selfish. Публикувано на Септември 15 Report Share Публикувано на Септември 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тази жена кога ще пусне слаба песен? Много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тази песен остаря вече, много късно й пусна клипа, а албумът много бързо омръзна. Нашта се сетила, че зимата ще ходи на турне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Страхотна песен и визии. Изглежда на 28. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тази жена кога ще пусне слаба песен? Много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много е готина! Няма слаба песен Шакира! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Хит! Хит! Хит! Пръска тая Шакира, няма слабо, ама с то с тоя глас запомнящ се няма как иначе! И пак е адски красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 http://prikachi.com/images.php?images/672/9183672g.png Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 http://prikachi.com/images.php?images/672/9183672g.png И? Порасни, на никого не му пука колко бързо се сдобиваш с някви тъпи mp3ки. А и този път не ти се получава "фукането". Песента е от албума на Шакира, който всеки може да изтегли от темата в раздела или от всеки торент сайт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Това ще корми Испания както беше с ''Ме енаморе''и ''Чантахе''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Боза с косми, Шакира е ужасна в тоя клип, изключаещо визията с плитката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Няма толкова слаб албум като на Шакира. И тоя сингъл от албума изветря-едва номер 14 сред най-гледаните клипове, едва 4 милиона на ден прави. Ме енаморе и тя омръзна. Доста слаби, доста- никакви нови идеи, нови неща. Седи на едно място Шакира. И ще ми прави турне зимата с толкова слаби песни- никакъв стил, никаква класа няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.