selfish. Публикувано на Септември 27 Report Share Публикувано на Септември 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много свежа песен, най-сетне нещо адекватно от Графа и като музика, и като текст. Може и още, но на този етап съм доволен. Малко ми е невероятно как момичето, с което стоях навремето по математика, сега прави песни и клипове. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Приятна е песента. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не е лоша песента. Това момиче ми беше любимката в Х фактор и много се нервирах, че не стигна финал. Страшно талантлива е Виктория. Приликата й с Адел може да е търсена, но я има. Единствено за нея от този формат съм казвала някога,че трябва да се развива в чужбина. Гласът й разказва всяка дума от текстта. Нямам надежди,че в България има бъдеще за изпълнители като нея. Всичките й песни до момента не са на нивото на възможностите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 master? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Уникална песен, която за съжаление няма да бъде оценена, такива песни в България са в десета глуха. Дано и се отдаде възможност за развитие на друг пазар, за да се оцени невероятния и талант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Едно от малкото хубави неща случващо се в българската музика последно време. За жалост неразбрано и незабелязано от никой. Беше ми фаворитка в Фактора и се надявах да се развива. Браво на Графа, че й помага и я оставя да бъде тва което е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.