adorable Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Доста елементарно за възможностите на Анелия. Банални отсвири, рими, клип, модели. Имам чувството, че тая вече жена вече би пуснала каквото и да е, само и само да има нова песен. И помен няма от Анелия, дето пееше Токичовите романтизми. И в стремежа си да бяга от този си период като дявол от тамян стигна до там да се циганизира повече от необходимото. Доскоро поне от време на време експериментираше и с повече поп неща, дори регетон и дъбстеп, ама вече и това не прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 какво и е на песента, бе? след "На Маями" си е шедьовър... преувеличавате както винаги, много зарибява даже! Не натоварва, даже обратното... идеална е за купон! Хит ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Защо ма глупачко, защо ми пееш "С тебе ми е най-злятко" като имаш "Вярвай"?! Защо при текст, в който се пее за най-истинските неща ти избираш да клипираш такъв оцет... Потрес, този жанр ще си отиде, защото тези хора очевидно искат да пеят пред пияници и това е. Техните песни не следва да са предназначени да си ги пуснеш у дома, докато си пиеш кафето КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ! А тази жена беше и от най-различните дори... На всичко отгоре това и хитов потенциал няма. Но спирам, не си заслужава... +1 Запрати "Вярвай" при "Забранявам си", "Да ти вярвам ли" и т.н., за да клипира поредна мангалщина. :1000 (27): Все повече ми е жал за феновете й, просто се е превърнала в нарицателно за деградация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 какво и е на песента, бе? след "На Маями" си е шедьовър... преувеличавате както винаги, много зарибява даже! Не натоварва, даже обратното... идеална е за купон! Хит ще е! "На Маями" не трябва да бъде обсъждано дори, изобщо ако реши да направи още един дует с тези трябва да я затворят. Иначе не мисля, че преувеличавам. Не мога да приема, че заряза толкова хубава песен и снима това, не мога да понеса приликата с песента на Роксана. Просто когато е любим изпълнител е много тъпо да си затваряме очите. Едната ми рапира в някаква боза ужасна след като всички я чакат да се завърне с гръм и трясък след майчинство, другата ми прави дует с Ричи и компания, после пуска друго подобно. И това са певици със златна дискография, добре че са им дуетите и на двете тази година, че да има какво да слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Може би ще снима и Вярвай, много бързате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 "Вярвай" е просто божествена песен. Уникална е! Но ме кефи как Анелия демонстрира тоталната си неадекватност, пуска песни, дуети и фючеринги както едно време Андреа. Как да не й се кефиш?! Що го прай, и тя не знае, но да има, да има за всекиго по нещо. Някакъв антипод на Галена ми се види - нищо не избарва, вие там като пребита кучка и туй то. Евалата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Егати малоумната песен. Пълен потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не го виждам като голям хит това. Текстът е доста зле, музиката ми е като от 2-3 различни песни, събрани в една. На светлинни години е от "Дай ми още". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Някой сеща ли се от коя песен бяха онези вокали след припева? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Обяснете ми къде и какво са ѝ мега якото, приличното и приятното в тази песен?! Направо ме изумяват някои... Пускайки си песента се запитах: "Ама, това песен на Анелия ли е?". И веднага това парче ме подсети за подобно на Роксана. А нали Анелия е категоризирана за певица "А" група, а другата "Б" такава? И снощи като гледах клипа пък се учудих за голямата разлика в съотношението на харесване и съответно нехаресване на клипа и голямата, с пъти в повече в полза на "вдигнатия палец"... Докато феновете на тази музика не се осъзнаят и не изградят в себе си някакви по-високи критерии, жанрът ще продължава да да става все по-пошъл и елементарен! Язък за големите усилия на всички, които спомогнаха поп-фолкът да придобие едно добро лице (като цяло) в златните си години (2000-та - 2007/8-ма), след като след този период съсипаха всичко това, което се градеше толкова трудно, но все пак успешно, като в голяма степен бяха накарали голяма част от масовия български слушател да признае, че и в поп-фолка може да има качество и смисъл... А сега отново тези хора се отвратиха и заклеймиха жанра... И може би по-жалкото, което е, с простотията и пошлостта си накараха дори заклетите ѝ почитатели да се отдръпнат... Не искам да звуча като поредния форумец, който плюе по поп-фолка, по-скоро има някаква тъга в мен, че музиката, с която израснах и която ми е давала много емоции в онези години, сега на доста моменти ме отвращава... Жалко е, че песни, прокламиращи така да се нарекат някакви ценности като любов, чувственост, тъга от раздяла и други подобни "блудкави" любовни "простотии", възпети в наистина шедьоври в тази музика като например: "Феникс" и "Очакване", "Шампанско и сълзи" и "Седем дни", "Мистерия" и "Птица скитница", "Като птица" и "Влюбих се опасно", "Залезът и зората" и "Стрелките спират", "Свят без любов" и "Лед и огън", както и "Всичко води към теб"... Сравнете само тогавашните песни със сегашните. Та то само на база "заглавие" положението е смайващо, какво остава за съдържанието... Айде, честито на кефещите се на подобни на тази песен! Поредна нота в музикалната книга "Опростачването на поп-фолка / чалгата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Най-абсурдното беше, че докато слушах това нещо, ютуб ми препоръча Ти си слънцето в мен. Не го изтърпях до края, бълвоч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Язък,че Анелия в клипа е супер красива,а песента толкова тъпа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Все повече затвърждава мнението ми, че хубавите песни през годините в кариерата й са чиста проба късмет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Взе че ме зариби... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Все повече затвърждава мнението ми, че хубавите песни през годините в кариерата й са чиста проба късмет! Е, не е като да е имала 10 добри песни, в крайна сметка едно 80% от клипираните й песни са прекрасни, от периода с Токича почти няма нещо слабо всъщност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Е, не е като да е имала 10 добри песни, в крайна сметка едно 80% от клипираните й песни са прекрасни, от периода с Токича почти няма нещо слабо всъщност. Напротив, "Всичко води към теб" и "Пепел от рози" от 2005 и 2006 бяха много слаби албуми, които имаха по един силен пилотен сингъл, а 90% от съдържанието им беше пълнежи и немелодични поп песни. Анелия особено след 2006 усети, че няма развитие, защото "Само за миг", "До зори", "Вятър в косите", "Щом си до мен" бяха на изключително ниско ниво спрямо първите й два албума. И затова резонно напусна Токича през 2007 и моментално след него нареди хит до хит. Оттогава Анелия стана разнообразна, експериментираща и вече 10 години си ръководи кариерата по възможно най-добрия начин за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Напротив, "Всичко води към теб" и "Пепел от рози" от 2005 и 2006 бяха много слаби албуми, които имаха по един силен пилотен сингъл, а 90% от съдържанието им беше пълнежи и немелодични поп песни. Анелия особено след 2006 усети, че няма развитие, защото "Само за миг", "До зори", "Вятър в косите", "Щом си до мен" бяха на изключително ниско ниво спрямо първите й два албума. И затова резонно напусна Токича през 2007 и моментално след него нареди хит до хит. Оттогава Анелия стана разнообразна, експериментираща и вече 10 години си ръководи кариерата по възможно най-добрия начин за нея. Говоря само за клипираните, в албумите на Токича винаги е имало и пълнежи. Но по никакъв начин не съм съгласен, че "Само за миг" или "До зори" са слаби песни, това са й големи хитове. Сама си е виновна, че не ги наложи през годините. За другото съм съгласен, тази година обаче е зле положението и всичко дойде от постоянното й бълване и малоумни колаборации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Анелия потъна като Титаник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Малко ме е срам да го призная, но песента лека-полека почва да ме зарибява. Според мен ще стане по-голям хит от "Кажи ми". Куплетите ме кефят как ги пее едно такова провлачено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Малко ме е срам да го призная, но песента лека-полека почва да ме зарибява. Според мен ще стане по-голям хит от "Кажи ми". Куплетите ме кефят как ги пее едно такова провлачено. И според мен ще е по-голям хит от Кажи ми и За Патрона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Напротив, "Всичко води към теб" и "Пепел от рози" от 2005 и 2006 бяха много слаби албуми, които имаха по един силен пилотен сингъл, а 90% от съдържанието им беше пълнежи и немелодични поп песни. Анелия особено след 2006 усети, че няма развитие, защото "Само за миг", "До зори", "Вятър в косите", "Щом си до мен" бяха на изключително ниско ниво спрямо първите й два албума. И затова резонно напусна Токича през 2007 и моментално след него нареди хит до хит. Оттогава Анелия стана разнообразна, експериментираща и вече 10 години си ръководи кариерата по възможно най-добрия начин за нея. "Не мога да спра да те обичам", "Ден без теб" и "Как предаде любовта" не бих нарекъл "пълнежи". И като трите песни няма други в поп-фолка ... а звучене като "Ден без теб" почти няма въобще в българската музика. Отделно "Рисувай с устни" е яко Роби, но съм забелязал, че е масово одобрявана. Но да, Анелия усети, че пълнежите в албумите са прекалено пълнежести и си би камшика. :1000 (29): Кой би изтърпял да изпее "Свикнах без теб", "Още миг остани","Как да забравя", "Прегръщай ме"? Ами "Пепел от рози"? Какъв продуцент си, ако си позволяваш да крадеш от Селин Дион? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мега яката е песента, яко хит е това. Иначе клипа е доста зле, не я знам защо е снимала с некадърника Люси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Знам, че песента е банална но на мен ми хареса много още от първо слушане, дори повече от "Дай ми още". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 1 000 000 + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.