pacho Публикувано на Септември 1 Report Share Публикувано на Септември 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Страхотна! Текст, изпълнение, музиката можеше да я пипнат повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Уникална е ! Браво, този поп-фолк липсва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нямам думи. Браво уникална песен е направила Лия! Обожавам гласа и. Надявам се да направи и нещо малко по-комерсиално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Гласът и прилича на Силвия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Я с каква хубава песен се представя отново Лия. Наистина липсват и такива песни. Много красив текст, музиката наистина можеше да я направят и по-добре, но гласът й е страхотен, много въздействащ и дано окончателно се завърне на музикалната сцена, че защо не и в Пайнер. Обаче имам чувството, че тази песен я е правила преди години и навярно я пуска чак сега, в което няма лошо - за хубавата песен срок няма. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Страхотно предложение, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Харесвам я тая жена! Дано не остане само с тази песен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Страхотна песен, но не вярвам да се забележи. Да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KRUPA Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Нова песен от Лия!? Прекрасна изненада! Дано наистина не е епизодична поява, а да се завърне за постоянно на музикалната сцена. Качествен изпълнител е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Невероятна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Страхотна, ретро звучаща песен - браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Красива песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.