Dinnev Публикувано на Август 30 Report Share Публикувано на Август 30 Благодаря на всички гласували! Подробни резултати: Можете да гласувате за (най-много) 7 песни и (най-малко) 5 песни, не по-стари от година. Може да включите най-много 2 песни на един изпълнител (изкл. feat./дует). Гласувайте до 06.09.2017г. /сряда/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1.Тук жена му пази 2.Пада звезда 3.Падам си по теб 4.Нощта гърми 5.Коя 6.Ще ме научиш ли 7.Виновна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1.Галена - #thebo$$ 2.Деси Слава - Гледай да не бъркаш 3.Мария - Червеният картон 4.Юнона- Безразлични 5.Емануела - Без чувства 6.Анелия - Кажи ми 7.Райна - Сафари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Райна - Сафари 4.Анелия - Вярвай 5.Татяна - Падам си по теб 6.Преслава - Пада звезда 7.Джена - Коя Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1. Дразни ме 2. Тук жена му пази 3. Пада звезда 4.на Емануела новата 5. На Юнона новата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1. Как да изтрезнея 2. Вярвай 3. Нощта гърми 4. Тук жена му пази 5. Без чувства 6. Мачкай 7. Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1. Нощта гърми 2. #TheBo$$ 3. Дразни ме 4. Мачкай 5. Без чувства 6. Как да изтрезнея 7. Момчето ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 1.Галена- #TheBo$$ 2.Райна- Сафари 3.Деси Слава- Гледай да не бъркаш 4.Константин и Джулия- Ще ме научиш ли 5.Яница- Фуклата 6.Ванеса- Шедьовър 7.Емануела- Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1. Строго забранено - Андреа и Сузанита 2. Тук жена му пази - Преслава и Джена 3. Пада звезда - Преслава 4. #TheBoss - Галена 5. Сафари - Райна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1. "Гледай да не бъркаш" - Десислава 2. "Искам само теб" - Есил Дюран 3. "Мотел" - Азис 4. "Пада звезда" - Преслава 5. "Кажи ми" - Анелия и Кириакос Георгиу 6. "Нощта гърми" - Лорена и Галин 7. "Без чувства" - Емануела Ако може слагайте и линк към клипчето, че така вградено не е активно, влизайки в сайта от тел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1. Андреа и Сузанита - Строго забранено. 2. Джулия и Коце - Ще ме научиш ли 3. Емилия и Тони - Как да изтрезнея 4. Емануела - Без чувства 5. Камелия - Дразни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1.Галена - #thebo$$ 2.Андреа и Сузанита - Строго забранено. 3.Емануела - Без чувства 4.Емануела - Виновна 5.Галин и Лорена- Ноща гърми 6.Алисия - Мачкай 7.Джена - Коя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1.Андреа и Сузанита-Строго забранено 2.Емануела-Без чувства 3.Емануела-Виновна 4.Емилия и Тони Стораро-Как да изтрезнея 5.Константин и Джулия-Ще ме научиш ли 6.Яница-Фуклата 7.Емануела и Галин-5,6,7,8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 1.Сафари 2.Да няма нас 3.Поздрав 4.По-добре никога 5.The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 1. Как да изтрезнея 2. Да няма нас 3. Дразни ме 4. Безразлични 5. Коя 6. Добре ти беше 7. Стига ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Андреа и Сузанита - Строго забранено 3. Райна - Сафари 4. Десислава - Гледай да не бъркаш 5. Емануела - Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Джена и Преслава - Тук жена му пази Преслава - Пада звезда Джена - Коя Галена - The boss Емануела - Виновна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 1.Алисия- Мачкай 2.Камелия и Гъмзата- Дразни ме 3.Емилия и Тони Стораро- Как да изтрезнея 4.Доан- Ти ли беше 5.Ванеса- Шедьовър 6.Галин и Лорена- Нощта гърми 7.Галена- #TheBo$$ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 1. Райна - Сафари 2. Константин & Джулия - Ще ме научиш ли 3. Емануела - Без чувства 4. Есил Дюран - Искам само теб 5. Таня Боева - Зодия Скандал 6. Джена & Преслава - Тук жена му пази 7. Алисия - Мачкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 Ще се гласува до 5ти септември /вторник/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 1. Райна - Сафари 2. Глория - На по-добрите стрелци 3. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Галин и Лорена - Нощта гърми 6. Галена - The Boss 7. Есил Дюран - Искам само тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 TheBoss Как да изтрезнея Строго забранено Ще ме научиш ли Безразлични Тук жена му пази Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 1. Емануела - Без чувства 2. Андреа и Сузанита - Строго забранено 3. Преслава и Джена - Тук жена му пази 4. Джена - Коя 5. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 6. Камелия - Дразни ме 7. Райна - Сафари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 1. Андреа ft. Сузанита - Строго забранено 2. Галена - The boss 3. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 4. Татяна - Падам си по теб 5. Анелия - Вярвай 6. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 7. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари