Guest Kondomcho Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 И все пак не мисля, че клатенето на трона й е толкова силно, че да бъде бутната от него. Към днешна дата липсват конкурентки, които имат потенциала да се възкачат на него. Точно. Това е и един от главните проблеми на жанрО. Нулев приток на нови силни имена, всички известно приближава 35 или ги е минало. Да не вземе попфолка да си отиде с това последно поколение лидерки!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Може Преси пак да се качи на трона, от липса на други алтернативи Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Може Преси пак да се качи на трона, от липса на други алтернативи Едва ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Може Преси пак да се качи на трона, от липса на други алтернативи Всъщност може, в месеца между масовото изнасяне на Галени и тн от кокошарника и официалното му закриване, е напълно възможно Преса да седне, като за последно, на трона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Фики е новият лидер в попфолка http://signal.bg/view_article.php?article_id=50231 УЖАС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Фики е новият лидер в попфолка http://signal.bg/view_article.php?article_id=50231 Пак си е купувал гласове. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Пак си е купувал гласове. :1000 (29): Как спиш не знам. Всеки твой пост е само как някой купувал, плащал и тн. Докажи го едит път поне да ти повярваме на думите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Няма логика той да печели след като загуби статута си на топ име, особено с такава тъпа и елементарна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Няма логика той да печели след като загуби статута си на топ име, особено с такава тъпа и елементарна песен. Това че е тъпа и елементарна, не означава, че не може да стане хит. Прави разграничение между двете неща. Пример за това са песните на Т. Александрова, абсурдни неща, но хитове. Фики определено направи хит с тази песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Няма логика той да печели след като загуби статута си на топ име, особено с такава тъпа и елементарна песен. Аз не виждам логика тогава песните на Теди Александрова, Галин и подобни как стават хивоте. Сложна ли ти се струва новата песен на Галин със жунглите и леляти Гошка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Няма логика той да печели след като загуби статута си на топ име, особено с такава тъпа и елементарна песен. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Патето в момента е най-големия хит чалга хит,нека фенове на залязващи певици като Преслава да не завиждат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Патето в момента е най-големия хит чалга хит,нека фенове на залязващи певици като Преслава да не завиждат. Нищо общо с песните "Горе-долу", "Бум" и други, които бяха в пъти по-големи и тотални хитове. Това е еднодневка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Нищо общо с песните "Горе-долу", "Бум" и други, които бяха в пъти по-големи и тотални хитове. Това е еднодневка Никой не е казал,че не е еднодневка,но все пак излезе преди 2-3 седмици,откъде знаеш как ще се развие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Патето в момента е най-големия хит чалга хит,нека фенове на залязващи певици като Преслава да не завиждат. Преси държи 2 от най-успешните попфолк песни тази година, а други разчитат на 13 годишни да имат хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Преси държи 2 от най-успешните попфолк песни тази година, а други разчитат на 13 годишни да имат хит. Първо са 14 годишни,второ Андреа в последните години има мнооого повече и по-големи хитове от Преса и трето "Строго забранено" е много по-известна от всичките произведения на Преслава в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Първо са 14 годишни,второ Андреа в последните години има мнооого повече и по-големи хитове от Преса и трето "Строго забранено" е много по-известна от всичките произведения на Преслава в последните години. Да, направо златен хит е това :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Да, направо златен хит е това :1000 (29): Диамантен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Първо са 14 годишни,второ Андреа в последните години има мнооого повече и по-големи хитове от Преса и трето "Строго забранено" е много по-известна от всичките произведения на Преслава в последните години. Това е пълна глупост вече, прегледай се. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Това е пълна глупост вече, прегледай се. Щом си се хванал за това в поста ми,значи съм си свършил работата и друг е за преглед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Това хитче минало 3 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Това хитче минало 3 милиона. Един от първообразите на "Дразни ме" на Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Коментирайте спонтанния ренесанс на чалгата и Сашка в най-гледаното шоу в праймтайма. Всички издивяха, инак кротката Ваня Щерева се разби от танци, а тийн идола Тото дори запя, че и Маргарита Хранова също, макар и сръбско... Сашка пък си направи цял самостоятелен концерт по телевизията... Коментарите валят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Щом си се хванал за това в поста ми,значи съм си свършил работата и друг е за преглед. Хванах се защо е фрапиращо и нелепо Андреа е кръгла нула след "Най-добрата", даже Юнона има по-голям хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Листата падат, Митьо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари