GSA Публикувано на Септември 11 Report Share Публикувано на Септември 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Рядко добра песен! Мелодична, запомняща се, а изпълнението на Лия е толкова лирично и прекрасно. За текста какво да кажа - тази поезия беше в основата на успеха на голяма част от фолк хитовете в миналото. Песента ми напомня на песните на Токича и по-конкретно на втората ми най-любима песен на Анелия "Една минута". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Евала, втора стойностна песен за кратък период от време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Уникална. Мелодична, нежна, музикантска, без мазнотия. Такива неща ми се слушат. Другата й нова песен - "По-добре никога, отколкото късно", също е превъзходна. Тая жена страшни парчета е пуснала след толкова години. Дори да не станат известни, поне е направила един реверанс към публиката, а и тя няма генерални амбиции за завръщане. Ето такива песни се изискваха и от Рени, и от другите завръщащи се. Напомнят ми на "Утро след любовна нощ". Лия си е класа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Още по-добра от предната! Много ми хареса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KRUPA Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 ПРЕКРАСНА Е !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.