Fast Публикувано на Септември 29 Report Share Публикувано на Септември 29 Вторият дует на Емилия и Тони Стораро - "Как да изтрезнея" се наложи като един от хитовете на есенния сезон. Парчето е сред най-желаните в нощните клубове, а видеото направи и 5 милиона само за месец. "Пея я минимум по два пъти на всяко участие. Ако не започна с нея, веднага си я искат и пеят заедно с мен. Доколкото знам и с Тони е така. Напоследък нямаме общи участия и я пеем поотделно, което е единственият недостатък на тези дуети" - споделя тя. Певицата е готова с единадесетия си албум, който е най-очакваният до сега от всички най-запалени нейни почитатели. Припомняме, че CD-то “Смелите си имат всичко“ бе представено през юни 2012 година. От него се откроиха и няколко емблематични хита за певицата – “Смелите си имат всичко“, “Ще чакам да ми звъннеш“, “Грешница“, “Моята половина“, “Свързано е с теб“, “Не се променям“ и “Просто те убивам“. "Интересен продукт се получи. Всички песни от 2012 -та до сега, събрани на едно място. Останаха само финалните корекции по обложката, която искам да бъде малко по-различна от тези, които съм имала до момента, точно защото повечето песни са познати. Нарочно не се обвързвам със срокове, за да не станат разминавания, които не са приятни, но в рамките на тази година албумът ще бъде факт" - разкрива Емилия пред planeta.tv по повод предстоящия си единадесети албум. http://signal.bg/view_article.php?article_id=50083 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Може би, иска да каже песните от "Кукла" до сега, т.е. 2013-та. Сигурно ще има и нещо ново. Емилия има много силни албуми и една от добрите дискографии в поп-фолка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Чакам новите песни вътре, тя имаше много записани, но яно няма да ги включи всичките. Трябва да сложи и един блу-рей с клиповете към двойния албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не разбирам какъв е смисъла от албуми при чалгарките? Нито се продават, нито включват нови песни, нито имат някаква стойност. Да си ги изваждат в един брой и да си ги кичат при хваналите прах награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Да направим разбор на песните, които е издавала след последния албум и какво би влязло, тъй като предполагам някои ще бъдат изпуснати. Тези според мен влизат със сигурност: Кукла (2013) Ако си звезда (2013) Оставяш сам (2013) Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) (2014) Да бях от гадните (2014) Без въпроси (2014) Ето ме (2015) Питбул (дует с Тони Стораро) (2015) Обичай ме (дует с Борис Дали) (2015) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2016) Специално за всяка (2016) Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2017) Само мой (2017) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) (2017) А тези по-скоро може да бъдат изпуснати: Ти си ми (2013) Dame tu Amor (дует с Лазар Кисьов) (2013) Балкания (дует с Ави Бенеди) (2014) Втори дубъл (2015) Jingle Bells (дует със Сакис Кукос) (2015) Коледната песен е ясно, че няма да влезе. "Ти си ми" е с неуредени права заради семпъла, и до ден днешен я няма в канала на "Планета", така че не виждам как ще бъде включена. Дуета с Лазар е някаква персона нон грата, реално е някаква никаква песен, едва ли ще влезе. И остават "Балкания" и "Втори дубъл". Първата беше хипер провал, но е вероятно и тя да влезе. Втората си остана само с онова изпълнение на наградите. Като цяло, виждайки как горния лист е с 14 песни, все някои ще трябва да бъдат изключени и тези двете са най-вероятните опции, особено ако иска да има 3-4 нови песни и да не надвишава 18, което си е макс бройка за един студиен албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Дано има поне 4-5 нови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Може би това ще е най-слабия и албум. Големи провали за последните 5 години.Единствено "Кукла", "Кой ще му каже", "Да бях от гадните", "Обичай ме", "Ето ме" и "Калифорния" стават... "Без въпроси" също става, ама сигурно никой не я помни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Аз пък смятам, че ще ѝ е най-силния албум може би от Токичовия период насам. Да не говорим и за хитовост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Да направим разбор на песните, които е издавала след последния албум и какво би влязло, тъй като предполагам някои ще бъдат изпуснати. Тези според мен влизат със сигурност: Кукла (2013) Ако си звезда (2013) Оставяш сам (2013) Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) (2014) Да бях от гадните (2014) Без въпроси (2014) Ето ме (2015) Питбул (дует с Тони Стораро) (2015) Обичай ме (дует с Борис Дали) (2015) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2016) Специално за всяка (2016) Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2017) Само мой (2017) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) (2017) А тези по-скоро може да бъдат изпуснати: Ти си ми (2013) Dame tu Amor (дует с Лазар Кисьов) (2013) Балкания (дует с Ави Бенеди) (2014) Втори дубъл (2015) Jingle Bells (дует със Сакис Кукос) (2015) Коледната песен е ясно, че няма да влезе. "Ти си ми" е с неуредени права заради семпъла, и до ден днешен я няма в канала на "Планета", така че не виждам как ще бъде включена. Дуета с Лазар е някаква персона нон грата, реално е някаква никаква песен, едва ли ще влезе. И остават "Балкания" и "Втори дубъл". Първата беше хипер провал, но е вероятно и тя да влезе. Втората си остана само с онова изпълнение на наградите. Като цяло, виждайки как горния лист е с 14 песни, все някои ще трябва да бъдат изключени и тези двете са най-вероятните опции, особено ако иска да има 3-4 нови песни и да не надвишава 18, което си е макс бройка за един студиен албум. Ако включи тия в червено, ще е перфектен албум. Всичките са яки. Най-добре ще е да направи албума като двоен - единия диск със самостоятелни песни, а другия с дуетите като Калифорния, Кой ще му каже, Питбул, Обичай ме, Напусни, Как да изтрезнея, Балкания - 7 дуетни. И например - Кукла, Ти си ми, Ако си звезда, Оставаш сам, Да бях от гадните, Без въпроси, Ето ме, Специално за всяка, Само мой и Втори дубъл - 10 познати + 3-4 нови песни и ето един доста добър албум, който може да направи. Интересно ми е какво заглавие ще избере този път. На мен до този момент най-много ми харесват Кукла, Кой ще му каже и Калифорния като песни, но за заглавие най-много ми допада "Кукла", макар, че е доста срещано. "Специално за всяка" също е добър вариант, освен ако няма песен с по-подходящо от тях. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Слаб албум ли? Това ще е един от най-силните й албуми, никога не е включвала толкова масови хитове на едно място. На всичко отгоре са песни, които вече няколко години звучат и не омръват. Иначе аз много държа на нова балада и нещо като "Да бях от гадните". Нямам търпение! Емилия си е Емилия и ако има нещо бетон при нея, то това е гласът и дискографията й! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Силно се съмнявам, че ще изпусне "Балкания". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.