Jump to content

Камелия преди турнето: Америка е за хората, които искат да са без граници

Препоръчани коментари

Да, трибуквенико неизвестнии ботовски, аз ще надживея теб и всички останали, които не ме искат, само защото ги комплексирам по всеки един възможен параграф. Както надживях Дийн, Амейзинг, Ники Илиев от Първомай, Фруйгъл, Джанер и още да изброявам ли? Добре, че сме аз и Фокси, че форума отдавна да е потънал в прахта и паяжината като кариерата на любимият ти чувал с картофи.

Камелия отново с най-успешното мероприятие, не се очудвам, неслучайно толкова години е на върха и хората плачат в краката й и искат още да им пее най-хитовите песни в жанра, чиито изпълнител е именно тя.

Ох, мнгоо си забавен, благодаря ти :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Освен неправилните запетаи, учудвам се пише с У. И други неща, залягай над книгите, не над форума :1000 (29): :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Въпросът е кой е поръчал статията. Защо ли усещам, че е Смядовица? :3fdb8960598fa63e: Трябва да следим дали ще има хвалебствена статия за нея тия дни.

Не е "смядовица", а Пайнер. Всичко гнусно за Камелия от години тръгва от 2 места - в. "България днес", част от групата "Труд", "24 часа", "168 часа", която група е собственост на Пеевски и сайтът БЛИЦ, с печатното му издание в."Шоу", които пък са партньорска собственост на Пеевски и Домусчиев. Разбира се, заради мамин Делян, редакцията следва правата линия от Димитровград, която 3 години след напускането на Камелия още не може да го преживее. На 3-та година от напускането на Деса (2006) я бяха забравили и мечтаеха за пълни стадиони, с големи концерти и ги имаха. А на 3-та година от напускането на Камелия плюят змии и гущери по нея, защото турнето на Преслава мина вяло, но все пак мина, а за Галена не разбрахме дори, че е била в САЩ. Пуснаха 2 статии през Емилия Стоянова и Сигнал+, с напудрено инфо за какви ли не страхотни бъдещи концерти на Галена, но всеки знае, че където мине "чипровската" трева не никне и няма смисъл от състезание за второто място. Писаха и за някакви круизи до Бахамите, но май Галче беше там на нещо като почивка, щото нищо не видяхме от нея, ама съвсем. За Преса поне клипчета от 2-3 изяви качиха децата там, а за Галче, която днес се прибира нищо, ама съвсем.

Какво да прави Пайнер в такава ситуация? Че то си излиза истина, че Кама им е попиляла двете фирмени икони и в това няма капка съмнение. В тази тема поне се нагледахме на клипчета по диагонал от Флорида до Сиатъл и от Лас Вегас до Бостън по другия диагонал. Стигна Кама до Пацифика и се върна на Атлантика, после зави към Флорида и пак във Вегас за втори концерти, мина през Канада като за последно е в Ню Йорк, очаквайки края на задокеанската си епопея във Нейпълс, Флорида. Та тя направи повече концерти от Галена и Преслава взети заедно. Как да им е кеф в Димитровград и как да не звъннат на техният зет Делян, че да омаже поне той "чипровската" с някоя от жълтите си медии, та да спят спокойно до момента, когато оная се върне тук, прочете им драсканиците и изкара артилерията да ги попилее? Още ми е чудно как е стояла 17 години при тези примати хванати от гората, по пътя от Пловдив към Цариград. Няма проблем, нека "десовите" ближат рани поне те. Всички са чели по няколко поти тази тема и знаят прекрасно как си е изкарала Кама в САЩ.

Наздраве на размазаните в Димитровград! :beer:

Сподели в други сайтове

Гледал си клиповете с препълнени зали, бисове и живо пеене и въпреки всичко постваш тази статия, защо? Нали ти се струва платена.

Ето за този хейт говорим, не си уважаваме артистите и това е .

Митко Пайнера, колкото и платени статии да пуска против Камелия, фактите са други, подплатени с клипове и статии за успеха на турнето й, при това на места с вход - 80$.

Сигурно е озлобен от провала на турнето на Преслава, но вина Камелия няма, няма вина и че са искали 30-40$ за Преса, а за Кама 80$.

Сподели в други сайтове

Ох, мнгоо си забавен, благодаря ти :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Освен неправилните запетаи, учудвам се пише с У. И други неща, залягай над книгите, не над форума :1000 (29): :1000 (30):

Миличък мой, точно ти не ми отваряй дума за пуктуация, защото при теб положението е на ниво африканче от държава без чиста питейна водица. "Много" се пише, както аз съм го написал, а не както ти, но да не ставаме дребнави. Темите са за провеждане на диалог и прокарване на съждения, а за да създадеш такива, ти трябва логическо мислене, видно при теб такова липсва... И когато не можеш да ме обориш с аргументи и факти, започваш да драскулиш глупости. Ясен си ми като употребен тампон след бурна менстурация.

Сподели в други сайтове

Въпросът е кой е поръчал статията. Защо ли усещам, че е Смядовица? :3fdb8960598fa63e: Трябва да следим дали ще има хвалебствена статия за нея тия дни.

Галена уважава Камелия, няма как да е тя.

Сподели в други сайтове

Ти пък вземи се светни, че това не е форум за правопис и пунктуация. Човек воже да си пише ако иска с гъза си, важното е да го разбират. Като нямаш кво да кажеш, просто не се обаждай че си смешен.

Сподели в други сайтове

Ти пък вземи се светни, че това не е форум за правопис и пунктуация. Човек воже да си пише ако иска с гъза си, важното е да го разбират. Като нямаш кво да кажеш, просто не се обаждай че си смешен.

Един интелигентен човек трябва да умее да пише грамотно на собствения си език, смятам аз. И да бъде за пример. Не знам защо изобщо ме цитираш, след като очевидно личи, че дори и по начина си на изказване сме в различни вселени с теб :)

Няма да се хвана на дребните ви провокации, а вас трябва да ви е повече срам от начина ви на писане и изразяване. Би било хубаво и да се научите да затваряте устата си, когато очевидно сте в грешка.

Не смятам да ви отговарям повече. И без това итнересът в тази тема е продиктуван повече от хапливите ви заяждания с други потребители, отколкото от самото съдържание на темата. Хубав ден :) :1000 (30): :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Един интелигентен човек трябва да умее да пише грамотно на собствения си език, смятам аз. И да бъде за пример. Не знам защо изобщо ме цитираш, след като очевидно личи, че дори и по начина си на изказване сме в различни вселени с теб :)

Няма да се хвана на дребните ви провокации, а вас трябва да ви е повече срам от начина ви на писане и изразяване. Би било хубаво и да се научите да затваряте устата си, когато очевидно сте в грешка.

Не смятам да ви отговарям повече. И без това итнересът в тази тема е продиктуван повече от хапливите ви заяждания с други потребители, отколкото от самото съдържание на темата. Хубав ден :) :1000 (30): :1000 (19):

Морализаторстваме, говорим за правопис и пунктуация, даваме съвети, непоискани, кой кога трябвало да си затвори устата и в същото време пишем"мгноо" и "итнересът". На това аз му викам двуличие!

Сподели в други сайтове

Еми не е задължително всеки да е интелигентен. Отделно това е форум, не изипт по български. Ти пък ако беше малко интелигентен щеше да зацепиш, че повечето пишат и от телефоните си и се допускат грешки. Лично ти си направил няколко грешки в постовете си , дай да ти казваме че си прост.

Да хубаво е да напуснеш темата, след като очевидно няма какво да нипшеш освен да ръсиш злоба и да пускаш иронични постчета. Айде разкарай се и да не съм те видял повече тук. :1000 (29): Бягай да сваляш кила.

Сподели в други сайтове

Гледал си клиповете с препълнени зали, бисове и живо пеене и въпреки всичко постваш тази статия, защо? Нали ти се струва платена.

Ето за този хейт говорим, не си уважаваме артистите и това е .

Митко Пайнера, колкото и платени статии да пуска против Камелия, фактите са други, подплатени с клипове и статии за успеха на турнето й, при това на места с вход - 80$.

Сигурно е озлобен от провала на турнето на Преслава, но вина Камелия няма, няма вина и че са искали 30-40$ за Преса, а за Кама 80$.

Поствам я в темата, защото е пряко свързана с нея, а и за да я видят и другите.Ако говориш за хейт и неуважение, при мен няма къде да ги откриеш.Винаги съм странял от скандалите и провокациите, които витаят във форума и съм бил доколкото е възможно обективен в постовете си.Въпросната статия ми е попаднала и съм я постнал, с което раздвижих темата, което не смятам, че е лошо. :derisive:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Поствам я в темата, защото е пряко свързана с нея, а и за да я видят и другите.Ако говориш за хейт и неуважение, при мен няма къде да ги откриеш.Винаги съм странял от скандалите и провокациите, които витаят във форума и съм бил доколкото е възможно обективен в постовете си.Въпросната статия ми е попаднала и съм я постнал, с което раздвижих темата, което не смятам, че е лошо. :derisive:

Не е лошо, разбира се! Ако ти не я постна, аз щях да го направя, за да покажа разликата в писането на една медия без и със стимулиране от Пайнер. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Мда, затапения троскот, когато няма с какво повече да блесне, винаги го обръща на правопис и как сме били неграмотни, а по-голям неграмотник от него едва ли има в цяла Виена, язък.

Иначе тая статия нема кво да се коментира, толкоз некадърно скалъпене, че чак е смешно. Се пак сме гледали клипчета.

Сподели в други сайтове

Камелия обаче пръска със заетост. Сега гледам 3 поредни дни в Америка, които бяха допълнително добавени, и веднага клед това 4 дни под ред участия.

Сега, като се върне пуска клипа, нарочно г е забавила за да моое да га промотира лично.

Сподели в други сайтове

:1000 (6): :1000 (6): :1000 (6):

Не, че нещо, но точно когато дъртият перверзен пенсионер от Димитровград, се опита да изтрие Камелия от бизнеса, на другия край на света я връщат мощно в ефира, по точно същият начин, по който Митака го направи на 13 ноември 2001 година и с абсолютно същата песен. Да се знае де, че тази е трудна за изрязване. :roll1:

Георги Христов и Камелия дават старт на новото радио BG VOICE

Два стрийма с музика за всеки вкус 24/7 за всички българи в Северна Америка

Българите в САЩ и Канада вече имат свое радио, което ще могат да слушат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Радио BG VOICE ще стартира в петък, 1 декември, точно в 3 следобед в Чикаго (4 РМ на Източното и 1 РМ на Западното крайбрежие). За да го слушате, може да отворите нашия сайт www.BG-VOICE.com или да си свалите мобилното приложение BG LINKED за android и iOS, както и през платформата TuneIn. Уникалното за радио BG VOICE е, че предлага два стрийма с различен стил музика за всеки вкус. Слушателите ще могат да избират между най-големите български и световни хитове или попфолк и балкански парчета.

Старт на радиото ще дадат мегазвездите Георги Христов и Камелия. Техни песни са избрани да прозвучат първи в ефира на двата стрийма в петък следобед. "Радвам се, че точно с моя песен стартира радио BG VOICE и пожелавам на всички българи в Северна Америка да не забравят хубавата българска песен", казва Жоро Христов. Радио BG VOICE ще включва 30% само български хитове, а три часа всеки ден в програмната схема са запазени за най-любимите родни изпълнители (11/10с АМ, 4/3с РМ). От 11/10с РМ ще вървят най-добрите ретропарчета.

В попфолк стрийма стартът ще бъде даден с вечния хит "Къде си ти" на Камелия. Звездата приключва своето американско турне този уикенд с концерти в Чикаго, Ню Йорк и Нейпълс. "За мен е огромна чест, че бях поканена за старта на радио BG VOICE, и то точно с тази прекрасна песен. Желая на всички слушатели и екипа на радиото само хубави емоции", казва Камелия. Там също ще има часове с българска музика, ретро попфолк и балкански хитове.

Веднага след Нова година в петък и събота вечер по радио BG VOICE ще има 4-часови поздравителни концерти. Всеки слушател ще може да се обади по телефона или във Facebook и да поръча поздрав за свой любим човек, приятел или компанията, с която празнува. Водещ на поздравителните концерти по BG VOICE ще е Динко Иванов, който е и музикален директор на радиото. Вечерните уикендни програми ще са пълни само с топ хитове. Така радио BG VOICE ще бъде част от вашите партита, без да има нужда да ровите в youtube или на други места за най-добрите песни за вашия купон.

В делничните дни на всеки кръгъл час BG VOICE ще предлага новини и времето. Водещи на емисиите ще са лицата на BG VOICE Ясен Дараков и Галина Петрова, както и нови таланти, които се присъединяват към нашия екип. "Мисля, че това е още една страхотна възможност за информация и забавление за нашата общност тук, казва Ясен Дараков - Радио BG VOICE ще успее наистина най-бързо и в реално време да предава най-важните и извънредни новини. Но ще го правим наистина кратко и ясно - в 2 минути на всеки кръгъл час." В следващите месеци радио BG VOICE ще предложи още нови предавания, изненади и само хубава музика. Вашите идеи очакваме на radio@bg-voice.com. За реклама: тел.: 708-415-6985.

Сподели в други сайтове

Умрял някой за Камелия тук.Вече всички я забравиха.Добре,че в Америка живеят със спомените от 2002 :))

Затова я коментират нея и моя милост в оная тема за концерта, нали? Дали не ги е срам си покажат носа там от срам, че и този напън се оказа провал? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

те я коментират,щото ти си тук.Виж да те няма седмица и как всички ще забравят за нея....

Не разбра ли, че Кама тури кръст на Пайнер и в САЩ, като размаза топ звездите им Преслава и Галена? :happyppl: Какво още има да обсъждаме по въпроса?

Сподели в други сайтове

Да няма какво,даже и на мен вече не си ми интересен и ти и Гаргата :)

Затова ме цитираш ден и нощ, нали? Сега въпрос с понижена трудност: - Ако Камелия гази в САЩ очевидно най-актуалните звезди на Митака (Галена и Преслава), а знаем, че те са светлинни години по-адекватни на сцена от Фатмето и подобни женици, супер набедени за нещо в бизнеса, знаеш ли какво ще стане, ако Кама набара така в САЩ и кадето кажеш по света Деса? :hahaha:

Сподели в други сайтове

Затова ме цитираш ден и нощ, нали? Сега въпрос с понижена трудност: - Ако Камелия гази в САЩ очевидно най-актуалните звезди на Митака (Галена и Преслава), а знаем, че те са светлинни години по-адекватни на сцена от Фатмето и подобни женици, супер набедени за нещо в бизнеса, знаеш ли какво ще стане, ако Кама набара така в САЩ и кадето кажеш по света Деса? :hahaha:

С намесване на Десислава няма да водим пореден диалог на тема Деса/Кама.Резултата е ясен-класа и глас кой има.

ден и нощ цитирал.....сънувал си май последните месеци,видински лъжецо

Сподели в други сайтове

Лухче, земи се скрий най-накрая някъде. Вече даже не е нужна Камелия да слага кръст на кокошарника, това го направи много ефективно и един Наско Ментата с една Шушана. Камелия е толкова на светлинни години от всичко останало в бг.

Сподели в други сайтове

Лухче, земи се скрий най-накрая някъде. Вече даже не е нужна Камелия да слага кръст на кокошарника, това го направи много ефективно и един Наско Ментата с една Шушана. Камелия е толкова на светлинни години от всичко останало в бг.

лелче,тихичко,знам ,че си обсебена.Кама си е Кама ГАРГАТА и мушана не променя факта.

Сподели в други сайтове

Мегазвездите са определен тип от небосклона, които светят по-ярко и много по-дълго. В случая с Камелия и двете неща са факт отдавна.... :1000 (19):

Старт на радиото ще дадат мегазвездите Георги Христов и Камелия. Техни песни са избрани да прозвучат първи в ефира на двата стрийма в петък следобед.

В попфолк стрийма стартът ще бъде даден с вечния хит "Къде си ти" на Камелия. Звездата приключва своето американско турне този уикенд с концерти в Чикаго, Ню Йорк и Нейпълс. "За мен е огромна чест, че бях поканена за старта на радио BG VOICE, и то точно с тази прекрасна песен. Желая на всички слушатели и екипа на радиото само хубави емоции", казва Камелия. Там също ще има часове с българска музика, ретро попфолк и балкански хитове.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...