Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не стига, че съм влязал с най-малко куфари, тъй като нямам за цел да парадирам пред България с дрехите си, ами и някой елементарник още малко и тях ще ми вземе. Ако го разбера кой е, ще го пратя в имърджънси! Защо ти са дрехи, ти си имаш натурален пуловер. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 За какво му е на Денис да ползва пенис колан, като спи с нея? Той си има пенис. Той може и да има, но тя няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 удоволствие да изпиташ, но любов никога. Коментирай, че хукнах за пинсета за да оформя веждите на Кондомчо. Никога не съм го правил, но за всичко си има първи път. Трябва да се поддържа имидж за пред камерите. Пак, че е веждите, а не друго, че с пинсета отиде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 удоволствие да изпиташ, но любов никога. Кълняща мангалка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Трябва да се поддържа имидж за пред камерите. Пак, че е веждите, а не друго, че с пинсета отиде! Ако го обрежа, МъжкатаНаКеми ще ме убие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Защо ти са дрехи, ти си имаш натурален пуловер. :1000 (29): Как за какво, да си го крия. Някои хора от къщата може да го помислят за маркова дреха и него да откраднат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Кълняща мангалка! Пея си ''Секс за ден''. Много елементарен комент. Да не ти ударих ге колата ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Пея си ''Секс за ден''. Много елементарен комент. Да не ти ударих ге колата ? Пей си я, не е нужно да ме цитираш и да пишеш кълнежите от песента под коментара ми. Кълняща мангалка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Пей си я, не е нужно да ме цитираш и да пишеш кълнежите от песента под коментара ми. Кълняща мангалка. Някой пак не си е бил ксеноракса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Някой пак не си е бил ксеноракса. Казва се Ксанакс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Казва се Ксанакс. Признай си - пил ли си виагра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Признай си - пил ли си виагра? Не. Но ако бъда с теб, ще ми се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Не. Но ако бъда с теб, ще ми се наложи. Добре, че няма да ти се налага да преживяваш такъв ужас. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Шок и ненормалност! Аз изпратих 26 куфара, как така само 4 са пристигнали? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Добро утро! Айде някой да стане и да ми направи кафето. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аз не мога да си махна перуката и отказвам да говоря с който и да е, докато фризьора ми не се появи!!!! Влезе ми лак за коса в мозъка и ми пречи на мисловната дейност. Мила, ти и без перука имаш проблеми с мисловната дейност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мила, ти и без перука имаш проблеми с мисловната дейност. Щом си рекъл. Подобно Някак си де да знам работите на които съм била друго говорят, ама нищо. Ти си професор Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мила, едно е камион да ти блъсне Г класата, друго е да не можеш да си свалиш перуката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Добър ден! Няколко куфара ми липсваха и за малко да си развалим договорните отношения. Добре, че шранговете бяха на лице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ква е тая превтасала боза, отново изкопирана от псевдомодната кълняща "икона"? Извинете маман, тук не ви е испанският публичен дом, че да ни навирате ексхибиционистките си желания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.