Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Бил приличал на Елвис?! :mf_surrender:

Щеше да е яко дизайнерката, която е обшила с камъни сваровски колелото от клипа TheBoss, и която Галена е завлекла с кинти, да се появи на сватбата и да вдигне скандал за парите. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Щеше да е яко дизайнерката, която е обшила с камъни сваровски колелото от клипа TheBoss, и която Галена е завлекла с кинти, да се появи на сватбата и да вдигне скандал за парите. :girl_witch:

Какво ти е мнението за тази скандална личност? Какви селски подвиквания, какъв маниер само .. много ме кефи :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво ти е мнението за тази скандална личност? Какви селски подвиквания, какъв маниер само .. много ме кефи :3fdb8960598fa63e:

Шш, леле, такива гюбеци съм хвърлял на "Командира" и Хищна хиена" като малък, не е истина. Къртеше мивки леля Петра.

По-късно твоята изгора - троянският кон донякъде й иззе образа и влезна в амплоато на намахана лелка с веселяшки кючеци, на които да падат дрехи и кюфтета. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Шш, леле, такива гюбеци съм хвърлял на "Командира" и Хищна хиена" като малък, не е истина. Къртеше мивки леля Петра.

По-късно твоята изгора - троянският кон донякъде й иззе образа и влезна в амплоато на намахана лелка с веселяшки кючеци, на които да падат дрехи и кюфтета. :1000 (29):

Петра поне беше с искрени послания, не с псевдоморал :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29):

Да. Само дето не пърдеше по сцената.

А Ванча - на едната песен ще се молим на Господ, ще гледаме в небето, на другата - ще събличаме мъже от публиката и ще правим секс на сцената .. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А Ванча - на едната песен ще се молим на Господ, ще гледаме в небето, на другата - ще събличаме мъже от публиката и ще правим секс на сцената .. :3fdb8960598fa63e:

Истински двуличен бидон! Абсолютна кралица!

Сподели в други сайтове

Обаче тази песен е качена миналата година в канала и вече има гледанията на "Кралете" и "Мога и без теб", които са публикувани като премиери :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Правилно съм разбрал - искаш да кажеш, че Глория е вдъхновението на Николета Лозанова, или си имал нещо друго предвид? :)

Ама, Глорче какво яко парче е тук, а... :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Обаче тази песен е качена миналата година в канала и вече има гледанията на "Кралете" и "Мога и без теб", които са публикувани като премиери :1000 (29):

Кели, няма ли да се отчетеш с вот в топа на Мария? Шок и богохулство! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Много ми е интересно, ако Пантерите пееха и до днес..какви ли песни щяха да пускат и с кои от актуалните певици щяха дуети да правят... :3fdb8960598fa63e: Искам нова група Пантерите..ама надали.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стига сте търсили под вола теле. Все нещо на някой ме му изнася в тоя форум. И спри да се правиш на интересна и разбирачка, че по скоро като ти чета коментарите на теб и онова GSimeonova ми трепери ченето, от смях.

А мен какво ме интересува, че ти трепери ченето? Направи си тема, за да си казваш там личните проблеми. Темата е да обсъждаме неща свързани с жанра, което правя аз. Пък ти ако си се объркал с форума на бг мама - твой проблем! Никой за нищо не ти е длъжен. :whistling:

Фики и баща му нямаше ли да пускат някава песен за сватбата?

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Правилно съм разбрал - искаш да кажеш, че Глория е вдъхновението на Николета Лозанова, или си имал нещо друго предвид? :)

Ама, Глорче какво яко парче е тук, а... :Vishenka_05:

Tочно така, не си ли приличат? Голямо парче.

Сподели в други сайтове

Защо не сте коментирали най - новата песен на Екстра Нина? Уникален клип, летен, шарен..само не ми хареса където цитира на турски..всичко друго е перфектно!!! :3fdb8960598fa63e: Екстра Нина се завърна просто!!!

Сподели в други сайтове

Защо за Нина, Пайнер не купува гледания?

Или самата фирма подкрепя само еднотипния бийт и песните по калъп.

Не съм много на ясно с тези гледания и купувания, а просто питах..понеже гледам, че никой не е качил песента тук и реших да питам....мен тези неща не ме касаят, колко гледания има и т.н, а да се хареса! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...