xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Хванах се защо е фрапиращо и нелепо Андреа е кръгла нула след "Най-добрата", даже Юнона има по-голям хит. Мяй забравяш "Полудей" а коя е Юнона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Коментирайте спонтанния ренесанс на чалгата и Сашка в най-гледаното шоу в праймтайма. Всички издивяха, инак кротката Ваня Щерева се разби от танци, а тийн идола Тото дори запя, че и Маргарита Хранова също, макар и сръбско... Сашка пък си направи цял самостоятелен концерт по телевизията... Коментарите валят... Голям кеф беше за мен да гледам Сашка тази вечер как направи шоуто на всички випове. Чалгата триумфира за пореден път в праймтайма. А Тото се изяви като рядко некадърен и фалшиво пеещ, а уж се води музикант, па било то и рапър. https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5A7C81AD Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Голям кеф беше за мен да гледам Сашка тази вечер как направи шоуто на всички випове. Чалгата триумфира за пореден път в праймтайма. А Тото се изяви като рядко некадърен и фалшиво пеещ, а уж се води музикант, па било то и рапър. https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5A7C81AD Тя всъщност прави такова яко шоу и на участията си, наскоро лично се убедих. Преди да отида бях с впечатлението, че е зациклила някъде там в нейните си известни и неизвестни песни от преди 20 години, а тя изпя песни от различни стилове, с които накара всички да станат от масите и да танцуват, дори и по-кротките, като мен. Да не говорим какво желязно пеене предложи- и то от жена на 50 години, която отдавна не беше практикувала професията си сериозно. Някои от по-младите трябва да се учат от нея в това отношение, а и в други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Листата падат, Митьо Чичо Митко си мисли, че като предлага 4К предлага качество.... Тази песен кавър ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Чичо Митко си мисли, че като предлага 4К предлага качество.... Тази песен кавър ли е? Ами официално не се води кавър, но чисто доста прилича на тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ами официално не се води кавър, но чисто доста прилича на тази песен: Mерси, знаех си, че има нещо, звучи на места като сръбска, но ми харесва повече от сръбската. Мъжкият вокал на Кристали е един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Фики е новият лидер в попфолка http://signal.bg/view_article.php?article_id=50231 Иска му се ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Иска му се ! Хит е песента, кефят й се хората. Гайдата е страхотна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Галена и Фики посегнаха на Глория? Парчетата доста си приличат не само по баладичното звучене, но и по сходните текстове... http://www.lifeonline.bg/bg/galena_i_fiki_...r_hit_na_gloriq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Галена и Фики посегнаха на Глория? Парчетата доста си приличат не само по баладичното звучене, но и по сходните текстове... http://www.lifeonline.bg/bg/galena_i_fiki_...r_hit_na_gloriq Най-вече. Това ако не е една от най-пятите теми в чалгата, пу ми кажи. Просто припевът е леко клише до клише, ама Мариета толкова може на този етап. Даже като гледам какви неща е сътворила тази година, се учудвам, че и толкова е успяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 "16 години телевизия "Планета" - концерт-спектакъл на звездите на "Пайнер" в зала "Колодрума" - Пловдив - 28.11.2017 г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 ..но леглото с теб ще счупя след това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Дуета на Галена и Фики флопна. Другия път да си пусне песента 2 години след като я е пяла в Мегами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Планета са харесали промо клипа на осмата серия BMW. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Яница изглежда жестоко в новото видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Яница изглежда жестоко в новото видео. Дано само да е уцелила на песен. Това е решаващ момент в кариерата и - или ще се изстреля към върха, или обратно в C група. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Дано само да е уцелила на песен. Това е решаващ момент в кариерата и - или ще се изстреля към върха, или обратно в C група. Винаги има шанс да се завърне човек. Джена е пример за това. Яница има само един провал и това е ''Фуклата''. ''Няма да ме купиш'' е най-гледания нейн клип. http://blife.bg/article-47267 Това дали е истина ? Не мисля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Винаги има шанс да се завърне човек. Джена е пример за това. Яница има само един провал и това е ''Фуклата''. ''Няма да ме купиш'' е най-гледания нейн клип. http://blife.bg/article-47267 Това дали е истина ? Не мисля! Звучи като платена статия тип Андреа. Но всичко се очаква от Галош... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Винаги има шанс да се завърне човек. Джена е пример за това. Яница има само един провал и това е ''Фуклата''. ''Няма да ме купиш'' е най-гледания нейн клип. http://blife.bg/article-47267 Това дали е истина ? Не мисля! Много повече са и провалите от един. Яница е копието на Андреа след като се махна,пусне ли още един провал си отива в девета глуха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много повече са и провалите от един. Яница е копието на Андреа след като се махна,пусне ли още един провал си отива в девета глуха. Ще ти се! Не всичко е Андруш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 1.000.000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ще ти се! Не всичко е Андруш Фактите са си факти,патенце. Песента на Райна заслужава не 1,а 10 милиона,невероятна е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 1.000.000 До живяхме... След 2 месеца :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 До живяхме... След 2 месеца :1000 (29): А песента на Адриана няма и 600к за 4 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 А песента на Адриана няма и 600к за 4 месеца. Защо пък Адриана? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари