ICEberg Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Резил. Толкова талантливи изпълнители имаме в България, точно тия да изберат двете! Нищо лично, но Галена е за участия в дискотека, по концерти е гротеска! При наличието на Деси Слава, Анелия, Емилия, Преслава и Глория да ми избират Галена и Янева! Само Азис е достоен от Българските изпълнители на тоя концерт! Глория няма как да пее на една сцена с Цеца :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Аз знам много добре! Написал съм го на предишните страници. Ясна ми е картинката, но все пак ме е яд! Тогава кво те е яд? Който плаща той поръчва музиката, вкрайна сметка. Остатъка да си намерят и те по един мечо, кво се мотаят. Или да вземат нещата в свои ръце, ако искаха, щяха да го направят, знаем че не е невъзможно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Глория няма как да пее на една сцена с Цеца :1000 (19): Защо да не пее? Имаше идеи преди години за дует между двете! Да не забравяме, че Азис също е голям фен на Цеца и е правил доста кавъри на въпросната, но не се притеснява от този факт да излезе на една сцена с нея! Тогава кво те е яд? Който плаща той поръчва музиката, вкрайна сметка. Остатъка да си намерят и те по един мечо, кво се мотаят. Или да вземат нещата в свои ръце, ако искаха, щяха да го направят, знаем че не е невъзможно. Защото всичко в скъпата ни страна се случва по-този начин, което е жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 И кво излиза... Че вече и концертните участия се плащат. Ето как парите ти потдържат кариерата и звездния статус. За Янева и Орфей беше ясно, че мъжо и я е набутал. Но за Галена е тъжно, при все че е топ певица да и е подсигурено място по спонсорски заслуги... коя е изненадата все пак за която говореше. ФИКИ ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Защо да не пее? Имаше идеи преди години за дует между двете! Да не забравяме, че Азис също е голям фен на Цеца и е правил доста кавъри на въпросната, но не се притеснява от този факт да излезе на една сцена с нея! защото Цеца категорично отказва да пее на една сцена с нейни клонинги! Дори когато Галена и Преслава трябваше да я подгряват имаше идея Глория да ги смени но Цеца беше желязна в отказа си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 защото Цеца категорично отказва да пее на една сцена с нейни клонинги! Дори когато Галена и Преслава трябваше да я подгряват имаше идея Глория да ги смени но Цеца беше желязна в отказа си. Тия измислици ги говори на някой, който ще ти се върже! Грандоманските Ви изказвания край нямаха! Говорете с факти, не да ми разпъвате свободни съчинения-разсъждения! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Защото всичко в скъпата ни страна се случва по-този начин, което е жалко! Не е задължително, както казвам, който иска, си организира концерти в големи и не-чак толкоз зали. Просто на Деси Слава, Анелия, Емилия, Преслава и компания (Глория не я слагам, щото иска жената и си организира) им е по-лесно и удобно да ходят където ги прати Митака по кръчмотеките на плейбек, отколкото да организират няква по-смислена дейност, евентуално концертна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 защото Цеца категорично отказва да пее на една сцена с нейни клонинги! Дори когато Галена и Преслава трябваше да я подгряват имаше идея Глория да ги смени но Цеца беше желязна в отказа си. Боли я фара Цеца с кой ще пее. Нали си взима парите, а концерта изглежда точно като "Цеца и разни приятели"? Аз не виждам разлика в това да пее с Галена и Цура в "Армеец арена" и с Джена и Деса на стадиона в Разград, за откриване на едно секторче, платено с държавни пари. Разликата е само, че в Разград 60 000 евро е платил Домусчиев, а в София "пухкавият" Пеевски.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Боли я фара Цеца с кой ще пее. Нали си взима парите, а концерта изглежда точно като "Цеца и разни приятели"? Аз не виждам разлика в това да пее с Галена и Цура в "Армеец арена" и с Джена и Деса на стадиона в Разград, за откриване на едно секторче, платено с държавни пари. Разликата е само, че в Разград 60 000 евро е платил Домусчиев, а в София "пухкавият" Пеевски.... Е нали все някой трябва да плати, какво значение има кой ще го направи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Е нали все някой трябва да плати, какво значение има кой ще го направи Благодаря сърдечно, за включването. Надявах се някой да го направи за да кажа кога на Цеца и пука, кой ще и излиза на сцената. Щото когато плащат Домусчиев и Пеевски не и пука, но когато няма кой и си разчита на публиката, тогава има значение. Та такъв случай имаше преди 3 години в Несебър, когато Пайнер цял месец тръбяха, че Цеца е поискала Галена и Преслава за подгряване и мислеха да се похвалят с нейната публика, та точно в деня на концерта се оказа, че изведнъж двете имат неотложна сватба в Родопите и остана вечно съгласната Анелия. Та така реже натегачи като Пайнера Цеца.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Е нали все някой трябва да плати, какво значение има кой ще го направи Има, ако парите се крадени от държавата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Не е задължително, както казвам, който иска, си организира концерти в големи и не-чак толкоз зали. Просто на Деси Слава, Анелия, Емилия, Преслава и компания (Глория не я слагам, щото иска жената и си организира) им е по-лесно и удобно да ходят където ги прати Митака по кръчмотеките на плейбек, отколкото да организират няква по-смислена дейност, евентуално концертна. Да прав си, но все пак изпълнители със стабилен стаж зад гърба 20+ години да не кажа и повече някои, ако държат на името си, ще поискат да излъскат имиджа си с някой концерт! Пък тук в случая имаме Юбилей 25 години? Нали се сещаш 90-те години какви песни са се въртяли. Галчето и Янева не са си и мислили за кариери! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Има, ако парите се крадени от държавата. То у нас пари други няма. Поне за концерти в полупразни зали. Или стана проблем от къде са парите само сега, когато от баницата не остана за бъдещата собственичка на нов нос? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Азис и бенд в момента! Мотела подкара! Цялата зала пее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да прав си, но все пак изпълнители със стабилен стаж зад гърба 20+ години да не кажа и повече някои, ако държат на името си, ще поискат да излъскат имиджа си с някой концерт! Пък тук в случая имаме Юбилей 25 години? Нали се сещаш 90-те години какви песни са се въртяли. Галчето и Янева не са си и мислили за кариери! Е явно са мислили, както виждаме За другото, ся аз ако ша правя концерт 25 години чалга, подборката ще е друга, ма както казахме, концерта е Цура и компания, без значение под какво заглавие го тиражират. Поне са се постарали участваш и други изпълнители все пак, не е цял концерт само Цура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 То у нас пари други няма. Поне за концерти в полупразни зали. Или стана проблем от къде са парите само сега, когато от баницата не остана за бъдещата собственичка на нов нос? баницата и за нея взе да нагарча защото и нейния любим го разследват от НАП Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Азис кърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 От това, което чух, Цветелина твърде тихо и глухо пее - музиката я заглушава прекалено много. Галена си пее много прилично особено на "Утешителна награда" и "Лудо младо". Азис е ясен - той си е роден за голямата сцена. Залата е доволно пълна и доста аплодират, но имам чувството, че не пеят достатъчно силно. Да видим и кралица Цеца какво ще предложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Азис е певец и на живо е желеезен, Янева отдавна си е така - винаги е била стеснителна и пее тихо. Но не е стеснителна като я опъва 200 кила свиня. Лицемерен к*рвенски боклук. Едва си устата отваря да пее, ама на Пеевски му пее на... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Азо е изпял най-голямата му песен евър - Никой не може, евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Гледах цялото представяне на Галена и съм много доволна от изпълненията й! Страхотна си изпя всички песни на живо, особено "Утешителна награда" и "Знам диагнозата". Хаваната звучи потресаващо с бенд. Толкова далеч от оригинала и вокалите бяха много тихи точно на припева, където е кулминацията.Въобще не трябваше да я включва в микса щом не звучи ок, колкото и голям хит да е. Яд ме, че отново не изпя "Спри ме", а тази песен заслужава да бъде изпълнявана по-често на голяма сцена. Неочаквано, но Босът звучи много добре с бенд. Всичките й песни се пееха силно от публиката и още при обяваването на името й залата избухна. Янева също си изпя страхотно песните, но мина някак вяло. Не трябваше да включва "Алергична", а да се възползва да промотира нова песен. Азис и останалите ще ге гледам после на запис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Азо е изпял най-голямата му песен евър - Никой не може, евала! Да благодари на Драгана за тая песен, както и за "Няма". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Гледах цялото представяне на Галена и съм много доволна от изпълненията й! Страхотна си изпя всички песни на живо, особено "Утешителна награда" и "Знам диагнозата". Хаваната звучи потресаващо с бенд. Толкова далеч от оригинала и вокалите бяха много тихи точно на припева, където е кулминацията.Въобще не трябваше да я включва в микса щом не звучи ок, колкото и голям хит да е. Яд ме, че отново не изпя "Спри ме", а тази песен заслужава да бъде изпълнявана по-често на голяма сцена. Неочаквано, но Босът звучи много добре с бенд. Всичките й песни се пееха силно от публиката и още при обяваването на името й залата избухна. Янева също си изпя страхотно песните, но мина някак вяло. Не трябваше да включва "Алергична", а да се възползва да промотира нова песен. Азис и останалите ще ге гледам после на запис. Дай линк за Галена, само откъслечни видеа гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Дай линк за Галена, само откъслечни видеа гледам. Аз гледах на сестра ми от профила, но е личен и няма как да ти се отвори. Приятелите на Галена също са пускали лайв. https://www.instagram.com/stelyo17497/ https://www.instagram.com/dididibsi/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Пеги Зина https://www.facebook.com/bela.radeva1/video...08206015859860/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.