Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Вижте, Преслава може да е всякаква, но не е онази мъжемелачка, за която толкова много иска да се покаже. Такава е Емануела. Преса и Галена са просто обикновени девойчета, които станаха звезди много малки и така ги подхвана живота, който за тях е само кариера. Такива са така вързани от Пайнера, че да се впускат в някакви мимолетни връзки е абсурд, поне за мен. Просто нямат време за такива неща до преди 2-3 години, когато участията намаляха и се видяха и те с лично време.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Лорена кога пуска нова песен? Реално от "Жена за лудницата" няма самостоятелен хит. От онази песен, която пусна пролетта, нищо не стана.

Края на ноември/началото на декември ще пуска мегаяка песен :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Едва ли родените след 2000-та година изобщо знаят, че и Десислава се е отчела с песен в репертоара си с името "Обичам те". Нека същите чуят какво звучене имаше поп-фолкът, който точно тогава започваше големия си възход. А тези, които сме били част от този период, да си припомним началото на "Златното десетилетие" (или по-скоро - "осмолетие") на поп-фолка. Прекрасно време, а?! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Едва ли родените след 2000-та година изобщо знаят, че и Десислава се е отчела с песен в репертоара си с името "Обичам те". Нека същите чуят какво звучене имаше поп-фолкът, който точно тогава започваше големия си възход. А тези, които сме били част от този период, да си припомним началото на "Златното десетилетие" (или по-скоро - "осмолетие") на поп-фолка. Прекрасно време, а?! :Vishenka_05:

Тоя албум съм го слушал посред нощите в колата на баща ми, като бяхме на море и не можех да заспя. На рипийт. Уникални песни до една. А обложката е толкова шик с тия цайси, голяма гъзарка.

Сподели в други сайтове

Тоя албум съм го слушал посред нощите в колата на баща ми, като бяхме на море и не можех да заспя. На рипийт. Уникални песни до една. А обложката е толкова шик с тия цайси, голяма гъзарка.

Един от най-любимите ми в поп-фолка е! И мен много ме кефи обложката, макар като пикльо да ме дразнеше малко това, че е с тези очила и първоначално не можеш да я разпознаеш. Но в последствие много си ми захареса, защото макар и обикновена, все ми стоеше и някак си различна. Но обложката, и като цяло фотосесията на "Любовта е само чувство" за мен са най-добрите. :)

Сподели в други сайтове

Гледам статистикити на Moro mou и Дай ми още. Разликата е 9 млн. в полза на Дай ми още, а Moro mou има с 1k повече харесвания и като коментари са равни. Песни в един жанр, пуснати горе долу по едно и също време с толкова еднаква статистики, а разликата в гледанията е 9 млн. Как става това?

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Гледам статистикити на Moro mou и Дай ми още. Разликата е 9 млн. в полза на Дай ми още, а Moro mou има с 1k повече харесвания и като коментари са равни. Песни в един жанр, пуснати горе долу по едно и също време с толкова еднаква статистики, а разликата в гледанията е 9 млн. Как става това?

Стига сте търсили под вола теле. Все нещо на някой ме му изнася в тоя форум. И спри да се правиш на интересна и разбирачка, че по скоро като ти чета коментарите на теб и онова GSimeonova ми трепери ченето, от смях.

Сподели в други сайтове

Наскоро изтрити клипове:

Райна - Виновен

Райна - Много се лъжеш

Карлос - Друга порода

Кали - Няма страшно

Валя - Чуждо тяло

Преслава - Пиши го неуспешно

Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът

Мария ft. Елена - Тихо

Устата ft. Владо Димов - Не говори за мен

Джена - Дразни ме пак

Единствено за песента на Карлос не е ясна причината. Другите са или крадени мелодии (Виновен, Аз съм дяволът, Дразни ме пак) или кавъри (Няма страшно, Чуждо тяло, Пиши го неуспешно)...

Песента на Мария и Елена пък си е оставена само в канала на Кости, който може би държи сам правата...

Видеото на Устата и Владо Димов реално изчезна само няколко седмици след като беше качено в канала и така и не стана ясно защо.

Сподели в други сайтове

Дай ми още е по-големият хит, просто има 5 милиона купени, от 50К рязко падна на 20К на ден.

А и видяхме хита на Емануела "Почти перфектен" как от 20 хиляди на ден падна на 2 хиляди :D

Сподели в други сайтове

Тръпнем ли в очакване за Яница?

В интерес на Пайнер е да купуват гледания!

Не е. Не и когато набедените хитове с милиарди гледания събират по 200 души публика на варненски стадион в разгара на лятото

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...