foxy_vd Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Вижте, Преслава може да е всякаква, но не е онази мъжемелачка, за която толкова много иска да се покаже. Такава е Емануела. Преса и Галена са просто обикновени девойчета, които станаха звезди много малки и така ги подхвана живота, който за тях е само кариера. Такива са така вързани от Пайнера, че да се впускат в някакви мимолетни връзки е абсурд, поне за мен. Просто нямат време за такива неща до преди 2-3 години, когато участията намаляха и се видяха и те с лично време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Лорена кога пуска нова песен? Реално от "Жена за лудницата" няма самостоятелен хит. От онази песен, която пусна пролетта, нищо не стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Лорена кога пуска нова песен? Реално от "Жена за лудницата" няма самостоятелен хит. От онази песен, която пусна пролетта, нищо не стана. Края на ноември/началото на декември ще пуска мегаяка песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Днес ще пуснат ли вече “Изкушение”? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Днес ще пуснат ли вече “Изкушение”? Не. Ще пускат новата на Екстра Нина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не. Ще пускат новата на Екстра Нина. Да, видях... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не. Ще пускат новата на Екстра Нина. Снощи я даваха в Промо по Планета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Снощи я даваха в Промо по Планета И хубава ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Любимата ми песен в изпълнение на Камелка. Дано да я изпълни в Америка..уникално я пее...Бау - Лау дано да ги прави, както от клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Едва ли родените след 2000-та година изобщо знаят, че и Десислава се е отчела с песен в репертоара си с името "Обичам те". Нека същите чуят какво звучене имаше поп-фолкът, който точно тогава започваше големия си възход. А тези, които сме били част от този период, да си припомним началото на "Златното десетилетие" (или по-скоро - "осмолетие") на поп-фолка. Прекрасно време, а?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Едва ли родените след 2000-та година изобщо знаят, че и Десислава се е отчела с песен в репертоара си с името "Обичам те". Нека същите чуят какво звучене имаше поп-фолкът, който точно тогава започваше големия си възход. А тези, които сме били част от този период, да си припомним началото на "Златното десетилетие" (или по-скоро - "осмолетие") на поп-фолка. Прекрасно време, а?! Тоя албум съм го слушал посред нощите в колата на баща ми, като бяхме на море и не можех да заспя. На рипийт. Уникални песни до една. А обложката е толкова шик с тия цайси, голяма гъзарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И хубава ли е? Бях на маса, но това което чух ми хареса имайки впредвид че не харесвам певицата. Определено заслужава да и се даде шанс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тоя албум съм го слушал посред нощите в колата на баща ми, като бяхме на море и не можех да заспя. На рипийт. Уникални песни до една. А обложката е толкова шик с тия цайси, голяма гъзарка. Един от най-любимите ми в поп-фолка е! И мен много ме кефи обложката, макар като пикльо да ме дразнеше малко това, че е с тези очила и първоначално не можеш да я разпознаеш. Но в последствие много си ми захареса, защото макар и обикновена, все ми стоеше и някак си различна. Но обложката, и като цяло фотосесията на "Любовта е само чувство" за мен са най-добрите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 planetcho https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5A7FEA46 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 planetcho https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5A7FEA46 Изглеждат като восъчни фигури. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Гледам статистикити на Moro mou и Дай ми още. Разликата е 9 млн. в полза на Дай ми още, а Moro mou има с 1k повече харесвания и като коментари са равни. Песни в един жанр, пуснати горе долу по едно и също време с толкова еднаква статистики, а разликата в гледанията е 9 млн. Как става това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 СУПЕР СКАНДАЛ! ГАЛЕНА се оказа крадла Пълен потрес. Въпросната дизайнерка е дала интервю за столичен вестник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Гледам статистикити на Moro mou и Дай ми още. Разликата е 9 млн. в полза на Дай ми още, а Moro mou има с 1k повече харесвания и като коментари са равни. Песни в един жанр, пуснати горе долу по едно и също време с толкова еднаква статистики, а разликата в гледанията е 9 млн. Как става това? Стига сте търсили под вола теле. Все нещо на някой ме му изнася в тоя форум. И спри да се правиш на интересна и разбирачка, че по скоро като ти чета коментарите на теб и онова GSimeonova ми трепери ченето, от смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Наскоро изтрити клипове: Райна - Виновен Райна - Много се лъжеш Карлос - Друга порода Кали - Няма страшно Валя - Чуждо тяло Преслава - Пиши го неуспешно Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът Мария ft. Елена - Тихо Устата ft. Владо Димов - Не говори за мен Джена - Дразни ме пак Единствено за песента на Карлос не е ясна причината. Другите са или крадени мелодии (Виновен, Аз съм дяволът, Дразни ме пак) или кавъри (Няма страшно, Чуждо тяло, Пиши го неуспешно)... Песента на Мария и Елена пък си е оставена само в канала на Кости, който може би държи сам правата... Видеото на Устата и Владо Димов реално изчезна само няколко седмици след като беше качено в канала и така и не стана ясно защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Гледам статистикити на Moro mou и Дай ми още. Разликата е 9 млн. в полза на Дай ми още, а Moro mou има с 1k повече харесвания и като коментари са равни. Песни в един жанр, пуснати горе долу по едно и също време с толкова еднаква статистики, а разликата в гледанията е 9 млн. Как става това? Дай ми още е по-големият хит, просто има 5 милиона купени, от 50К рязко падна на 20К на ден. А и видяхме хита на Емануела "Почти перфектен" как от 20 хиляди на ден падна на 2 хиляди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тръпнем ли в очакване за Яница? В интерес на Пайнер е да купуват гледания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тръпнем ли в очакване за Яница? В интерес на Пайнер е да купуват гледания! Не е. Не и когато набедените хитове с милиарди гледания събират по 200 души публика на варненски стадион в разгара на лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тази песен звуча на сватбата ми. Много алкохол се изпи. Като я слушам, още ме побиват тръпки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари