Jump to content

Фермата

-A.

Препоръчани коментари

fermata_logo.jpg

Фермата е българската версия на реалити шоуто The Farm. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 по bTV. Водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Дори не го гледам, но си имам абсолютен фаворит.

51 годишната Дарина -адвоката с минало на балерина.

Дарина е на 51 години. Тя е адвокат с минало на балерина. Практикува в България, но казва, че все повече мрази начина, по който упражнява професията си тук. Сцената й липсва и заради танца, и заради усещането, че владее публиката.

Дарина е омъжена и има две деца. Семейството й обаче е пръснато по света. Съпругът й работи от 3 години в Англия, а синът й живее в Швеция.

Голямата драма на Дарина е 22-годишната й дъщеря, която се усеща и признава като мъж. Оценява трансджендър детето си като най-голямото предизвикателство в живота си и казва, че това е безценен урок за всеки родител.

С участието си във „Фермата” Дарина иска да даде нов старт в живота си. Влиза, за да отправи послание към обществото – „Да бъдем толерантни към различните. Те трябва да бъдат приемани единствено като личности”.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Втория сезон го пропуснах , но третия мисля да го гледам. Засега симпатизирам на Марина, но още не са свалили маските. Рано е за фаворит.

Дарина е ужасен дразнител. Аут

image.png

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Според мен Алек и Станислав нямат шанс на финал

Всъщност остава само един дуел май. Ако Гечо направи Станислав фермер на седмицата, го праща на финал. А Станислав може и женски дуел да направи. Въпреки че аз ако съм, ще махам конкуренти.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Всъщност остава само един дуел май. Ако Гечо направи Станислав фермер на седмицата, го праща на финал. А Станислав може и женски дуел да направи. Въпреки че аз ако съм, ще махам конкуренти.

Гечо каза, че този който го победи го прави фермата и ако Станислав направи мъжки дуел както каза, Калоян е имунизиран, така че Алек и Яни отиват на дуел, ама нищо не се знае. Ще видим в Сряда

Сподели в други сайтове

Гечо каза, че този който го победи го прави фермата и ако Станислав направи мъжки дуел както каза, Калоян е имунизиран, така че Алек и Яни отиват на дуел, ама нищо не се знае. Ще видим в Сряда

Станислав има шанс да победи, но ми се струва, че на Калоян ще дадат парите. Няма да е жена и този път.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Битката на финала според мен ще е между Калоян и Станислав. И двамата са готини по своему. Предпочитанията на хората май клонят към първия, така че вероятно той ще спечели.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...