Христина' Публикувано на Септември 29 Report Share Публикувано на Септември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е лоша песента, но е много по-слаба от Кво не чу и Родена такава. Дара ме кефи принципно, но това май ще бъде провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е лоша песента, но е много по-слаба от Кво не чу и Родена такава. Дара ме кефи принципно, но това май ще бъде провал. Звучи слабичка, но според мен ще се хареса И аз очаквах нещо като последните ѝ парчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 За около 4 часа и 20 мин - 100К гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много е сладка и естествена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 След парчето на близначките това не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 http://prikachi.com/images.php?images/238/9191238J.png Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 http://prikachi.com/images.php?images/238/9191238J.png Браво на теб, още ли ще пращаш подобни скрийншотчета на всяка тема? Качиха ги още вчера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Браво на теб, още ли ще пращаш подобни скрийншотчета на всяка тема? Качиха ги още вчера. не ги виждам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не мога да я спра тази песен, много ме кефи. А клипа много ми прилича на Шакира "Ме enamore"- със заигравките там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Както и със "Родена такава", започна да ми харесва след време! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.