Wild_Style Публикувано на Септември 11 Report Share Публикувано на Септември 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Оцет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Страшна! Удари мощно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Пак избухна както само тя си можееее! Много е красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много слаб клип, и не толкова силна песен. Абсолютно нищо общо с магическата "Дай ми още", след която вместо да пусне 11 дуета, можеше направо лятото да атакува със самостоятелно и силно парче. Прецака си здраво инерцията, която имаше от зимата. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Оцет. Даже и оцет не е. Чист подкиселител. Много ниско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много слаб клип, и не толкова силна песен. Абсолютно нищо общо с магическата "Дай ми още", след която вместо да пусне 11 дуета, можеше направо лятото да атакува със самостоятелно и силно парче. Прецака си здраво инерцията, която имаше от зимата. +111111111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 На първо слушане - ЗЛЕТО. Анелия имам чувството, че таргета й вече са малцинствата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Егати тъпотията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Погром. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жената-хит стана жената-менингит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много ми харесва новият стил на Анелия, добре че спря с еднаквите песни, които беше захванала между 2010 и 2013-4 например. Тази според мен е по-добра от "Дай ми още", защото тя беше голямо копие на дуета на Галена и Десислава. Клипът нещо не си пасва с песента обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Скучен клип, не съм очаквал друго от Люси, де. Анелия винаги изглежда ослепително във видеата си, на живо обаче е неособено добре положението. Песента обаче е страшна! Грабва още от първата минута. Можеше да спести всичките простотии тази година, дори и приятната "Кажи ми" и да пусне направо това. От "Дай ми още" обаче инерцията замина. Интересно ми е какво ще стане с "Вярвай". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 На мен не ми харесва особено, но ще бъде хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хаха. Отвратително.. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много слаб клип, и не толкова силна песен. Абсолютно нищо общо с магическата "Дай ми още", след която вместо да пусне 11 дуета, можеше направо лятото да атакува със самостоятелно и силно парче. Прецака си здраво инерцията, която имаше от зимата. + Донякъде бива Клипа е ужасен (прилича на клип на Глория) И обложката е като на Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много добре! "Дай ми още" 2 + "За тебе, Бебе" на Роксана. Точно такъв микс ми идва песента, но мисля, че пак ще е хит. Харесва ми, определено! Слушаше ми се нещо като "Дай ми още" от нея. Иначе е адски красива във видеото, но това се знае, другото е доста под това, което тя си може, в първите секунди се очакваше да е по-добър клипът ама песента яко си компенсира. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Браво на Анелия! Всеки път си мисля, че по-тъпа песен няма как да пусне, но тя успява. Може си го жвната и това е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо ма глупачко, защо ми пееш "С тебе ми е най-злятко" като имаш "Вярвай"?! Защо при текст, в който се пее за най-истинските неща ти избираш да клипираш такъв оцет... Потрес, този жанр ще си отиде, защото тези хора очевидно искат да пеят пред пияници и това е. Техните песни не следва да са предназначени да си ги пуснеш у дома, докато си пиеш кафето КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ! А тази жена беше и от най-различните дори... На всичко отгоре това и хитов потенциал няма. Но спирам, не си заслужава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо ма глупачко, защо ми пееш "С тебе ми е най-злятко" като имаш "Вярвай"?! Защо при текст, в който се пее за най-истинските неща ти избираш да клипираш такъв оцет... Потрес, този жанр ще си отиде, защото тези хора очевидно искат да пеят пред пияници и това е. Техните песни не следва да са предназначени да си ги пуснеш у дома, докато си пиеш кафето КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ! А тази жена беше и от най-различните дори... На всичко отгоре това и хитов потенциал няма. Но спирам, не си заслужава... Подкрепям. Повечето вече копаят дъното.. За тази дори не ми се и коментира.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Доста по-добре от почти всичките излишни дуети преди това. Ако я беше пуснала покрай инерцията от Дай ми още, щеше да стане тотален хит, защото песента е правена за такъв. Но в настоящата ситуация в жанра не знам какво да очаквам. Клипът е едно ниво по-добре от повечето, които се поднасят в жанра, но има още какво да се желае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Няма я разкошноста на "Дай ми още", има части от песента които ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 По никакъв начин този бълвоч не може да се сравни или да стъпи на малкия пръст на "Дай ми още". Там имаше нещо различно, класа и в изпяване, в заснемане, музика и въпреки всичко ориенталско не лъхаше на чалга в лошия смисъл. Тук между Анелия и Роксана няма разлика в нито едно от гореизброените. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Прилична е песента, но можеше спокойно да си спести проектите от тази година и да беше подготвила нещо ударно и на ниво над "Дай ми още"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мега яката е песента, яко хит е това. Иначе клипа е доста зле, не я знам защо е снимала с некадърника Люси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.