Danger. Публикувано на Септември 15 Report Share Публикувано на Септември 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много познато ми звучи, иначе приятна е. Джулка да не се превърне в втората Ваня, само дуети и колаборации прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Калифорния 2 на първо слушане Добро включване на Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Калифорнияяя, Рим, Дубай, Париж... о Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не мога да понасям песните на Пашев, отвратителни и еднакви. Пуснах я само заради Галена и повече не бих я слушал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Песента наистина звучи като Калифорния. Галена е излишна. Джулия е много красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Песента наистина звучи като Калифорния. Галена е излишна. Джулия е много красива в клипа. Излишна ама вдига първоначалния интерес към проекта. Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Джули мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Второ У-А-У от Джулия! "За мене край си", сега това..... страшно любими песни направи за мен тази година. Просто е страхотна. На мен "Калифорния" ми беше една от любимите песни за миналата година и въпреки огромната прилика много ми харесва. Реших, че ще е някакво много бледо копие, но песента си е доста добра. Май набара хит, включването на Галена много ме кефи, музиката, текста...... Дуета с Константин почти не ми хареса, това е другата нейна песен която навярно ще въртя без спиране! Кефя се, че е в същата тематика на "За мене край си", дано продължи с подобни по-яки и намахани текстове. От едно време си ме кефят, точно като "Спри да ми досаждаш", "Генерал", "За мене край си" и това. Успех на песента. Видеото също е ужасно добро и Джулия изглежда супер, макар, че си бие на клип на Галена и много напомня за нейния стил. Не е нещо супер индивидуално и различно, но в последните 2-3 години точно такива песни ми харесват, а и изглежда, че това е комерсиално в момента и се търси. Поздрав от Джулияяяя за жена тиииииииии :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 ''Калифорния'' повече ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 "Калифорния 2" е песента, но пак е доста яка. Клипът също радва с тия анимации, Джулия е много красива на розовия фон. Много се кефя на продуктивността й тази година - ако някое от новите имена има шанс да стане нещо подобно на "нова Преслава", това е тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ударно парче, кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 това в отговор на Преса с "Тук жена му пази" ли е :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Хубаво, но адски нехаризматично момиче -не мога да запомня как изглежда, особено ако не е с къдрава коса. Песента е тъпа. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Инструментала е пълна боза, но изпяването й вдига песента. Видеото не е нищо интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 А, Фикрет, какво общо има с песента? В сигнал.бг я спукаха. Песента е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Бахти чалга мисленето имат всички коментирали над мен. :1000 (29): Мен Джулия ме кефи, нещо свежичко от всички дърти курви, които ни въртят вече 100 години. И трите й песни тая година са готини и даже и да приличат на някви стари е яко щото нов глас със приятна песен. Нз, може и аз да съм в грешка. Успех на Джулия и дано момичето има развитие нагоре. За сега тая най-добре се получи. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Този проект на Джулия е с предпоставка за МЕГА ХИТ! Адски надъханата песен! Давай момиче, къъъсай ги! Можеш да ми счупиш само repeat-ааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Уби! Много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Уби! Много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Готина е, но много прилича на "Калифорния". Галена вдига интереса, но самото й участие е доста тъпо. Джулия обаче съвсем скоро ще попадне на наистина голям хит и ще ги убие всичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Джулия няма равна!Не знам какво прави това момиче,но няма слабо при нея ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Сега я чух, скандална е. Короната съм аз на Мазерати, жестока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Короната съм аз на МАЗЕРАТИ От всички нови бози - само тази зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.