Dinnev Публикувано на Септември 5 Report Share Публикувано на Септември 5 Съжалявам, че тази седмица не мога да направя видео. Можете да гласувате за (най-много) 7 песни и (най-малко) 5 песни, не по-стари от година. Може да включите най-много 2 песни на един изпълнител (изкл. feat./дует). Гласувайте до 13.09.2017г. /сряда/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1.Галена - #thebo$$ 2.Юнона ft. Константин - Безразлични 3.Джена - Коя 4.Анелия и Kyriacos Georgiou - кажи ми 5.Десислава - Гледай да не бъркаш 6.Мария - Червеният картон 7.Галин и Лорена - Нощта гърми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1.Галена- #TheBoss 2.Райна- Сафари 3.Константин и Джулия- Ще ме научиш ли 4.Яница- Фуклата 5.Деси Слава- Гледай да не бъркаш 6.Ванеса- Шедьовър 7.Емануела- Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Райна - Сафари 4.Анелия - Вярвай 5.Андреа ft. Suzanita - Строго забранено 6.Преслава - Пада звезда 7.Джена - Коя Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Райна - Сафари 3. Юнона и Константин - Безразлични 4. Цветина - Поздрав 5. Анелия - Вярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1. Дразни ме 2. Пада звезда 3. Тук жена му пази 4. Безразлични 5. Без чувства 6. Коя 7. Строго забранено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Константин и Емилия - Как да изтрезнея 4.Райна - Сафари 5.Камелия и Гъмзата- Дразни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1. Как да изтрезнея 2. Да няма нас 3. Дразни ме 4. Безразлични 5. Коя 6. Добре ти беше 7. Стига ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Галин и Лорена - Нощта гърми Константин и Джулия- Ще ме научиш ли Емануела- Без чувства Джена и Преслава - Тук жена му пази Андреа ft. Suzanita - Строго забранено Десислава - Гледай да не бъркаш Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1. Строго забранено 2. Ще ме научиш ли 3. Коя 4. Кажи ми 5. Дразни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1. "Гледай да не бъркаш" - Десислава 2. "Уволнен си от живота ми" - Елена Велевска 3. "Искам само теб" - Есил Дюран 4. "Мотел" - Азис 5. "Пада звезда" - Преслава 6. "Падам си по теб" - Татяна 7. "Сафари" - Райна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1. САФАРИ 2. The Boss 3. Да няма нас 4. Тук жена му пази 5. Виновна 6. Коя 7. Температура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 TheBoss Дразни ме Ще ме научиш ли Безразлични Стига ми Строго забранено Как да изтрезнея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тук жена му пази Коя Пада звезда Дай ми още Без чувства Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1.Емануела- Без чувства 2.Камелия и Гъмзата - Дразни ме 3.Aзис - Мотел 4.Есил Дюран - Искам само теб 5. Андреа и Сузи - Строго забранено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Преслава - Пада звезда 3.Татяна - Падам си по теб 4.Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 5.Джена - Коя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 3. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 4. Джена - Коя 5. Преслава - Пада звезда 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Емануела - Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1. Татяна - Падам си по теб 2. Нефи - Твоите роли 3. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 4. Галена - Дъ Бос 5. Есил Дюран - Искам само тебе 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Кристали и Анелия - На Маями Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1. Галена - TheBo$$ 2. Цветина - Поздрав 3. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 4. Юнона - Безразлични 5. Азис - Мотел 6. Яница - Фуклата 7. Емануела - Виновна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Яница - Фуклата 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тук жена му пази Строго забранено Дразни ме Пада звезда Сафари Без чувства #theboss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 1. Емануела - Без чувства 2. Джена - Коя 3. Юнона - Безразлични 4. Андреа ft. Сузанита - Строго забранено 5. Галена - The Boss 6. Райна - Сафари 7. Алисия - Мачкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 1. Без чувства 2. Тук жена му пази 3. Сафари 4. Дразни ме 5. Как да изтрезнея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 1. Сафари 2. Без чувства 3. Тук жена му пази 4. Дразни ме 5. Как да изтрезнея 6. Фуклата 7. Вярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари