Dinnev Публикувано на Септември 13 Report Share Публикувано на Септември 13 Благодаря на всички гласували! Линк Подробни резултати: Можете да гласувате за (най-много) 7 песни и (най-малко) 5 песни, не по-стари от година. Може да включите най-много 2 песни на един изпълнител (изкл. feat./дует). Гласувайте до 20.09.2017г. /сряда/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1.Галена- #TheBoss 2. Райна- Сафари 3.Яница- Фуклата 4.Деси Слава- Гледай да не бъркаш 5.Ванеса- Шедьовър 6.Валя- Наранявай 7.Емануела- Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Райна - Сафари 4.Кали - Que pasa 5.Анелия - С тебе ми е най 6.Андреа ft. Suzanita - Строго забранено 7.Анелия - Вярвай Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Айде, редом с вградения клип, слагайте и линк към него, защото от тел. така не е активен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 3. Татяна - Падам си по теб 4. Нефи - Твоите роли 5. Есил Дюран - Искам само теб 6. Юнона - Безразлични 7. Галена - The Boss Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Айде, редом с вградения клип, слагайте и линк към него, защото от тел. така не е активен. Готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Райна - Сафари 3. Анелия - С тебе ми е най 4. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 5. Яница - Фуклата 6. Мария- Червения картон 7. Галена - Дъ бос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1.Преслава и Джена-Тук жена му пази 2.Анелия-С тебе ми е най 3.Преслава-Пада звезда 4.Емануела-Виновна 5.Азис-Мотел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тук жена му пази Коя Пада звезда Наранявай The boss Гледай да не бъркаш Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1.Валя - Наранявай 2.Джена и Преслава - Тук жена му пази 3.Преслава - Пада звезда 4.Кали - Que Pasa 5.Татяна - Падам си по теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1.Галена - #thebo$$ 2.Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 3.Мария - Червеният картон 4.Деси Слава - Гледай да не бъркаш 5.Юнона ft. Константин - Безразлични 6.Анелия & Kyriacos Georgiou - Кажи ми 7.Джена - Коя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1.САФАФРИ 2.Дразни ме 3.The Boss 4.Да няма нас 5.Коя 6.По-добре късно 7.Тук жена му пази Пс. Дали е възможно да качвате клипчетата и в dailymotion например, защото не се отварят от чужбина? Мерси предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1. Галена - TheBo$$ 2. Валя - Наранявай 3. Анелия - С тебе ми е най 4. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 5. Юнона - Безразлични 6. Яница - Фуклата 7. Азис - Мотел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Пс. Дали е възможно да качвате клипчетата и в dailymotion например, защото не се отварят от чужбина? Мерси предварително. Същото и аз исках да попитам 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Мария - Червеният картон 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Видео от DailyMotion. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Видео от DailyMotion. Динев ,Кама е на 2-ро място, а пише 7- мо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Динев ,Кама е на 2-ро място, а пише 7- мо Видях, объркал съм го, но не пазя файла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 1. Строго забранено - Андреа и Сузанита 2. Пада звезда - Преслава 3. Тук жена му пази - Преслава и Джена 4. The Boss - Галена 5. Сафари - Райна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 1. Анелия - С тебе ми е най 2. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 3. Емануела - Без чувства 4. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 5. Есил Дюран - Искам само теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 1. "Наранявай" - Валя 2. "Гледай да не бъркаш" - Десислава 3. "Искам само теб а" - Есил Дюран 4. "Уволнен си от живота ми" - Елена Велевска 5. "Мотел" - Азис 6. "Не деля" - Лазар 7. "Пада звезда" - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 1. Анелия - С тебе ми е най 2. Райна - Сафари 3. Глория - На по-добрите стрелци 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Галин и Лорена - Нощта гърми 6. Есил Дюран - Искам само тебе 7. Галена - The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 1. Лия - Сини очи 2. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 3. Джена - Коя 4. Джулия - Поздрав за жена ти 5. Емануела - Без чувства 6. Галена - TheBoss 7. Анелия - Вярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Преслава и Джена - Тук жена му пази Джулия - Поздрав за жена ти Емануела - Без чувства Райна - Сафари Преслава - Пада звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 1. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 2. Анелия - С тебе ми е най 3. Джена и Преслава - Тук жена му пази 4. Джулия - Поздрав за жена ти 5. Джена - Коя 6. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 7. Преслава - Пада звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Поздрав за жена ти Дъ Бос С тебе ми е най Фуклата Температура Без чувства Строго забранено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари