. Иначе, Глория си е в добро положение в момента, въпреки че има доста неща, които не харесвам в нея, но прави си концерти в НДК със свои средства колкото и както може, събира почитатели, ориентирала се е към концертни изяви и така. Една Ивана, с която винаги е била сравнявана, нито някога е правила концерт в НДК, нито ще го направи, нито пък е актуална колкото Глория през последните години.. Аз съжалявам, че я нямаше на много концерти в интервала 2006-2009. Пропусна да представи "Можеш ли да ме обичаш", "Вярвам в любовта", дори "Ако те няма" и "Кръговрат" в годините, в които излизаха, а това са все хитове. Все даваше отбой. Сякаш се предаде без бой в оня период, а маман Ивана само това чакаше. И тя взе своето, после и тя клекна. Само че се вижда към днешна дата на кого му се занимава повече. Глория още може да мачка, но там при нея има и други разсейващи фактори като Симона. Тя искаше едно нещо в последните години - повече почивка, повече концерти, минимум участия и си го постигна. Вече за избухващи песни и други такива неща факторите са комплексни, като лично аз на първо място определям музата като индикатор за хит, да се вдъхновиш от някаква разтърсваща емоция и да направиш парче, от което масата хора имат нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пясъчни кули е една от най-хубавите балади в последните 7-8 години, а и моята любима песен на Глория от последното десетилетие. Все още продължавам да си я слушам доста често. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Песните на Ави Бенеди са пълен ташак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Песните на Глория остават.На други даже не се и забелязват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Соня Немска - Аз съм жената Днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Соня Немска - Аз съм жената Днес Не се ли отказа ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Не се ли отказа ? Заври си мнението знаеш къде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Заври си мнението знаеш къде Сончето е приятна певица ;д Пее много хубаво, улучва хитове от време на време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Да взема утре вечер да ида да видя тоя Криско какво толкова му харесват ли? Че нещо много раздут балон ми се види, а такива най-много ги обичам.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Сончето е приятна певица ;д Пее много хубаво, улучва хитове от време на време И сме съседи. Врата срещу врата живеем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Това Екстра Нина ли е? https://www.facebook.com/819071518226769/vi...28395837294334/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Заври си мнението знаеш къде Не се меси там, където никой не те иска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Това Екстра Нина ли е? https://www.facebook.com/819071518226769/vi...28395837294334/ Мхм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари